Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi
    replied
    Alex, nu e a lui. E asemanatoare. Am caut ceva cu silencer neaparat si sa fie in orice caz ieftina sa-mi rezolv buba (toba originala fusese sudata prost de niste meseriasi si imi atingea atat in arc cat si in sasiu si devenise foarte deranjant de la o vreme si cand am dat-o jos am vazut ca se gaurise unde au refacut ei prinderea). Eu oricum te astept sa-mi dai evacuarea ta

Te astept cu cea mai mare placere! Asta daca nu ajung eu primul la tine

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    E toba de la DNY sau e una la fel luata la sfaturile primite de la el?Masina arata bine poate dau o fuga eu de data asta pe la tine sa o vad.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Da ma. Dai o bere cand ajung in bucuresti pentru asta

Leave a comment:

• lau911
    replied
    blana si cainele si masina cea mai frumoasa culoare alba

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    eu zic ca prima varianta "stresez oamenii" p-aici )) acum lasand gluma la o parte ... se aude bine toba ?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Tu n-ai somn sau mi se pare mie?

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    ooo bun ... numai eu sunt devina pt toba aia )), se aude frumos, nu ?

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Topicul e la 2 metri sub pamant Ce sa-i faci... daca nu au fost noutati

Revenim:
    -in prima poza, AGM langa troaca, pardon, surioara EUH. (proaspat iesite din garaj aka coafor )
    -apoi 2-3 poze sa mai arat starea masinii
    -noua achizitie, burlan de evacuarea Caruz montat astazi. (filmulet nu are rost sa pun ca sunt destule pe net. dar oricum se aude bine )

Nu am mai avut timp de ea, dar sper sa ma revansez acum.

Din pacate, am descoperit (de fapt, una bucata audi 3.0 tdi aka masinar a descoperit) puncte de rugina pe aripa dreapta in zona lunetei -> am trimis un mail la dacia si mi-au zis sa o duc in service sa se rezolve pe garantie. Cu ocazia asta sper sa vopsesc si pragul din dreapta.

Cam atat pentru astazi. Stirile AGM se incheie. Iamagi va ureaza o seara placuta!
    Attached Files

Leave a comment:

• mary.bia66
    replied
    Originally posted by iamagi View Post
    E o luna de cand nu am mai postat noutati. Momentan, stam pe bara cu modificarile din lipsa de finante. Oricum, in scurt timp sper sa revin cu ceva noutati.

Pana una alta, revin cu un filmulet cu o scurta istorie a masinii: http://www.youtube.com/watch?v=7CHyGgtXlQI
    Super tare filmuletul , masina nu mai spun ce bine arata acum, incruntata si curata .

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    aaa...deci daia e deprimat )
    oricum mie imi place masina ai ales calea buna

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    @Mishu, pai ce, nu e? Sunt 2 motive: 1. a trecut prin multe schimbari din cauza ca la fiecare look a aparut cate o problema -> fiecare piesa pusa pe masina m-a chinuit intr-un fel sau altul. Si 2. de cand i-am facut bad-boy, imi place sa-i zic deprimat

Ma bucur ca va place filmuletul, daca masina nu

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    Super filmuletul, dari si masina din el

Leave a comment:

• sibianul
    replied
    frumos de tot filmuletul!

Leave a comment:

• Mishu
    replied