Varianta simpla si eleganta: un actuator de usa/portbagaj cu push-buton sub grila, unde ai acces usor cu un deget.
Varianta semi-complicata : sigurante "racing" - implica anularea sigurantei existente acum
Br-28-agm
Collapse
X
-
foloseste un soricel ,legi de maneta aia de deschidere...tragi de el ,apoi il bagi sub bad boy
varianta usoara
Varianta grea si frumoasa ...cablu de frana de bicicleta adaptat ....sa iti ajunga sub numar ,de acolo tragi de cablu si elibereaza
Leave a comment:
-
O mica chestiuta.
Multumesc mult Pipan !
Probleme aparute: capota nu mi se mai inchidea din cauza ca aceasta grila iese putin inafara (vreun cm) -> problema rezolvata - reglat capota putin mai in fata.
O alta problema: nu pot sa mai deschid capota folosind degetelele. Ceva idei?
EDIT: am incercat un mic VT (m-am inspirat de la Golf 5 R32) Ce ziceti, cum ar da? (ultima poza)Last edited by iamagi; 11 December 2011, 16:31.
Leave a comment:
-
Nu. E bine asa cum e acum
. Pe 50 o sa am cauciucurile gen gogosi si nu vreau
Leave a comment:
-
@bgd_b92, am amortizoare stoc. Nu am probleme si stau asa de 2 ani.
@DaniD, acum au fost schimbate anvelopele. De fapt, de 2 saptamani sunt incaltat pentru iarna. Pentru vara am acum 215/40, Pirelli. N-o sa mai fie asa strech si asa mare diferenta
.
Leave a comment:
-
Uh...e enorma diferenta dintre anvelopele stock si astea. Nu stiu daca e bine. Totusi sunt peste 6cm diferenta de inaltime intre cele doua plus ca mai sta si strech din cauza jantelor. Hmm-hmmm. Sa nu ai probleme la franare!
Leave a comment:
-
salut
Am si eu o intrebare daca nu este cu suparare...am citit mai mult printre randuri si nu am inteles...tu ai doar arcuri sport ? sau si amortizoare ?
sti cumva daca afecteaza cu ceva doar arcurile sport? trebuie musai si amortizoare sport ? Merci
p.s : masina arata demential
Leave a comment:
-
Daca stiam ca vii la Vidraru mai stateam pe acoloOriginally posted by Al3x View PostFrumoasa masina Iamagi
P.S. la vidraru ai avuto parcata exact unde am avuto si eu
. Oricum, mi-ai dat de gandit cand ti-am vazut masina... Parca arata bine cu barele complet albe 
La praguri e ceva de munca. Cel de pe dreapta este julit foarte tare iar dedesub e indoit. O sa ma apuc si de ele. Vor veni la anu, dupa revizie niste praguri.Originally posted by Tudor View Postmeserie concediul ! masina arata bestial, ai putea sa vopsesti pragul(partea de jos) cu negru , pana ce pui praguri false sau cum s-or numi.. ( daca pui)
in legatura cu calc de bord si mie mi s-a resetat o data, dar de atunci ( anu trecut ) nu a mai facut asa...
Ai grija sa nu nimeresti pe Obarsia Lotrului - Sebes. E foarte prost drumul.Originally posted by Ph.66.SIX View Postfoarte frumoase peisajele, dar si masina, sper sa ajung si eu sambata pe Transalpina
Originally posted by Mishu View Postce cur sexy are asa cracanat
Si mie imi place cum da din spate 
9J cu 195/45Originally posted by dodolorand View Postce marime e janta spate stiu ca e 4x100 da ce J are si ce cauciuc e montat pe el?
.
Leave a comment:
-
ce marime e janta spate stiu ca e 4x100 da ce J are si ce cauciuc e montat pe el?
Leave a comment:
-
foarte frumoase peisajele, dar si masina, sper sa ajung si eu sambata pe Transalpina
Leave a comment:

Leave a comment: