Un Prestige...MIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• IancuMIC
    replied
    Multumesc emi.
    Grea intrebare.
    Stii cum e, ca atunci cand ai doi copii; nu poti sa spui ca tii mai mult la unul si mai putin la altul. Dci-ul e rasfatatul pentru ca e mai MIC si e un Megane 3. Tot MIC are numarul; e brand de familie

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Din câte ştiu dCi-ul îl are de puţin timp, aşa că slabe şanse să detroneze 1,6 16v din clasamentul propriu.

Leave a comment:

• emilemy
    replied
    Frumoasa si ingrijita galateanca .... Multi km fara probleme si sa o ingrijiti la fel de bine in continuare . Drumuri bune va doresc , cu toate ca Galatiul nu sta asa bine la capitolul asta . Si apropo , in semnatura vad ca aveti trecut si un 1.5 DCI . intre cele doua care va e mai drag ? ... Numai bine si multa sanatate !!!!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Pe cel Eco3, le-am avut ulterior dotarii din fabrica (o donatie ). In general sunt foarte multumit de anvelopele de la Continental.
    Last edited by IancuMIC; 11 November 2014, 22:43.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    conti 5 vs conti 3, ce impresii ai? sau nu le-ai avut din fabrica conti3?

Leave a comment:

• TVM
    replied
    Frumoasa masina sa va bucurati de ea mult timp de acum in colo !

Leave a comment:

• tr04www
    replied
    Originally posted by andrei_mircea View Post
    In cateva cuvine: simpla, curata si arata chiar foarte bine. Mai rar tapiteria aia!
    Presurile tavita de unde le-ai cumparat? Vreau si eu sa imi cumpar nu gasesc
    Gasesti in vitan presuri tavita.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    De ce m-am hotarat sa-i fac topic? Pentru e un logan care merita si nu mi-e rusine cu ea.
    Husele le-am dat jos anul trecut si fiindca nu am gasit altele care sa-mi placa, cu nuanta bej-negru, am prefert sa mai astept pana gasesc ceva care sa se "plieze" cu interiorul.
    @alex
    Da, ai dreptate in privinta placutelor.
    Last edited by IancuMIC; 11 November 2014, 10:32.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Imi place cum arata masina. O singura imbunatatire i-as face: placute de inmatriculare noi .

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    Si eu mai merg a4a vara, cea urmatoare, cu cele de fabrica, si vreau sa-mi iau Dunlop Sport.
    Masina mea e identica cu a ta. Aceeasi culoare, interior si jante. Numai ca eu am euro5 si tu euro4 ca motorizare.
    Pot ghici un pic de ce te-ai hotarat sa ii faci topic? Le-ai vazut pe cele de topicul cu ph2. Gresesc?

Ai huse pe ea?

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Sa va bucurati de ea in continuare!!Drumuri bune!!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Anul trecut masina a primit anvelope noi, ContiEco5.
    Attached Files

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    nu, e proaspat fabricat, luna 7 din 2014. deci pana in 2017 e ok. saptamana viitoare le fac o vizita celor de la renault, sa vad daca ei "se incumeta" la o asemenea operatiune de "mare precizie si maiestrie".. oricum, masina are km relativ putini, 67k, schimbatorul nu are nici o problema, schimba foarte usor, insa vreau eu sa-l schimb sa fiu linistit ...mai vad ce zic si mecanicii de la renault, cum e mai bine eu tin musai sa fac la o reprezentanta pt a avea garantia pe manopera, sa nu ma trezesc cu vreo minune ca nu au facut bine ceva sau ca au pus prea putin oloi

pacat ca nu au pus interiorul asta crem si pe motorizarile inferioare ph2, 1.4 si 1.6 8v varf de gama, laureat....asta e discriminare!

mi se pare mie sau masina e mai lasata? sau e din cauza unghiului?
    Last edited by Guest; 10 November 2014, 19:19. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by e.t. View Post
    stau cu 4 l de ulei elf pt cutie degeaba, ca dacia zice ca nu se schimba )
    La cât de meticulos eşti şi tu, vezi să nu-ţi expire uleiul pentru cutie până reuşeşti să-l schimbi.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    ce misto de tine

la mine au comentat, ca nu se schiimba niciodata, ca dacia nu prevede nicaieri asa ceva in intretinerea pe 10 ani, ca au vazut loganuri cu 500 de mii de km fara sa schimbe uleiu din cutie si ca merg fara nici o problema, etc, ca sa nu vin sa plang daca incepe sa huruie cutia dupa 1 sapt si ca daca vreau sa-l schimb trebuie sa semnez pe proprie reaspundere asta, mi-au cerut si buletin, pt a nu avea ei probleme, pt a se acoperi ei de orice problema.degeaba le-am spus ca masina nu mai e in garantie, ca uleiul e valabil 3 ani, ei nu si nu, ca nu se degradeaza ca nu are de la ce.in fine, pana la urma am renuntat la idee momentan pt ca m-au cam speriat pe moment, dar o sa incerc la reprezentanta renault sa vad daca ei ma pun sa semnez procese verbale, de parca as fi la politie.

stau cu 4 l de ulei elf pt cutie degeaba, ca dacia zice ca nu se schimba )
    Last edited by Guest; 10 November 2014, 18:59.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google