Etrierii au fost 160 de lei parca. Sunt mai mari decat cei de berlina, compatibili cu discuri de 260mm ventilate. Ajuta mult la franare.
Portbagajul a fost 250 ron parca, acum un an.
Br-28-agm
Collapse
X
-
cat te-a costat etrieri de van,sunt mai mari decat cele normale,si la ce ajuta,franeaza mai repede decat cele normale.
Leave a comment:
-
salut arata foarte bine masina ...cat a costat sa faci clean portbagaju?
Leave a comment:
-
Nu stiu ce toba ai gasit. Ce am eu, e chiar ok la drum lung cu silencer. Depinde ce toba ai gasit tu.
Leave a comment:
-
mi s-a parut ca ai toba finala japan style .. ia zi .. la drum lung cu silencer e ok ? am gasit una si vreau sa o cumpar .. ce spui ? daca e galagioasa si cu silencer nu prea ma incanta
Leave a comment:
-
@lau911 acum am inteles
@florin_dnf , multumesc inca o data!
@Alex_MIU, hai acasa sa-ti fac o vizita
.
Leave a comment:
-
scuze pentru exprimare ....mi-a placut al naibi faza cu " plinul ,aditivul si BLANA" ,imi pare bine ca masina si-a revenit , imi place la nebunie masina ....si stilul abordat ,sper sa o mai vedem la competiti ......numai bine...
Leave a comment:
-
@lau911,nu prea am inteles ce ai vrut sa zici.
@sandugolanu, multam multam.
@mdaniel76, stiu stiu. avem in plan si lupele, sper cat mai repede.
@dany_dny, le tocesc le tocesc
Am uitat sa specific: multumesc florin_dnf pentru piese !Last edited by iamagi; 24 January 2012, 21:06.
Leave a comment:
-
"Masina si-a mai revenit (facut plin + un aditiv pentru marirea cifrei octanice + blana)." Bine ca si-a reveneit nervoasa .
Leave a comment:
-
Cateva poze de duminica.
Masina si-a mai revenit (facut plin + un aditiv pentru marirea cifrei octanice + blana).
Ieri am primit etrieri de VAN, bujii noi EQM, kit distributie (incomplet, urmeaza sa achizitionez si pompa de apa) si un contactor pentru o usa de pe spate pentru ca nu-l mai am.
Leave a comment:

Leave a comment: