Acuma sa ma bag si eu in seama.
N-am vazut ca @mr.K sa jigneasca pe vreunul (mentionez ca n-am vazut, nu stiu daca o fi jignit pe cineva si n-am citit eu) dar am vazut cativa care nu rateaza nicio ocazie sa-l inghionteasca macar putin, pe orice topic. Si mie imi place Dacia. Imi place L2 pe care-l am, mai mult decat L1 pe care l-am avut. Ba chiar imi place mai mult decat imi placea inainte sa-l cumpar. Dar cand mr.K are dreptate, nu pot sa-i zic eu ca e... nu stiu cum si ca nu stie el ce masina minunata e Dacia etc.
Nu-i iau eu apararea lui mr.K dar daca omul are dreptate, atunci are si daca-mi convine si daca nu-mi convine.
Cei care il ataca sunt genul de oameni care te injura daca le spui ca le sta freza stramb si zic ca esti tu prost si nu stii cum se poarta freza.
In concluzie, cand mr.K isi spune parerea despre ceva (indiferent daca are dreptate sau nu) e atacat destul de urat de cate unii.
N-am vazut ca @mr.K sa jigneasca pe vreunul (mentionez ca n-am vazut, nu stiu daca o fi jignit pe cineva si n-am citit eu) dar am vazut cativa care nu rateaza nicio ocazie sa-l inghionteasca macar putin, pe orice topic. Si mie imi place Dacia. Imi place L2 pe care-l am, mai mult decat L1 pe care l-am avut. Ba chiar imi place mai mult decat imi placea inainte sa-l cumpar. Dar cand mr.K are dreptate, nu pot sa-i zic eu ca e... nu stiu cum si ca nu stie el ce masina minunata e Dacia etc.
Nu-i iau eu apararea lui mr.K dar daca omul are dreptate, atunci are si daca-mi convine si daca nu-mi convine.
Cei care il ataca sunt genul de oameni care te injura daca le spui ca le sta freza stramb si zic ca esti tu prost si nu stii cum se poarta freza.
In concluzie, cand mr.K isi spune parerea despre ceva (indiferent daca are dreptate sau nu) e atacat destul de urat de cate unii.

normal ca pe aia care n-au avut probleme cu trocariciul ii irita...pe de alta parte, daca nu cunosti cazuri cu probleme, nu inseamna ca nu exista, aici are dreptate. are dreptate si ca masina se low cost, in sensul ca dotarile, tehnologia, confortul si siguranta sunt asa cum sunt, dar nu vrea sa accepte ca nu poti avea mercedes la bani de logan. nici la bani de passat nu poti avea mercedes, daca e pana acolo. si faptul ca unii aduc argumente ca si la altii e rau, intr-adevar nu tine de cald cand ti-a luat foc acoperisul chit ca arde si vila vecinului, dar pana la urma cand dai putini bani, atata face. din pct meu d evedere argumentul lui K, cum ca o masina straina dintr-o clasa superioara e de preferat loganului e discutabil, pt ca si un s-klasse second ar fi poate de preferat unui passat nou. si mai toti uitati ca discutam despre masini din clasa mica, petarde, logan fabia, polo, 208, fiesta, care toate costa de noi cu 20-30% mai mult decat o dacie, la aceleasi dotari. asta e deranjant, cum vede el lucrurile alb si negru, dar restul culorilor din curcubeu ii scapa cand e sa contra-argumenteze. de aia si-a facut "prieteni" care-l impung sau care-i raporteaza posturile cum scapa vreun "porumbel". cand am revenit eu pe forum, acum 3-4 luni, am vazut finalul unor discutii in care altcineva si-a luat ban pt cumul de puncte pentru raspunsuri la niste posturi de-ale lui K pentru care eu i-as fi ars pe amandoi. am primit pm-uri cu intrebari de genul cine-l sustine, de ce-l protejeaza moderatorii, etc? pai oricat ai vrea, nu poti sa judeci cu doua masuri diferite. clar n-o sa fie egale 100% masurile, dar treaba moderatorilor e sa judece la fel si sa aplice regulamentul in spiritul bunului simt, nu neaparat dupa litera. apropo, am reactivat regulamentul, ar trebui sa-l recititi si sa va ganditi de doua ori cand postati, daca vreunul se trezeste sa-l aplice "la sange", nu aveti decat sa va plangeti si sa stati "pe bara". nu cunosc cazuri de abuz, dar moderatorii nici macar nu sunt datori cu explicatii pentru actiunile lor. cel putin eu raspund la mesaje daca sunt intrebat de ce ala a luat, de ce mie mi s-a dat, de ce mi s-a sters, etc? bun, atata timp cat argumentele sunt de bun simt. daca injuri si intrebi de ce-ai luat ban, pai, prietene, cauta-ma la gara
.
Comment