B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vyalli
    replied
    @gabi
    ai o poza reala?

@razvan
    asta e ca am 2 loganuri ( unu negru si unu albastru deschis) si vara asta am circulat cu amandoua si nu pot sa zic ca muream de cald cand ma urcam in cea neagra.... nu era diferente sau poate nu le simteam eu

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Exact ce a pus gabi , pana acum personal am vazut doar 2 loganuri cu badboyul de genu ala , si erau Ph1 ambele . Poate o fi si ph2 si nu cunosc eu .

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    vyalli daca era alba sau arginie simteai. iar negru mat nu-i tot aia cu lacuit. ala mat se incinge mai repede si mai mult (nu reflecta)

Leave a comment:

• MihaiB
    replied
    mie imi place cum arata poza de mai sus...

Leave a comment:

• gabi04
    replied
    Originally posted by mihai.85 View Post
    Nimeni, nu prea inteleg exact la ce te referi... poti sa fii un pic mai explicit, te rog? eventual daca ai si o poza, ca sa-mi fac o idee

poate ceva de genu'...am facut-o acum o saptamana
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Nimeni, nu prea inteleg exact la ce te referi... poti sa fii un pic mai explicit, te rog? eventual daca ai si o poza, ca sa-mi fac o idee

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Bad boy sa ii faci altfel , nu cum face lumea . Eu pe ph2 l-as face si cu aripile combinat . Un fel de logan 2 look , nu prea am vazut ph2 cu badboy de genu . Cel clasic prea multa lume il are .Parerea mea.

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    @ marius_21: multumesc pentru sugestie, dar nu sunt adeptul foliei negre pe plafon. mai degraba i-as face un bad boy, dar ma mai gandesc
    @ vijelie91: ai P.M. cu datele de contact ale lui Daniel

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    e un mit asta cu mai multa caldura in masina....a mea e neagra toata si nu simt diferenta intre a mea si a lu taicamiu care e albastra

parerea mea sa o lase asa ca arata bine

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    daca foliaza capota cu negru va fi mult mai cald in masina vara.

Leave a comment:

• vijelie91
    replied
    sal

Originally posted by mihai.85 View Post
    RsA: 1070 RON incluzand absolut tot ce trebuie. in banii astia au intrat si un set nou de faruri, iar pe cele de origine le-am pastrat. ia legatura cu userul m.daniel76, care este tot din Bucuresti. el este maestrul lupelor

loloatevistul: imi pare rau ca nu am facut poze din timpul montajului, dar iti explic in 2 cuvinte, pentru ca nu este greu absolut deloc: am folosit o banda waterproof de 10 cm cu 6 SMD-uri rosii. am scos de tot suportul original al becului (acela gri) si am prins banda in jurul brichetei, pe care am fixat-o cu un colier mic de plastic. te legi la firul negru (-) si firul albastru (+) si cam asta e tot. spor la treaba

vyalli: un tub de spray negru mat de la duplicolor. a costat cam 25 de lei, nu mai retin exact...
    spunemi si mie te rog cum iau legatura cu baiatul cu lupele

Leave a comment:

• marius_21
    replied
    salut foliaza cupola negru lucios...si o sa arate bestial
    Last edited by marius_21; 14 October 2013, 20:56.

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Din categoria "sa nu moara topicul", mai scriu cate ceva pe aici:

- am ajuns la 30 000 km fara probleme majore
    - am schimbat claxonul stock cu unul de Astra G
    - modificat timpul de inchidere al plafonierei
    - alarma interna "Streulea Style" (http://www.tutorialelogan.ro/2012/06...a-interna.html)
    - modul FMH
    - vopsit plasticul din jurul proiectoarelor in culoarea caroseriei

La modificarile electrice (mai putin schimbatul claxonului) am fost ajutat de catre userul marius4d, caruia ii multumesc si pot sa il recomand cu toata increderea celor din Buzau, care au nevoie de orice fel de lucrare pentru partea electrica.

3 poze recente facute in graba cu telefonul:
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    da, am reusit se poate vedea in postul #185

Leave a comment:

• Dule
    replied
    aham, am inteles. Multumesc frumos. Acu ii trimit mesaj oricum, frumoasa bestia:P ai reusit sa ii scoti sigla? arata foarte misto fara sigla:P

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google