Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Primaria face investitii, entitatile private care au cesionat distributia utilitatilor trag foloasele, oraseanul plateste.
    La Bucuresti inca n-au externalizat incalzirea centralizata. Ati auzit de Dalkia, mai nou rebotezata Veolia? Au pus pe chituci pana acum incalzirea din cateva orase mari.

    Comment


    • poate scot banii din vanzarea centralelor termice de apartament.

      Comment


      • Centrala de apartament este cea mai buna solutie , dai drumul la caldura cand vrei tu , cat vrei tu , daca mai este si apartamentul izolat termic jos palaria.
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

        Comment


        • Stati sa inceapa cu adevarat taxare...centricubarea plamanilor si impozit pe aerul respirat

          Comment


          • Originally posted by mr.K View Post
            Primaria face investitii, entitatile private care au cesionat distributia utilitatilor trag foloasele, oraseanul plateste.
            La Bucuresti inca n-au externalizat incalzirea centralizata. Ati auzit de Dalkia, mai nou rebotezata Veolia? Au pus pe chituci pana acum incalzirea din cateva orase mari.
            Cunosc cazul de la Punctul Terminus, am lucrat cu ei. Momentan e treaba pe stand by ca l-au aretat pe Berevoianu, chiar ieri. Chiar ma gandeam in cat timp il salta si p-asta, de cand l-au saltat pe Oprescu.
            Zeci de milioande euro praduiti si Asta doar ce mi-a parvenit mie si nu din presa si ma gandesc cate alte zeci de miliaode despre care stiu altii. Eu ma mir cum de mai exista Romania ca stat, la cat s-a furat in tara aia...si sa stiti ca nu strainii v-au furat cat conationalii domniilor voastre.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

            Comment


            • Originally posted by prometheus View Post
              Centrala de apartament este cea mai buna solutie , dai drumul la caldura cand vrei tu , cat vrei tu , daca mai este si apartamentul izolat termic jos palaria.
              stiu. am centrala din 2000, si spre norocul meu, a apucat poteras inainte de alegeri "sa impacheteze" blocul.
              mi-a parut rau ca apucasemsa pun termopane cu mult timp inainte. alrfel ar fi fost chiar tare. ne place mult tot ce e moca.

              Comment


              • Nimic nu-i moca, stai linistit! Ba chiar o să le plătești la pret de cocaină, şi tu şi cei ce vor locui după tine, în apartamentul ăla.

                Trimis de pe al meu HTC Desire 500 dual sim folosind Tapatalk
                If it ain't broke, don't fix it!

                Comment


                • Moka n-au fost ca banii din bugetele locale, tot pe furaciune s-au dus in mare parte...iar la buget toti contribuie mai mult sau mai putin.
                  Tot ce e factura, are nimim 40-50% adaos de furat, obtinut prin neaplicarea legilor sau la limita legii sau din cauza felului cum sunt formulate legile. Oricum, poporul se prosteste cu televizorul.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                  Comment


                  • Eu ma mir cum de mai exista Romania ca stat, la cat s-a furat in tara aia...si sa stiti ca nu strainii v-au furat cat conationalii domniilor voastre.
                    Eu ma gandesc ca fara furturile astea, toate spitalele ar fi aratat ca in Vest, scolile aveau toate sala de sport si bazin de innot incalzit, strazile si trotuarele ar fi fost atat de plane ca puteai sa te joci cu o moneda pe suprafata lor...
                    Retetele de furat raman aceleas: asfaltare, salubritate, distributie apa/energie termica, studii de fezabilitate.
                    Cea mai mare manarie facuta vreodata, cedarea distributiei energiei eletrice si gazelor catre EON, ENEL, astia avand partea cea mai banoasa din afacere, facturand si incasand.
                    Statul trebuie sa produca si sa transporte curentul/gazele, aia de mai sus incaseaza banutul si se prefac a intretine reteaua de distributie.
                    O fi impus Germania si Italia cedarea retelei catre EON si ENEL, ca si cost al integrarii, dar niste spagi babane tot s-au dat.

                    Lasa ca vin cateva milioane de refugiati in Europa , care se vor pune pe procreat, si o sa vedem in 75-100 de ani o alta ordine sociala, comunismul religios.
                    Last edited by mr.K; 26 September 2015, 08:31.

                    Comment


                    • Originally posted by darksid3 View Post
                      ......... sa stiti ca nu strainii v-au furat cat conationalii domniilor voastre.
                      Culmea e ca aud din ce in ce mai multe pareri in jurul meu ca: "ai dreacu straini, UE si americanii sunt de vina! Uite ce au facut/furat si vin si ne tine noua morala ca suntem corupti si de aia nu ne dau schengen. Macar rusii sunt mai cinstiti ca ei."
                      Mi-a picat fata cand am auzit-o pe asta cu rusii. Nu stiam cum sa incep sa argumentez. Spalare pe creier maxima.50 de ani stersi cu buretele.

                      Comment


                      • Ce nume are necunoscuta de a batut-o pe Halepa: Allertova.

                        Discover the world's most talented female tennis players on the official WTA Tennis Players Page. From Grand Slam champions to rising stars, explore their biographies, stats, rankings, and latest news. Follow their journey and passion for the sport, and be inspired by their incredible athleticism, determination, and competitive spirit. Join the global community of fans and celebrate the achievements of these remarkable athletes on and off the court.

                        Comment


                        • Nu-i bai! Sa vedem ce face la Singapore!


                          Sent from mobile
                          Keep walking...

                          Comment


                          • Acolo are bafta ca nu vin astea gen 74 WTA.

                            Referitor la scandalul Apa Nova, Parisul si Berlin acum 10 ani si-a privatizat utilitatile si acum le cumpara inapoi.
                            Berlinul le instrainase cate Veolia, cine altcineva.

                            Grecii urmeaza, acordul de imprumut ii obliga. Jaf pe fata.


                            De la pagina 11 din pdf gasiti lista cu orasele si companiile care le mulg de bani.


                            Veolia sunt precum cancerul generall, din USA pana in Uzbekistan.

                            Hotie mare.

                            Să nu uităm că privatizarea apei în București din 2000 – de pe vremea când Traian Băsescu era primar general – s-a realizat tot cu ajutorul Veolia. În 2013, apa din București devenise deja de aproape 17 ori mai scumpă. Potrivit Contractului de Concesiune semnat de Municipalitate și Apa Nova în anul 2000, compania cu capital francez avea obligația ca până în 2010 să pună rețele de apa și canal pe toate străzile pavate existente la momentul concesiunii. Acest lucru nu s-a întâmplat însă iar străzile au fost până la urmă rezolvate tot din bani publici de către primăriile de sector împreună cu cea generală sub presiunea locuitorilor. Iar amenda de 6 milioane de euro care trebuia să fie plătită de către Veolia n-a mai fost încasată de către Primărie
                            In Berins a fost de ajuns numai o crestere de 25% ca sa se sature. Bine, e vorba de pret in euro.
                            În Berlin, cei 12 ani de privatizare a apei a ridicat tariful acesteia cu un sfert iar locuitorii au fost extrem de nemulțumiți drept pentru care orașul a plătit apoi un preț exorbitant pentru a-și recăpăta utilitatea de la consorțiul Veolia, RWE și Allianz.
                            Și nu doar în Berlin apa a redevenit bun public, în alte opt orașe din Germania (inclusiv Stuttgart și Hamburg) lucrurile au decurs la fel.
                            Iar acum, un model care nu a avut succes la ei, se vrea implementat în Grecia. Culmea, cele două cele mai mari companii de apă din lume, France Suez și Veolia (iar Veolia) sunt principalele interesate în privatizarea utilităților elene. Și asta deși în Franța – alt mare creditor al Greciei – cel puțin 49 de orașe și-au cumpărat înapoi utilitățile.
                            Consilierii locali sunt niste figuranti, in orice localitate.
                            Ei voteaza oricum directia indicata de partid sau dupa spaga primita.
                            Last edited by mr.K; 26 September 2015, 14:46. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • Originally posted by darksid3 View Post
                              Moka n-au fost ca banii din bugetele locale, tot pe furaciune s-au dus in mare parte...iar la buget toti contribuie mai mult sau mai putin.
                              Tot ce e factura, are nimim 40-50% adaos de furat, obtinut prin neaplicarea legilor sau la limita legii sau din cauza felului cum sunt formulate legile. Oricum, poporul se prosteste cu televizorul.
                              de furat oricum furau, asa ca tot moka consider asta. sunt multi furati in aceeasi masura si care au ramas si fara blocul "reabilitat" termic.

                              Comment


                              • Pai ca sa fure oricum, trebuie sa se prefaca ca mai e ceva de construit. Asta e si tragedia, ca toti vor fi furati doar prin faptul ca sunt cetateni.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google