Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi
    replied
    Nu stiu sigur cand voi schimba oglinzile sau cand voi pune lupe. Sunt investitii cu rost, insa nu e ceva 'must have'.

Miule, capacelele sunt pe vine. Inca nu am gasit ceva sa se potriveasca acolo (ceva universal) iar cele originale Borbet sunt foarte rare. Probabil voi face ceva la strung.

Ma bucur ca va place

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Arata beton masina Gicule .Pe langa cele enumerate de tine eu zic sa cauti si niste capacele pentru jante,daca nu gasesti cu borbet macar unele simple gri.Lasa coltarele asa,daca le vei integra nu vor mai avea acelasi farmec plus ca v-a trebui sa integrezi si difuzorul spate ca sa fie in ton ambele spoilere(parerea mea).Bafta!

Leave a comment:

• dan.moraru
    replied
    La exterior,pe langa elementul central de la bara fata ar mai trebui schimbate oglinzile cu unele de Prestige si lupe in faruri.Sunt sigur ca si tu te-ai gandit la asta,dar presupun ca nu sunt o prioritate.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Mai pun 3 poze de la intalnire de duminica.

In principiu, cam asa ar fi exteriorul (sa gasesc si elementul central din kit la un pret mai omenesc si aia e). Ar mai putea interveni ceva modificari la vopseaua barelor (anume sa le vopsesc integral si integral coltarele), insa sansele sunt slabe si in functie de cum decurg lucrarile la strada mea, coborata inca putin. Eventual o folie pe geamuri prin vara.
    Imi place cum arata acum la exterior si nu as vrea sa stric aspectul .

Pana acum merge foarte bine motorul si sunt foarte multumit. In vara voi schimba si distributia (pe cartea service scrie ca are 3 ani - a fost schimbata, cica, la un an, pe garantie, insa nu am cine stie ce incredere plus ca nu vreau sa am surprize).

La interior e stock si stock va ramane pana voi gasi ceva solutii bune (frumos si durabil) pentru elementele din interior.
    Attached Files

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    da greseala mea , tablita trebuia in interior , intra in locasul pistonului.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Cata, nu se referea la sarma aia. Se referea la tablitele alea de pe placuta care trebuia sa fie pe interior dar care la mine era pusa pe exterior. Dar am rezolvat problema (in ultima poza stateau bine). Asa vine si la tine?

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    cred ca numai la logan este asa, sa ramana un 1cm liber pe disc.
    Miule , sarmele sunt ok puse.

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Daca ti-ar calca pe tot discul atunci o sa calce pe "butucul" discului placa de fier pe care e prins materialul de frictiune,stai linistit , sa te plangi cand o sa calce in afara discului

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Le-am pus cum trebuia si tot nu calca pe toata suprafata discului. Ramane 1 cm de disc neatins de placuta.

Asa vine pe discul asta sau sunt placutele mai mici?
    Attached Files

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Placuta care are clemele alea tre sa fie pe interior Gicule,clemele alea intra pe interiorul pistonasului.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Nu mai dau suportii jos dupa ce am patit anul trecut. M-a linistit )

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    mai bine scoate-i suporti si lipeste numerele

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Suporti de numar negri.

Placutele nu calca pe tot discul. Sunt inversate?
    Attached Files

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Treaba buna bine ca le-ai rezolvat.

Leave a comment:

• mcm022006
    replied
    bai nu face reclama proasta.. franele sunt aerisite ca azi nu ti-am scos ochii din orbite pe de pomana. ))

intr-o poza se vede si una bucata MCM ) care surubarea la EUH.. dar cam fara spor..ca tot sporu s-a dus la AGM

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google