Un Prestige...MIC
Collapse
X
-
Daca o folosesti, sa ai grija sa protejezi zonele alaturate piesei pe care doresti sa o lubrifiezi; nu ataca vopseaua, in schimb pelicula se sterge foarte greu, eventual cu un solvent usor sau apa calda.
-
`poc` inca nu face, doar scartaie periodic. Pana acum le-am `uns` (vorba vine) cu WD40 dar acesta nu rezista.
Am sa incerc cu vaselina asta si eventual si pe la celelalte elemente cum ai facut si tu.
Leave a comment:
-
Am folosit-o si pe opritori; este exact ce trebuie.
Dar vezi ca daca ai o pocnitura la inchidere/deschidere usa e o problema la opritor; asta nu se rezolva cu vaselina. Opritorul are doua bucsi, care odata uzate produc acea trosnitura.Last edited by IancuMIC; 19 June 2017, 09:21.
Leave a comment:
-
Vaselina aia ai testat-o si pe tiranti (opritor usi)?
Logan-ul vechi, dupa 160k km a inceput sa scartaie la doua usi si astfel trebuie sa ung tirantii periodic dar imi trebuie ceva mai rezistent.
Dupa cum spui vaselina asta ar trebui sa fie ok.
Leave a comment:
-
La balamale, broaste usi, capote.
Foarte buna vaselina; formeaza o pelicula aderenta, greu de sters.
Leave a comment:
-
Putina intretinere.
Attached Files- SAM_3047_800x600 (1).jpg (189.2 KB, 417 views)
- SAM_3050_800x600.jpg (119.3 KB, 414 views)
- SAM_3052_800x600.jpg (169.4 KB, 404 views)
- SAM_3054_600x800.jpg (173.5 KB, 411 views)
- SAM_3056_800x600.jpg (197.2 KB, 270 views)
- SAM_3055_600x800.jpg (129.6 KB, 257 views)
- SAM_3058_800x600.jpg (143.6 KB, 243 views)
Leave a comment:
-
Metelli...
Adica asta.
Am identificat-o dupa un cod scris pe ea, pentru ca nu scrie clar numele producatorului; doar Renault.
Una peste alta nu-mi fac niciun fel de griji in privinta pieselor; sunt de origine, luate de pe un site de incredere.
Last edited by IancuMIC; 10 April 2017, 19:43.
Leave a comment:
-
-
Salut. Pune, te rog, o poza in detaliu cu cureaua de accesorii Hutchinson (eventual sa se vada codurile de pe ea). Am avut asa ceva pe masina in kitul de origine pentru 16v si s-a sfasiat o bucata din ea dupa 15.000 km. Sunt curios daca ce am avut eu a fost original sau nu. Mersi.
Leave a comment:
-
Ne pregatim de schimbul celei de-a doua distributii. Ultima, acum 5 ani la 54 000 km; de data aceasta se va schimba si pompa de apa.
Toate piesele achizitionate de aici.
Luni, cerere de oferta, miercuri trimitere accept, iar joi la pranz am primit piesele.
Multumiri cu aceasta ocazie d.lui Petrescu, de la care am mai cumparat, pentru asistenta si promptitudine.
Prin urmare kit distributie ce contine curea si intinzator Gates, rola Inna, kit accesorii cu rola Koyo, intinzator made in germany si curea Hutchinson. Toate piesele de origine, care se vor monta intr-o reprezentanta dacia.
Pozele, prin urmare.
Leave a comment:
-
Metoda "consacrata" m-a pacalit. Am gasit alta.
Imi bateau capetele de bara in volan, la viraje cu usoara suprafata denivelata jos.
Nu m-au crezut cei din service, in garantie fiind. La final, dupa ce s-au crucit vreo 4, mi-au dat dreptate.
Acum e simplu: desfac roata si pun mana direct pe el. In functie de cat de lejer se misca, imi dau seama de uzura. Cand se misca f usor - e problema, de schimbat.
Iar la uzura bascula, tot urechea imi sopteste cand: are un zgomot profund, grav troncanit. Distinct. Am incercat si cu trasul de roata, dar fiind presiunea arcului, nu prea iti dai seama, unii incearca si cu ranga sa o detensioneze, in prealabil.
Leave a comment:

Leave a comment: