Un Prestige...MIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• IancuMIC
    replied
    Lipsa de timp si comoditate. O sa-i pun si priza, ca nu prea sta bine, fara.
    Carligul de la Hakpol, vine cu instalatia electrica; de carlig am avut nevoie doar pentru munca la camp.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    De ce nu ai pus si instalatia electrica la carligul de remorca, sau aia e pusa separat?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    K9K-834; 90cp cu FAP. Cutie manuala.
    ...
    Ca o picanterie; k4m-ul a gafuit un pic dupa dCi. Daca mai era nevoie sa spun, dieselul are un mare avantaj fata de benzinar; cuplul.
    Nu s-a mers la consum; pur si simplu asta a fost traficul pe Tecuci-Galati, duminica dupa amiaza cu cca 14 localitati tranzitate.
    Diferentele in privinta vitezei medii si a nr. de km. sunt date, probabil de faptul ca M3 are anvelope de iarna 195/65/16, fata de 205/55/16, standard.
    Last edited by IancuMIC; 26 October 2015, 22:09.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    ce motor si puetre avea meganele? Automat cumva?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Asadar, sambata alocare timp pentru inlocuire anvelope de iarna si cateva verificari sumare; etrieri, placute, discuri, stare telescoape (pete de ulei).

La intoarcere, mi-am permis un experiment, pentru ca s-a ivit prilejul.
    M3 in fata si Loganul dupa; ambele masini cu anvelope de iarna.
    Iata si rezultatele.
    Attached Files
    Last edited by IancuMIC; 26 October 2015, 16:40.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Sunt putini km pentru varsta ei, ce probleme sa apara

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    In peste 95% din cazuri, Efix 95.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Ce benzina folositi?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    De la ultima postare, MIC-ul a adunat mai bine de 3000km.
    Singura noutate ar fi ca intre timp a primit si un carlig de remorcare de la Hakpol, pe care l-am montat in regie proprie, in ~ o ora; fara instalatia electrica.
    Montajul, asa cum ma asteptam dupa ce am citit cateva recenzii chiar aici pe forum, a decurs fara incidente, legate de vreo nepotrivire.
    In rest, aceleasi lucruri stiute; cu exceptia distributiei, a cablului de la ambreiaj, a placutelor, a bateriei, a anvelopelor si a catorva becuri (nu cred ca am uitat ceva), masina are pe ea piesele din fabrica; ambreiaj, rulmenti, pivoti, telescoape si tot ce mai doriti. Rugina, deocamdata nu; in noiembrie se vor face 7 ani de la achizitie.
    ...
    Functionarea e dupa manual , iar motorul cu 16valve si 105CP este la fel de vioi. Bujiile cu iridiu de la NGK, isi vad de treaba de mai bine de 45.000km . Ravenol-ul face ce stie el mai bine in internele din K4M.
    Pe zi ce trece, ma felicit pentru alegere; poate am fost eu mai norocos, de nu m-am lovit de probleme. In tot cazul era singura masina noua care putea fi luata la pretul de atunci; Kia Ceed, care era declarata masina anului in 2008, se ducea bine spre 13.000, desi dupa ce am vazut reclamele de prin cutia postala cu fluturasi ce anuntau "incepand cu 9 500E", la showroom, lucrurile au fost altele.
    Toate acestea fiind zise, nu-mi ramane decat sa spun ca, nu am absolut niciun motiv de nemultumire si ca atare nu ascund acest lucru.
    Last edited by IancuMIC; 24 September 2015, 21:34.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    La cati mai multi km fara incidente.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Astazi dimineata, in drum spre servici; nu puteam sa ratez "aniversarea"
    Attached Files

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Si esti multumit de acest ulei nu ? ma trage ata sa-l pun si eu data viitoare sa vad cum se comporta.De unde-l cumperi ?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Dupa ~16 000 km, astazi motorul de pe Prestige-ul meu, a primit un schimb de ulei; bineinteles Ravenol 0w40.
    In mod sigur e si o mare doza de subiectivism, dar de la service pana acasa (pe Faleza superioara), senzatia pe care am avut-o a fost aceea ca am un motor nou sub capota.

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Treaba cu boinele cam asa este. Eu unu trebuie sa le schimb, cand o accelerez mai tare incepe sa bolboroseasca motoru si sa trepideze ca naiba. Daca merg cu ea asa lin merge ok, la ralanti face cam urat. O sa le schimb cu unele Beru sau Bosch

Imi place ca masina e ingrijita ca la carte cu tot ce trebuie! Multi km fara probleme!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Pe mijloc e stofa bej 620, iar pe lateral e negru 106 (headliner).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google