Un Prestige...MIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• yesxxl
    replied
    Multumesc Fanez

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Se referea la asta:
    Originally posted by cristi.... View Post
    nu exista 2 loganuri la fel, inclusiv la fiabilitate. la unii crapa la un condus absolut lejer, la altii nu. de retinut ca astea forjate, ”batjocorite” au o fiabilitate mai buna, cu conditia sa ii pui consumabile ok
    P.S. 15 noiembrie... post 107.
    Last edited by Fanez; 18 November 2015, 22:30.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Sincer, n-am prins ideea; nu stiu ce vrei sa spui.

Leave a comment:

• yesxxl
    replied
    Toata lumea crede ca daca un obiect este folosit in mod necorespunzator cu specificatiile tehnice functioneaza mai bine aici ? Masina mea nu e de duminica pentru ca in fiecare zi circul cu ea . (alta inca nu am ... )
    Last edited by yesxxl; 18 November 2015, 22:28.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Nu stiu cat de important e dar din 2009 masina a fost condusa, nu putin , de un incepator (fica mea). De asemeni sotia conduce si ea MIC-ul. Prin urmare...nu e chiar masina de ...duminica.

Leave a comment:

• yesxxl
    replied
    Era vorba despre ce probleme ar putea sa apara ...(consumabile schimbate la 12000 ulei castrol restul de origine...)
    Last edited by 77sky; 15 November 2015, 23:36.

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    nu exista 2 loganuri la fel, inclusiv la fiabilitate. la unii crapa la un condus absolut lejer, la altii nu. de retinut ca astea forjate, ”batjocorite” au o fiabilitate mai buna, cu conditia sa ii pui consumabile ok

Leave a comment:

• yesxxl
    replied
    Originally posted by vdmihai View Post
    Sunt putini km pentru varsta ei, ce probleme sa apara
    logan condus de o singura persoana (absolut lejer) singur in masina 80% din timp - la 50000 km bobina de inductie crapata schimb bobina de inductie -la 70000 placa de presiune crapata schimb kit ambreiaj (placa de presiune , rulment , disc , cablu ) - chiar oare ce s-ar putea intampla pana la kilometri astia??? Iancu Mic iti doresc multi km in continuare fara probleme .
    Last edited by yesxxl; 15 November 2015, 23:13.

Leave a comment:

• prometheus
    replied

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Multumesc frumos; multi km. placuti si tie cu masina.
    ...
    Pentru unii poate parea greu de inteles, dar toti cei familie posesori de permis, s-au atasat de aceasta masina; desi, de mai bine de un an, am achizitionat si alta masina, MIC-ul are locul sau castigat. Asta nu inseamna ca meganul, imi displace.
    ...
    Legat de schimb, ai inteles, nu?

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Frumos ! multi km in continuare fara probleme.
    Facem schimb?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    7ani si 95.000km cu Prestige-ul.
    Noutati nu am a va spune; voiam doar sa punctez momentul.
    In cei 7 ani cheltuielile cu reparatiile au fost 0. Intretinerea periodica a constat in schimbul anual al uleiului si filtrelor. A urmat schimbul distributiei si accesoriilor dupa 3 ani de la cumparare, lichid de frana, antigel, ulei servo si cutie.
    Vopseaua se prezinta bine, desi nu exagerez cu fel de fel de smacuri; in afara de o ceara lichida pe care o folosesc periodic in alternanta cu una solida si un sampon bun cu ceara, nimic altceva. De rugina, nu se pune problema, deocamdata.
    ...
    Dupa atitia ani, pot spune ca achizitia acestei masini a fost o idee inspirata.
    Ca o confidenta; masina imi place la fel de mult ca si atunci cand am ridicat-o emotionat de la dealer.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    )) musai instalatie electrica atunci.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    O semiremorca, de Salonta; Padis 500
    Pana acum am folosit o dacia din 97, cu care ne faceam toti din familia largita treaba; da' in ultimul timp s-a cam ramolit, asa ca am fost nevoit sa folosesc Loganul. Carutele au devenit un lux, pana si la tara.
    Last edited by IancuMIC; 26 October 2015, 22:15.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Vrei sa tragi ceva cu masina?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google