meserie concediul ! masina arata bestial, ai putea sa vopsesti pragul(partea de jos) cu negru , pana ce pui praguri false sau cum s-or numi.. ( daca pui)
in legatura cu calc de bord si mie mi s-a resetat o data, dar de atunci ( anu trecut ) nu a mai facut asa...
Br-28-agm
Collapse
X
-
Frumoasa masina Iamagi
P.S. la vidraru ai avuto parcata exact unde am avuto si eu
Leave a comment:
-
@Thejock3r, rezolvat cu capacul... Vedem cum facem cu restul
@Alex_MIU, eu zic ca baiatul caruia i le-am dat o sa aiba grija de ele
. Daca le vinde si el, punem jumi-juma si le luam inapoi
. Arcurile nu o sa le tai, dar vedem cum rezolvam cu cauciucurile.
@lau911, loganele nu prea sunt de curse in general
.
@retro 590, fiecare janta are farmecul ei
@amg, sincer, nici nu ma gandeam sa le vand. Doar am vazut pe cineva pe 4ciuning ca vroia jante cu anvelope ca ale mele si i-am dat un pm... a doua zi le-am vandut
@VanDiesel, gume mai late... o sa primeasca cel mai devreme in primavara
Weekendul acesta am scos ligheanul la plimbare. Am plecat vineri pe Transalpina. Drumul a fost nemaipomenit. Masina nu a avut nici cea mai mica problema pe curbe (s-a tinut foarte bine, cauciucurile nu au dat nici un semn ca pot pierde aderenta, fapt pentru care s-a tras cat se poate pe urcare). Singurul inconvenient a fost ca nu am respectat traseul initial, adica am facut un popas la Pestera Muierilor(intalnit Andy cu Dusterul
), apoi am mers direct la Novaci. Astfel, nu am mai trect prin centrul Novaci, deci nu am ajuns la benzinarie, si am urcat cu 13 litri de benzina. Dupa Transalpina, cea mai apropiata benzinarie a fost la Sugag (in jur de 70km). Pana la Obarsia Lotrului drumul a fost superb. Apoi, catre Sebes, drumul nu era asfaltat complet si jumatate din drum am mers pe piatra. Fireste, am atins scutul si catalizatorul, dar bara e ok.
Sambata am fost in Sibiu. Spre nerusinarea mea, nu am ajuns la intalnire (am catat cazare toata ziua).
Duminica, am urcat pe transfagarasan si mi-am blestemat zilele. Pana la intrarea in jud. Arges drumul a fost acceptabil. Dupa, numai cratere de intra jumatate de masina in ele. Faceam 2 km in 10 minute
. Oricum, pe coborare, vazut B xx SCF (ce bine i-o fi fost cu arcuri stock
). Spre uimirea mea, jantele au scapat intregi, buzele lor la fel
si la fel si restul masinii.
Spre Curtea de Arges, vazut AG - 20 - MCA (mi-a facut flash-uri, eu nu ca nu eram eu la volan si soferul nu intelesese ce-i ceream
). Foarte low masina
.
M-am intors spre casa pe A1 si A2. Nu s-a simtit nici o bataie in volan, deci jantele sunt inca drepte
.
In total, am mers in jur de 1300-1400 de km. Consumul... Nu stiu exact. Mi s-a resetat computerul de bord inainte de Novaci (imi explica cineva de ce?
). De acolo, am facut 950 km, consum mediu 6.2% (inclus transalpina si transfagarasan). Pana la Novaci cred ca aveam consum pe la 6%, sau 5.9%.
Am rezolvat joi si partea cu rugina de langa luneta. S-a lucrat binisor. Problema este ca acum am descoperit rugina pe spate, mai jos de luneta (santul acela de sub capota) si am eu o vaga impresie ca si capota fata are punctulete de rugina (nu inteleg de ce).
De la coborarea pe Transfagarasan au inceput sa scartaie usa dreapta fata si usa stanga spate. Ce pot sa ii fac?
Si cateva poze de pe drum
Attached Files- DSC01582.jpg (95.8 KB, 449 views)
- DSC01583.jpg (73.2 KB, 448 views)
- DSC01584.jpg (109.9 KB, 439 views)
- DSC01599.jpg (158.0 KB, 429 views)
- DSC01734.jpg (123.2 KB, 304 views)
- DSC01600.jpg (112.5 KB, 289 views)
- DSC01632.jpg (46.9 KB, 244 views)
- DSC01628.jpg (52.0 KB, 130 views)
- DSC01650.jpg (86.8 KB, 249 views)
- DSC01707.jpg (96.8 KB, 251 views)
- DSC01719.jpg (87.1 KB, 195 views)
- DSC01727.jpg (103.9 KB, 129 views)
Leave a comment:
-
La cine au ajuns jantele ?Chiar ma gandeam sa le iau eu daca erau de vanzare dar nu am stiut.Cu ce pret le-ai dat?
p.s. Am loganul de culoare alba si se portiveau de minune.
Leave a comment:
-
Dupa ce am privit pozele mai cu atentie...vreau sa spun ca ar arata bine si cu niste distantiere pe spate
Leave a comment:
-
Frumoase si alea care le-ai dat dar si astea
. Daca vrei sa o lasi asa adica sa nu o mai cobori dadeau mai bine dezenturile...
ps: vopseste partea de sub prag in negru o sa dea bine ;)
Leave a comment:
-
Arata bine si cu astea...dar parca Dezenturile erau altceva...arata mai bine
Leave a comment:
-
Sau dus Dezent-urile nuuuuuuuuuuuu! era Racing cu alea arata superb
imi pare rau unde sta cel care i-ai vandut Dezent-urile dute peste el ia-le inapoi
daca nu vrea furale
borbet rulllllz
nu stiu ce se intampla cu toate loganele "curse" sau dispar toate
Leave a comment:
-
Regreti ca ai vandut Dezent-urile exact cum am regretat eu cand ti le-am dat tie
), sper sa fi ajuns la cineva care sa aiba grija de ele cum am avut si noi.Nu arata rau nici cu astea dar mai trebuie "umblat" la golul mare ramas intre anvelope si aripi mai ales pe spate.De taiat din arcuri nu cred ca te-ar coafa pentru ca nu ai cele mai bune drumuri,poate schimbi anvelopele cu un 195/50 fata si 205/40 sau chiar 50 pe spate.Bafta!!!
Leave a comment:
-
raman la parerea ca celelalte aratau mult mai bine. Unul din dezavantajele unor 9 J-uri cu cauciucuri stretch este ca masina trebuie sa fie f joasa.
ps. incearca sa le schimbi capacul cu unul fara nici o emblema!
Leave a comment:
-
ti-am zis si pe mess, prima si a treiaOriginally posted by Mishu View Postce rau imi pare ca ai renuntat la alea
ia vezi, poate iti place ceva din astea

Originally posted by Tudor View Poststrech it baby
)
frumos arata, mie imi place, doar ca...merge un pic mai jos, bineinteles, in limita drumului
daca ar fi o reglabila, ar fi vis
Daca ar fi si bani de reglabila...Originally posted by Tudor View Posto mica joaca, sper sa nu te superi
Mai jos nu se mai poate
Mersi pentru VT... chiar ma gandesc sa le vopsesc barele albe
Se rezolva, s-a notat!Originally posted by Logan 4 ever View PostFrumoase Borbeturile
Dar sa scapi de sigla Seat de pe ele.
Originally posted by FANE_CLK View Posthmz... nu stiu ce sa zic... preferam mai mult jantele albe , erau perfecte pentru masina ta...
Neah... si eu le preferam pe alea... stii cum se zice, ce-si face omul cu mana lui ... se numeste lucru manual
Dar si astea sunt frumoase , imi place buza , este perfecta.. niste poze mai frumoase pe un asfalt drept sa vedem
Pe viitor vor fi 215/40 pe spte.Originally posted by goofiy View Postfoarte faine jantele...da parca nu imi place cum arata cauciucurile pe spate cred ca arata mai bine cu 205 sau 215...asa arata cam ciudat....
oricum felicitari pt. achizitii...buna alegere....
In jur de 350 euro.Originally posted by nairod View Postfrumoasa jantele..felicitari !!!...multa bafta..la ce bani te-au ajuns??
O sa arate bine si cu astea dupa ce fac rost de fibra :dOriginally posted by Vlad24 View PostIn opinia mea,loganul tau arata mult mai bine cu vechile jante albe.Aveau stil;dar nici astea nu-s rele.Sa le stapanesti sanatos si sa le invarti cu placere.
Dap,16. Se rezolva cu cauciucurile... Ce bine e cand stiu ca nu sunt singurul care face prostiiOriginally posted by FloNZN View Postsunt pe 16 nu?si mie imi pare rau dupa BBS-urile alea pe 16 dar asta e, in viata mai facem si greseli...si astea-s faine, poate e prea mic balonu la cauciucuri, cel putin mie nu-mi place distanta dintre roata si aripa...bafta!
nu am vrut eu 9j pe fata... oboseam prea tare articulatiileOriginally posted by Dany_DNY View Postborbet T
... daca erau 9j si alea pe fata era altceva ! oricum arata bine si cu astea 
Leave a comment:
-
sunt pe 16 nu?si mie imi pare rau dupa BBS-urile alea pe 16 dar asta e, in viata mai facem si greseli...si astea-s faine, poate e prea mic balonu la cauciucuri, cel putin mie nu-mi place distanta dintre roata si aripa...bafta!
Leave a comment:
-
In opinia mea,loganul tau arata mult mai bine cu vechile jante albe.Aveau stil;dar nici astea nu-s rele.Sa le stapanesti sanatos si sa le invarti cu placere.
Leave a comment:
-
frumoasa jantele..felicitari !!!...multa bafta..la ce bani te-au ajuns??
Leave a comment:

Leave a comment: