Un Prestige...MIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 77sky
    replied
    Ce sa mai...este "foarte superb"

Eu as fi curios de grosimea si textura materialului. Sau...daca este predispus incarcarii electrostatice. Si eu si sotia, in functie de ce purtam, nastem scantei si paraieli, la contactul cu masina, cand ne dam jos din ea. Ne este teama sa punem mana pe metal

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    @vitriol: Din ce văd în poze, materialul este clar mai de calitate, decât cel folosit pentru tapiţeria de origine.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    Mult mai frumoase decât tapiţeria originală a maşinii.
    Eh, hai!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    @bobbyred
    Multumesc.
    ...
    250 lei a costat toata afacerea; daca renunti la buzunare, e cu 10 lei mai putin.

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Nenea Iancu...la ce scor au ajuns?

Leave a comment:

• bobbyred
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post
    Ieri am montat si husele pe care le-am comandat unei firme din Arad. Husele sunt personalizate pentru Logan, nu din alea universale, materiale de calitate, executie de mesteri care chiar stiu ce fac; nota 10 si un siner BRAVO.
    Pozele vorbesc mai mult decat as putea eu s-o fac.
    Confirm cele spuse de tine (tot de acolo am comandat si eu husele pentru Mcv-ul meu)
    Sa le folosesti sanatos!

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Mult mai frumoase decât tapiţeria originală a maşinii.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Ieri am montat husele pe care le-am comandat unei firme din Arad. Acestea sunt personalizate pentru Logan, nu din alea universale, materiale de calitate, executie de mesteri care chiar stiu ce fac; nota 10 si un siner BRAVO.
    Pozele vorbesc mai mult decat as putea eu s-o fac.
    Attached Files
    Last edited by IancuMIC; 28 April 2015, 19:01.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Fata de ce e pe piata,gen huse din Cora,Auchan etc sunt mult mai bune ca si calitate.Eu am ales modelul sport.Daca vrei si mai multa calitate exista un site( imi scapa numele) unde ai de unde alege dar preturile sunt destul de mari.La husele de pe huse.ro gaurile pentru tetiere le faci singur.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Multumesc Ampt.
    ...
    Am configurat si acolo ceva bej cu negru, dar nu stiu nimic despre calitatea acelor huse. Cum se aseaza pe scaunele de la Logan? Nu-ti ascund ca sunt destul de pretentios la detalii.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Iancu,legat de huse..incearca pe huse.ro.Cu tot cu transport ale mele au costat 250 ron.Am ales curier nu posta obisnuita.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Felicitări domnule pentru întreţinerea şi grija acordată MIC-ului, de altfel maşina arată ca scoasă din cutie.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Ieri dupa amiaza, am alocat ceva timp pentru inlocuirea rotior cu anvelopele de iarna, cu cele de sezon; acestea au fost spalate-degresate, verificata si corectata presiunea, dupa care am aplicat o solutie pentru anvelope, o mica inspectie vizuala si...in sac cu ele, la racoare in magazie. Asa procedez la fiecare depozitare, iar jantele de tabla, carora nu le pun capace, arata ca noi, desi au 3 ani.
    Dupa aceasta operatiune a urmat curatenia interioara si bineinteles un...exterior; mi-as fi dorit sa-i aplic si o ceara, dar deja se insera si am renuntat (timpul petrecut in gradina/ livada , s-a prelungit).
    Dupa spalatul exterior, am gresat cu ajutorul unui spray cu vaselina, toate balamale, precum si sistemele de zavorare ale broastelor de la usi.
    Compartimentul motor a primit o atentie mult diminuata si a constat in verificarea nivelului la ulei, precum si o inspectie vizuala. Cu placere am constatat ca dupa ~14.000km de la ultimul schimb, nivelul e "la semn", la fel si cel de la uleiul servo si de racire.
    La "zona motor", imi tot propun o inspectie a bujiilor (NGK BKR6EIX), la care n-am umblat de cativa ani si care au "adunat", cu un pic de bunavointa, ~40.000km.
    Momentan MIC-ul se apropie de 87.000km cu echiparea stoc si asa va ramane; se intelege la ce ma refer.
    Pana la momentul acesta, MIC-ul se comporta excelent; asta inseamna ca n-am avut nici un fel de incident in privinta componentelor de mecanica si caroserie, cu exceptia cablului de ambreiaj inlocuit in garantie (scartaia).
    ...
    Ca preocupare imediata, urmeaza achizitionarea unor huse; am si demarat procedura, dar combinatia negru-bej e tot mai greu de gasit. Probabil voi face un mic compromis.
    Attached Files
    Last edited by IancuMIC; 5 April 2015, 18:35.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    O vizita scurta la tara; o vreme cetoasa si un consum de diesel. Dupa cum se vede, Politia e in actiune. .
    Attached Files

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    O plimbare sambata dupa amiaza pana la tara, pe o ninsoare insistenta. De remarcat consumul care a inregistrat o crestere cu ~0,8l la suta, fata de perioada de toamna, pe acelasi traseu; deh, conditii total diferite.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google