Un Prestige...MIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jonnie007
    replied
    Don Iancu...te rog sa-mi spui si mie ce cod au materialele de mijloc si laterale...
    Intentionez sa comand si eu...si as vrea sa ma inspir din poze... ca sunt bune ca si reper...dar nu ma prind care sunt materialele astea la ei pe site.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post
    Ba ejti nebun?
    E un...bradut. Cum dreaq te-ai gandit ca o sa spanzur ditamai bidonul la oglinda?

Pai mah, mai era unu' cu tabla de slana afumata atârnată de retrovizoare, circula la un moment dat poza pe net, așa ca nu era mare lucru.
    Așa ca la prima vedere, din poza aia, zici ca bradutu' ăla bidon e la scara 1:1.
    Oricum, mișto bradutu'.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    la reno la greu... dar e motorul cu 113-115 cp si cu admisie variabila parca se numeste.
    Dupa 70000 cad ca mustele. In reprezentanta la reno cer pe una 350 lei )))))))))) Aia care merg doar la reprezentanta, numa la bobine le sta gandul. Si daca le pune sagem, iar au pus-o ))))))))

Al meu consuma mai putin si fugea mai bine. Au spus mai multi cu logan 16v care au condus-o, da era ceva sportline...
    Last edited by mumus; 11 May 2015, 22:27.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Nu prea am auzit despre probleme cu bobinele la 16v; oricum ele reprezinta ultimul lucru la care ma gandesc.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Nu vei avea treaba cu ele.

LA megane, in 3 luni am schimbat 2,( pe la 80000km) dupa care am mai pus 2 sa fiu sigur ca nu ma lasa cand imi e lumea mai draga. Am pus ceva sh beru de pe una facuta dauna totala repede, se vedeau ca sunt noi inca. Si pe urma, dupa ce am pus-0 la punct, am vandut-o ca mi sa parut veche )
    Last edited by mumus; 11 May 2015, 21:51.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by jonnie007 View Post
    Don` Iancu...cum se prezinta husele?! sunt de incredere?
    Mie imi plac, din toate punctele de vedere; materiale, lucratura. Sa vedem dupa un timp.

Originally posted by mumus View Post
    Bobinele sper ca nu sunt sagem, dupa model par beru.
    Sunt Beru, bobinele.

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    am activat mesageria. poti sa trimiti acum. multumesc!

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Bobinele sper ca nu sunt sagem, dupa model par beru.

Leave a comment:

• jonnie007
    replied
    Don` Iancu...cum se prezinta husele?! sunt de incredere?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by Kojak View Post
    Ultima poza cu bidonu' de oloi (gol, banuiesc ) atarnat la retrovizoare, face toti banii.
    Cum ai ajustat distanta dintre electrozi la iridiumurile alea? Prin apasare, batere usoara, etc?
    Ba ejti nebun?
    E un...bradut. Cum dreaq te-ai gandit ca o sa spanzur ditamai bidonul la oglinda? Si oricum e alt "bidon"; eu folosesc ...0w40.
    Prin batere foarte usoara si...repetata; din aproape in aproape.

Originally posted by cristi.... View Post
    trebuie sa recunosc ca uleiul arata suspect de bine in ciuda rulajului...
    Mda; o fi ceva cu tehnologia aia ...cleansynto.

imi poti spune te rog de unde ai achiziotionat uleiul, eventual daca au un site baietii de unde pot face o comanda online? ma gandesc sa incerc si ravenolu asta sa vedem cum se comporta fata de m1 esp formula
    multumesc anticipat!
    Sigur;ai PM.

"cristi.... has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."
    Imi parte rau; activeaza-ti mesageria privata.
    Last edited by IancuMIC; 11 May 2015, 21:14.

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    la 6 luni, timp in care fac 5-6-7 mii de km doar am zis ca asta e piticu meu pe creier: revizie de 2 ori pe an (ulei si filtre) indiferent de nr de km parcursi.
    scuze de offtopic distins domn Iancu

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Adica-l dai afară la 5-6000km??! Mă rog...no comment.

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    pai pt ca aproximativ la fel arata si m1 espu meu la 6-6500 km rulati cand il schimb de obicei... ) ma asteptam sa fie mai inchis la culoare. nu stiu cum e asta de nou, m1 e mai maroniu un pic

maine o sa ma uit sa vad cum arata oloiu din motor, are vreo 3500 de km; in iulie cel tarziu il schimb, sa fie ulei nou in sezonul cald
    Last edited by cristi....; 11 May 2015, 18:41.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by cristi.... View Post
    Vezi nene Iancule, deja bidonu' agatat la oglinjoara a inceput sa faca minuni!

Eu zic ca arata cat se poate de normal uleiul, ptr. km aia si ptr. un motor pe banzina intretinut si probabil rulat preponderent extraurban.
    La fel arata si al meu la aproape 13.000km rulati...deci de unde atata "suspiciune"?!

Leave a comment:

• cristi....
    replied

imi poti spune te rog de unde ai achiziotionat uleiul, eventual daca au un site baietii de unde pot face o comanda online? ma gandesc sa incerc si ravenolu asta sa vedem cum se comporta fata de m1 esp formula
    multumesc anticipat!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google