Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dsign
    replied
    Varianta simpla si eleganta: un actuator de usa/portbagaj cu push-buton sub grila, unde ai acces usor cu un deget.

Varianta semi-complicata : sigurante "racing" - implica anularea sigurantei existente acum

Leave a comment:

• lau911
    replied
    foloseste un soricel ,legi de maneta aia de deschidere...tragi de el ,apoi il bagi sub bad boy
    varianta usoara
    Varianta grea si frumoasa ...cablu de frana de bicicleta adaptat ....sa iti ajunga sub numar ,de acolo tragi de cablu si elibereaza

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    O mica chestiuta.

Multumesc mult Pipan !

Probleme aparute: capota nu mi se mai inchidea din cauza ca aceasta grila iese putin inafara (vreun cm) -> problema rezolvata - reglat capota putin mai in fata.
    O alta problema: nu pot sa mai deschid capota folosind degetelele. Ceva idei?

EDIT: am incercat un mic VT (m-am inspirat de la Golf 5 R32) Ce ziceti, cum ar da? (ultima poza)
    Attached Files
    Last edited by iamagi; 11 December 2011, 16:31.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Originally posted by lau911 View Post
    Unde sta cel care i-ai vandut Dezent-urile dute peste el ia-le inapoi daca nu vrea furale
    ((
    I-ai dat idee omului,acum isi vrea jantele inapoi

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    arata bine gogoshica :>

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Ok. Cum zici tu!

Arata bine de altfel!

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Nu. E bine asa cum e acum . Pe 50 o sa am cauciucurile gen gogosi si nu vreau

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Pe 50, nu ar merge?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    @bgd_b92, am amortizoare stoc. Nu am probleme si stau asa de 2 ani.

@DaniD, acum au fost schimbate anvelopele. De fapt, de 2 saptamani sunt incaltat pentru iarna. Pentru vara am acum 215/40, Pirelli. N-o sa mai fie asa strech si asa mare diferenta .

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Uh...e enorma diferenta dintre anvelopele stock si astea. Nu stiu daca e bine. Totusi sunt peste 6cm diferenta de inaltime intre cele doua plus ca mai sta si strech din cauza jantelor. Hmm-hmmm. Sa nu ai probleme la franare!

Leave a comment:

• bgd_b92
    replied
    salut

Am si eu o intrebare daca nu este cu suparare...am citit mai mult printre randuri si nu am inteles...tu ai doar arcuri sport ? sau si amortizoare ?

sti cumva daca afecteaza cu ceva doar arcurile sport? trebuie musai si amortizoare sport ? Merci

p.s : masina arata demential

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Originally posted by Al3x View Post
    Frumoasa masina Iamagi

P.S. la vidraru ai avuto parcata exact unde am avuto si eu
    Daca stiam ca vii la Vidraru mai stateam pe acolo . Oricum, mi-ai dat de gandit cand ti-am vazut masina... Parca arata bine cu barele complet albe

Originally posted by Tudor View Post
    meserie concediul ! masina arata bestial, ai putea sa vopsesti pragul(partea de jos) cu negru , pana ce pui praguri false sau cum s-or numi.. ( daca pui)

in legatura cu calc de bord si mie mi s-a resetat o data, dar de atunci ( anu trecut ) nu a mai facut asa...
    La praguri e ceva de munca. Cel de pe dreapta este julit foarte tare iar dedesub e indoit. O sa ma apuc si de ele. Vor veni la anu, dupa revizie niste praguri.

Originally posted by Ph.66.SIX View Post
    foarte frumoase peisajele, dar si masina, sper sa ajung si eu sambata pe Transalpina
    Ai grija sa nu nimeresti pe Obarsia Lotrului - Sebes. E foarte prost drumul.
    Originally posted by Mishu View Post
    ce cur sexy are asa cracanat
    Si mie imi place cum da din spate
    Originally posted by dodolorand View Post
    ce marime e janta spate stiu ca e 4x100 da ce J are si ce cauciuc e montat pe el?
    9J cu 195/45 .

Leave a comment:

• dodolorand
    replied
    ce marime e janta spate stiu ca e 4x100 da ce J are si ce cauciuc e montat pe el?

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    ce cur sexy are asa cracanat

Leave a comment:

• Ph.66.SIX
    replied
    foarte frumoase peisajele, dar si masina, sper sa ajung si eu sambata pe Transalpina

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google