Un Prestige...MIC
Collapse
X
-
Discurile de origine.Attached Files
- Likes 2
Leave a comment:
-
Sambata cu ocazia schimbarii rotilor de vara am decis dupa o sumara inspectie, ca e timpul dupa 150.250km, sa inlocuiesc discurile, impreuna cu placutele si lichidul de frana. Ieri au venit piesele, pe 27 am programare la APAN, pentru inlocuire. Toate piesele si consumabilele de origine.Last edited by IancuMIC; 23 November 2020, 09:34.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Ne pregatim de revizie.
Leave a comment:
-
Când am fost să-mi iau ulei, magazinul avea în "sala de asteptare" un catalog al "Ravenol" Răsfoindu-l am vazut că au tot felul de uleiuri pentru toate motoarele. De exemplu 5w40 vreo 3-4 feluri pentru diverse motoare. Precis găsești un 5w30 și pentru motorul tău.
Leave a comment:
-
Cat am fost in garantie, am fost obligat... Acum as pune ori ravenol ori motul. Altceva nu. O sa caut.
Leave a comment:
-
Intra si tu pe oil guide si vezi ce recomanda, eventual mai rasfoieste si sectiunea de uleiuri a altor forumuri.
La mine a mers si merge foarte bine.
Nu stiu la ce te vei opri, dar la cat de mult au dezvoltat uleiurile cei de la castrol ma mir ca mai vinde ceva.
Leave a comment:
-
Ravenol are si ptr benzinar turbo ceva dedicat? 5w30.
merita sa trec oare de la uleiul de fabrica castrol edge la ravenol?
Leave a comment:
-
Cateva verificari; uleiul are ~10 mii, iar bateria 4 luni.
Leave a comment:
-
nea prometheus.
Te rog eu frumos termina cu insinuarile si lasa-mi topicul asta curat. Ti le-am acceptat pe celelalte, dar gata.
Mersi.
Leave a comment:
-
Stau incet , nu l-am lasat eu sa faca ce vrea cu masina lui ?! asta-i tare ! Ca fapt divers , am folosit ce a folosit si el cica , recte SSL-ul si m-am lamurit cat de bun este !Last edited by prometheus; 2 October 2018, 21:27.
Leave a comment:
-
@ prometheus:
Stimate coleg, stai incet (aluzie directa la motorizare) si lasa-l pe Nea Iancu sa faca ce stie el la masina lui. Unii pe aici mai fac ce face el si iese bine.
andreyi a intrebat ce vroiam si eu sa intreb asa ca...multumesc de raspuns.
Apropo: Haudi??? La dl. Iancu???
Leave a comment:

ma gandeam c-o fi vreo ruda. (nepot/nepoata)
Leave a comment: