E o luna de cand nu am mai postat noutati. Momentan, stam pe bara cu modificarile din lipsa de finante. Oricum, in scurt timp sper sa revin cu ceva noutati.
Pana una alta, revin cu un filmulet cu o scurta istorie a masinii: http://www.youtube.com/watch?v=7CHyGgtXlQI
Br-28-agm
Collapse
X
-
Arata mult mai bine fara folie parerea mea, pare mai de race asaOriginally posted by iamagi View Post@Tudor, la cat ne-a chinuit bara astazi (nu pica pe gauri cum trebuia), nu-i mai arde nimanui sa o dea jos. Oricum, cand o voi da jos, o sa rezolv cu nasul ala (nu-l tai, dar il indoi putin). O sa cumpar si elementul central, dar nu acum. Despre folie... e in plan de cand am cumparat masina
Intai sa rezolv cu planurile care le am si apoi folie (nu e o prioritate).
@Alin007, ma bucur ca-ti place.
Arata super masina, bravos.
Leave a comment:
-
Masina arata bine....o sa se schimbe situatia cand o sa pui si pragurile + elementu central la bara fata
Leave a comment:
-
Nu stai deloc nene
au aparut foarte multe schimbari la masina de cand am vazuto eu ultima data.bafta!
Leave a comment:
-
gicule, referitor la portiunea aia din fata dintre ochelari:
-nu cred ca are rost sa dai banii pe cea originala...umpli cu spuma, fibra, chit si e OK...
in rest masina arata foarte bine...multa bafta...
Leave a comment:
-
Originally posted by raduprov View Postimi place ce vad
Originally posted by Christnacht View PostDa, imi place
Multumesc pentru cuvintele frumoase. Ma bucur ca a iesit bineOriginally posted by FANE_CLK View PostCe frumos arata
, felicitari .
Multumesc pentru urare. Nu cred ca am fost eu... Cel putin nu in Giurgiu. Cred ca a fost o masina asemanatoareOriginally posted by vev3ritz01 View PostFrumoasa masinuta
Multi km fara incidente !
Cred ca te'am vazut acum cateva saptamani pe la Giurgiu

Si eu sper sa tinaOriginally posted by icstrem_no1 View Postarata foarte bine masina
acum o sa tina grila aia la ce ai pus in ea
))
Originally posted by Mishu View Postvezi ca din kit iti lipseste eleronu de pe portbagaj....mai bine ala decat grila
oricum....arata bestial masina
Eleronul ala nu se potriveste pe portbagajul meu si eu zic ca arata cel mai bine asa cum este acum. Cel putin in spate, altceva decat restilizat difuzorul, nu mai e de facut momentan.Originally posted by cosmindan View PostIamagi te rezolv eu cu eleronul original , si ieftin zic eu.
Arata bine masinuta dar trebuie sa testez personal grila sa vad daca tine.
Cosmin, atat iti trebuie ca iti lovesc jantele
Leave a comment:
-
Iamagi te rezolv eu cu eleronul original , si ieftin zic eu.
Arata bine masinuta dar trebuie sa testez personal grila sa vad daca tine.
Leave a comment:
-
vezi ca din kit iti lipseste eleronu de pe portbagaj....mai bine ala decat grila
oricum....arata bestial masina
Leave a comment:
-
arata foarte bine masina
acum o sa tina grila aia la ce ai pus in ea
))
Leave a comment:
-
Frumoasa masinuta
Multi km fara incidente !
Cred ca te'am vazut acum cateva saptamani pe la Giurgiu
Leave a comment:
-
bai gicule...nu ti-am mai vazut de mult caruta... asa in poze se vede a fi naspa rau
glumesc normal...
ARATA FOARTE BINE masina

nu ma lua cu sa facem schimb ca nu mere treaba
) cred ca trec deseara pe la tine sa mai vorbim ;) hai succes
Leave a comment:

Leave a comment: