O maşină care arată foarte bine pentru cei 6 ani, se vede că a avut parte în aceşti ani de o întreţinere exemplară asigurată de un proprietar mai mult decât tipicar.
Mulţi kilometri şi de acum înainte!
Un Prestige...MIC
Collapse
X
-
Uleiul din cutie l-am inlocuit acum 3 ani, in reprezentanta, cu ocazia inlocuirii distributie.
A fost o operatiune complementara reviziei, ceruta de mine si nimeni nu a obiectat; pur si simplu l-au schimbat ca si pe cel din instalatia de directie.
@andrei.
Presurile le-am luat anul trecut, de la un magazin de piese auto din Galati.Last edited by IancuMIC; 10 November 2014, 18:42.
Leave a comment:
-
In cateva cuvine: simpla, curata si arata chiar foarte bine. Mai rar tapiteria aia!
Presurile tavita de unde le-ai cumparat? Vreau si eu sa imi cumpar nu gasesc
Leave a comment:
-
Guest repliedfoarte frumoasa masina!
intrebare: cand i-ai schimbat uleiul din cutie, te-au pus cei din service sa semnezi pe proprie raspundere un proces verbal ca vrei sa schimbi uleiul din cutie pt a fi ei absolviti si dacia de orice problema ulterioara cu cutia?
ms
Leave a comment:
-
Mie personal imi place exact asa cum arata, ca atare masina va ramane foarte aproape de echiparea din fabrica.
...
Multumesc.
Leave a comment:
-
Frumos! Imi creste inima cand vad o masina care este atat de bine intretinuta! Cat mai multi km fara probleme!
Leave a comment:
-
Curata si simpla
bravo.
Sa te poarte sanatos pe unde vrei !
Sent from my ZP1000 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Un Prestige...MIC
Asadar va prezint un Logan Prestige, 1,6 16v.
Intr-o superba zi de toamna, acum 6 ani, masina a intrat in posesia familiei, dupa cca. o luna de asteptare.
Echiparea este cea specifica versiunii de top de la acea vreme, mai putin airbaguri laterale.
In cei 6 ani, masina a adunat ~84.000km, timp in care i-a fost inlocuita distributia, uleiul din cutie, servodirectie, lichidul de racire, de frana si placutele de origine, cu Ferodo FDB 845.
Masina s-a comportat exemplar, din toate punctele de vedere, fiind la inaltimea asteptarilor; de altfel toti membrii familiei, posesori de permis de conducere, au indragit-o pentru "devotamentul" cu care ne-a purtat pe cararile patriei.Attached Files- SAM_1080.jpg (84.1 KB, 1028 views)
- SAM_1089.jpg (94.1 KB, 999 views)
- SAM_1081.jpg (71.8 KB, 980 views)
- SAM_1084.jpg (97.6 KB, 972 views)
- SAM_1082.jpg (96.6 KB, 966 views)
- SAM_1091.jpg (129.1 KB, 573 views)
- SAM_1092.jpg (94.6 KB, 534 views)
- SAM_1095.jpg (90.4 KB, 567 views)
- SAM_1098.jpg (101.4 KB, 587 views)
Last edited by IancuMIC; 10 November 2014, 18:23.

Leave a comment: