Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi
    replied
    Nu o vand. Cum zice sibianul, e vremea noii generatii.
    Emy, juniorul nu mai e asa junior cum era candva .
    MVP, intr-adevar, nu am cum sa renunt la ea.

Leave a comment:

• emylogan
    replied
    banuiesc ca juniorul va fi viitorul sofer...

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    Este vremea noii generatii

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    mai de graba copilul, sau ma insel? nu cred ca se poate vinde o bijuterie din familie iamagi......Respect pentru ce ai facut la ea pana acum ! ! !

Leave a comment:

• Rey91
    replied
    o vinzi ??.....................

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Cam asta e configuratia de vara. In principiu, exteriorul este finalizat. Mai are maxim 3 saptamani de stat pe mana mea (a sotiei). Vedem ce o urma cand o va lua in primire noul sofer.
    Attached Files

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Luna asta voi pune 195/45.
    Folia am promis ca o pun de cand am cumparat-o . Legat de praguri si eleron de luneta, imediat cum vor veni finantele. Iar elementul central, inca stau pe ganduri. Probabil voi incerca ceva la vara. Multumesc la fel !

Leave a comment:

• chroma
    replied
    imi place mult pana acum, dar parca ar mai trebui ceva... nu stiu ce, o folie pe geamuri (macar usor inchisa daca cea neagra nu-ti place), un eleron de luneta, poate niste praguri, parca si elementul ala central vopsit alb sau colantat alb (parca ai prea mult negru in botul masinii). cu alte anvelope (205/50/16 sau 195/55/16) o sa fie super. tu stii cel mai bine cum iti place. spor in ceea ce ti-ai propus

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Nu se intampla bre nimic, isi va face loc si adios...

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Dupa un drum mai denivelat, ipoteza mea a fost confirmata - cauciucurile sunt prea mari, ating in aripi. Se auzeau la denivelari cum atingeau rotile pe fata.

Momentan ramane in configuratia asta. Presupun ca nu o sa se intample vreo trasnaie, nu? Prin martie-aprilie voi trece la configuratia de vara.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    @Alex_Miu cand vii, imi dai o mana de ajutor si aia e.
    @emylogan, de fapt, sunt 6 albe si ciudat e ca nu ne-am vorbit deloc, doar ne-am inspirat din curtea vecinului .

Leave a comment:

• emylogan
    replied
    uau, v-ati vorbit numai loganuri albe pe strada ta...io zic sa face-ti cheta pentru asfaltare...jantele sunt mai mult ca potrivite.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Lasa tuningul si asfalteaza strada .Vin bine jantele.

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    se vad frumos pe masina.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Am trecut la a doua echipare de iarna.. OaZele cu anvelopele lor, 205/55 - mai inalte cu 2 cm fata de ce aveam eu pe fata. Imi place ca acum nu mai e loc sub aripa, dar la vara voi pune 195/45. Prefer sa fie mai joasa.

Iar jegul de pe ea... se vede in poza strada pe care locuiesc..
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google