Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi
    replied
    Din nou, revin numai cu belele de la o vreme

Un tartan (a se citi vecin) s-a gandit el sa vada ce am facut eu la masina. Si se uita peste tot. Si ajunge la bara fata. Si ghiciti ce face? Se gandeste sa vada daca-s rezistente liiniile si apasa frate de s-a dus grila din mijloc pana jos. Evident, s-a rupt. Trebuia sa le repar, dar nu era o graba. Acum imi atarna deci trebuie neaparat sa le refac cu fibra .

Ce sa le faci, daca le lipseste materia cenusie

Poze NU FAC! De o vreme, o dau din belea in belea. Sper sa le rezolv pe toate luna asta.

Leave a comment:

• cattalin81
    replied
    Frumoasa masina, ai modificat-o cu bun gust, felicitari

Leave a comment:

• Kalimera22
    replied
    Imi place masina, jantele, spatele adica portbagajul clean si stopurile si asa incruntata din fata.Imi trezeste amintiri ....am avut si eu un logan alb, imi placea la nebunie cum arata curat,parca al meu era cel mai frumos!!!
    Bafta pe mai departe,km multi fara evenimente neplacute!

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    naspa evenimentu
    vopsesti barile complet acu` ?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Pai nu era ea prea frumoasa? Se putea sa fie asa mult timp?

Azi, fost la carrefour, lasat masina in parcare, la un loc gigant de parcare distanta de locuri pentru cosuri. Cel de langa mine avea un loc de parcare si jumatate. Am zis ca e bine unde am parcat-o, fiind si in fata si na.

Cand am plecat, dupa 3 ore, am gasit bara spate julita cu picatele rosii (de la cel care fusese langa mine). Deeci, e acum bara spate cum aveam acum un an si putin bara fata.
    Norocul totusi este ca au scapat intregi stopurile.

Eu totusi nu inteleg cum poate un om sa fie atat de idiot. Adica, a intrat putin, se vede dunga, cred ca a incurcat acceleratia cu frana si i-a dat nene pana a iesit din parcare. Imi dau seama dupa julitura cum mi-a facut bara cand a intrat in ea . Sper totusi sa aiba cel putin aceeasi julitura ca masina mea, sau chiar mai mult ca asa merita.

Leave a comment:

• masinar
    replied
    Originally posted by iamagi View Post
    ...si masinar, glumet mereu
    eu chiar nu am glumit...da tu faci cum crezi...data viitoare cand ve vedem iau colantu dupa mine ca sa nu zici ca fac glume...cand e gluma e...cand nu nu...daca era sa fie gluma trebuia sa fie vreun zambaret pe acolo...da nu e ;)
    hai succes in continuare daca nu vrei...
    sau iti frica in cazu in care il pui si o sa vrei sa vopsesti bara ramai cu "bad-boy"-ul pe colant?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    NU logane, intrebarea e alta: 'ce mai are iamagi de gand sa-ti faca?'

si masinar, glumet mereu

Iar ca diferenta intre cea din prima poza si a mea, sunt vreo 9 sau 10 cm cred.

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    Originally posted by iamagi View Post
    Va multumesc tuturor!

Ma bucur ca in sfarsit place si masina mea cuiva
    mie tot nu imi place

ce ai de gand sa ii mai faci ? lupe , faruri negre ?

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    chiar arata bine,se vede diferenta in arcuri sport si arcuri normale,in prima poza se vede cat de joasa e fata de cealalta.

Leave a comment:

• masinar
    replied
    gicule...am niste autocolant alb pe acasa...vrei sa iti dau sa pui pe capota sa nu se mai vada difecenta aia de culoare?

Leave a comment:

• retro 590
    replied
    Arata din ce in ce mai bine. Felicitari pentru schimbarea radicala de look

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Va multumesc tuturor!

Ma bucur ca in sfarsit place si masina mea cuiva

Leave a comment:

• Loganu
    replied