Un Prestige...MIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ampt
    replied
    O maşină care arată foarte bine pentru cei 6 ani, se vede că a avut parte în aceşti ani de o întreţinere exemplară asigurată de un proprietar mai mult decât tipicar.
    Mulţi kilometri şi de acum înainte!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Uleiul din cutie l-am inlocuit acum 3 ani, in reprezentanta, cu ocazia inlocuirii distributie.
    A fost o operatiune complementara reviziei, ceruta de mine si nimeni nu a obiectat; pur si simplu l-au schimbat ca si pe cel din instalatia de directie.

@andrei.
    Presurile le-am luat anul trecut, de la un magazin de piese auto din Galati.
    Last edited by IancuMIC; 10 November 2014, 18:42.

Leave a comment:

• andrei_mircea
    replied
    In cateva cuvine: simpla, curata si arata chiar foarte bine. Mai rar tapiteria aia!
    Presurile tavita de unde le-ai cumparat? Vreau si eu sa imi cumpar nu gasesc

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    foarte frumoasa masina!

intrebare: cand i-ai schimbat uleiul din cutie, te-au pus cei din service sa semnezi pe proprie raspundere un proces verbal ca vrei sa schimbi uleiul din cutie pt a fi ei absolviti si dacia de orice problema ulterioara cu cutia?

ms

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Mie personal imi place exact asa cum arata, ca atare masina va ramane foarte aproape de echiparea din fabrica.
    ...
    Multumesc.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Frumos! Imi creste inima cand vad o masina care este atat de bine intretinuta! Cat mai multi km fara probleme!

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Curata si simpla bravo.
    Sa te poarte sanatos pe unde vrei !

Sent from my ZP1000 using Tapatalk

Leave a comment:

• IancuMIC
    started a topic Un Prestige...MIC

Un Prestige...MIC

Asadar va prezint un Logan Prestige, 1,6 16v.
    Intr-o superba zi de toamna, acum 6 ani, masina a intrat in posesia familiei, dupa cca. o luna de asteptare.
    Echiparea este cea specifica versiunii de top de la acea vreme, mai putin airbaguri laterale.
    In cei 6 ani, masina a adunat ~84.000km, timp in care i-a fost inlocuita distributia, uleiul din cutie, servodirectie, lichidul de racire, de frana si placutele de origine, cu Ferodo FDB 845.
    Masina s-a comportat exemplar, din toate punctele de vedere, fiind la inaltimea asteptarilor; de altfel toti membrii familiei, posesori de permis de conducere, au indragit-o pentru "devotamentul" cu care ne-a purtat pe cararile patriei.
    Attached Files
    Last edited by IancuMIC; 10 November 2014, 18:23.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google