Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi
    replied
    Bun. Deci in primavara vor fi alte jante, maxim 7J, 15", cauciucuri cel mai probabil 195/55.

Intre timp, am schimbat finala. Am trecut la o Borla cu tips. E mai silentioasa, tot direct flow si mai eleganta. Nici nu mai sare asa in ochi ca burlanul .

Cum spuneam, am cumparat corp clapeta. Saptamana trecuta l-am dat jos (miercuri parca) - nu se putea obisnui sotia cu acceleratia. Am pus si filtrul origininal. Aseara tot ea a plecat la servici cu masina si a spus ca a observat ceva, dar nu cine stie ce. Dimineata in schimb, era cu a 3a la turatie mica si trebuia sa se grabeasca. Mi-a spus ca a simtit ca masina se misca 'ca o baba'. Nu avea vlaga si parca refuza sa plece, motiv pentru care m-a pus sa ii pun admisia cum era inainte (corpul marit + filtru sport).

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    Nu te-ai saturat sa arate masina "ciudat" sa-i zic, cu 9J-uri si anvelope tip cozonac si un wheel gap imens ?
    Jantele de la 8.5J in sus, sunt ok ptr cei care isi permit sa tina o masina trantita grav iar masina are un anumit stil de tuning...

Niste jante drepte cu un maxim 8j si de la 16" in sus, spitate, te-ar avantaja mult mai mult..

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Originally posted by iamagi View Post
    Masina cu tenta sport pe dracu De parca ar avea vreo 200cp ca sa aiba tenta sport.

[...]

Pana atunci, am de o sapamana un corp clapeta marit, de la lau911. Pana acum si-a facut treaba.
    Ma refeream la partea estetica. Elementele din kitul Dacia, inclusiv difuzorul de pe bara spate, nu se preteaza pe o masina gen "low & slow".

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Masina cu tenta sport pe dracu De parca ar avea vreo 200cp ca sa aiba tenta sport.

Jantele le voi achizitiona in primavara. Ma gandesc pana atunci ce fac.

Pana atunci, am de o sapamana un corp clapeta marit, de la lau911. Pana acum si-a facut treaba.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Tot nu ti-au iesit din cap figurile alea cu 9j?.Pune ma niste jante omenesti 7j pe 15' sau 16' ce dreacu...

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Ce sa caute 9j pe o masina cu tenta sport, cum vrea sa para a ta?!?

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    a doua varianta zic eu...
    P.S Frumos loganelul

Leave a comment:

• geo_ultras
    replied
    15" spitate si usoare!

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Jantele s-au vandut.

Acum, nu stiu sigur ce sa iau: sa caut ceva usor pe 15", maxim 16" in mai multe spite, sau sa iau ceva 9J fata-spate?

Leave a comment:

• cosmin_ruz
    replied
    Puzzle complet! Felicitari pentru achizitie!

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Si uite asa ai aranjat oficial si bara fata .Sper ca nu il faci alb ca strici tot aspectul.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Pus elementul central. Aranjat bara.

Va urma..
    Attached Files

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Genti nu am decat de bagaje

In schimb, jantele Dezent N le-am vandut acum un an, au fost si pe un Logan rosu in club, acum nu stiu unde au ajuns.

Leave a comment:

• bursucu_89
    replied
    cu gentile albe ce ai facut? le-ai vandut? cu cat?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Niste update-uri fara poze.

-insonorizat masina pe interior (podea, uși, portbagaj) cu vopsea antifon + o folie cu aluminiu pe deasupra (asta sa nu se lipească mocheta de ea) + vopsit plasticele de pe stalpi in negru lucios + dat jos tapiseria si curatata complet -> treaba de 3 zile
    -vopsit astazi tamburii negru (am scapat si masina de pe cric din cauza terenului denicelat, dar aveam rezerva sub ea)
    -gasit capota spate lovita in parcare la carrefour - voi incerca sa o repar cu polish, e doar zgariata
    -descoperit niste indoituri pe caroserie (probabil din parcari publice)

In masina se simte diferenta. Cu geamurile inchise nu se mai aude motor, toba, mai nimic.

Mai am de facut ceva la tijele din usi ca inca fac urat in mers. Trebuie antifonat si compartimentul motor si plafonul.
    Am decis ca masina nu e de show si nu va fi niciodata, asa ca voi face totul pentru comfort. Adica, incep sa ma gandesc sa iau cauciucuri cu un talon 45 sau 50.
    Mai am la exterior de vopsit barele, dar sa vedem cand, probabil cand ma voi hotara sa fac poze pentru casco. Cand voi face asta, va trebui sa vopsesc mai multe elemente si e costisitor.
    La interior, vreau sa vopsesc poate luna asta fetele de usi si sper vara asta sa fac plafonul alta culoare.
    La motor, mai am de schimbat distributia (o am de cateva luni in casa), dar inca nu sunt hotarat cand sa fac asta. As mai vrea eu sa maresc cumva puterea, insa nimic nu e pe placul meu (daca ar fi dupa mintea mea, ar fi fost turbo masina, dar ratiunea depaseste imaginatia si mai ales, bugetul).

Mai e cate ceva de facut, dar sa vedem cum stau cu banii (devin o problema mai mare decat sotia).

Cam astea ar fi. Ce sa mai zic, drumuri bune tuturor si aveti grija sa nu va zgarie vreun dobitoc masina prin parcare !

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google