Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Comment


    • Originally posted by B997NDL View Post
      Dar de ce nu vii tu in bucuresti, ca aici n-are nimeni nimic cu moldovenii.
      Chiar sunt simpatizati.
      Adevarul e ca sunt multi provinciali care cauta o adresa de pe banda a doua,
      si e normal sa li se umple frigiderul.
      Pe unde vrei sa mere?, daca banda 1 e de obicei pe post de parcare

      Comment


      • Pe care il mai enerveaza tiristii il invit cu respect sa circule cu un tir incarcat cateva zile. Asta nu inseamna ca exista padure fara uscaturi , dar macar aia nu-si permit sa-si arate "talentele" pe sosele pentru ca pot strica marfa , intarzia la program , stica utilajul de pe care mananca o paine sau pentru ca pur si simplu is satui de Shumi de pe sosele.

        Acum ca se intuneca mai devreme ma enerveaza aia care nu stiu sa aprinda luminile sau fac economie si aia care opresc airea (ca stau numai putin).

        ps : credeti ca lumea vede cu alti ochi participantii la trafic in functie de masina. de ex. cu un matiz mi se bagau in fata , nu mi se dadea prioritate , eram depasit desi mergeam in coloana , etc.
        cu o masina scumpa sau cu un taxiu parca mi se deschidea drumul altfel.
        Last edited by Costi-bc; 26 November 2016, 00:48.
        o/____\o
        (i)
        .........

        Comment


        • Șoferi beți la volan
          Zece amenzi pe oră au dat poliţiştii care au făcut un control pe Drumul Naţional 2. De la volanul unor microbuze şcolare au coborât şoferi care miroseau a băutură iar alţii, băuţi şi ei, înghesuiseră în maşini un număr dublu de pasageri faţă de cel permis. Au fost razii în cinci judeţe din ţară şi fiecare acţiune s-a lăsat cu dosare penale şi amenzi.
          Zece amenzi pe oră au dat poliţiştii care au făcut un control pe Drumul Naţional 2. De la volanul unor microbuze şcolare au coborât şoferi care miroseau a băutură iar alţii, băuţi şi ei, înghesuiseră în maşini un număr dublu de pasageri faţă de cel...

          Comment


          • In alta stire am auzit ca s-au suspendat 24 de permise, pentru viteza, unul dintre soferi avea 183 km/h in localitate, iar altul avea 177 km/h.

            Comment


            • Altul care a încurcat pista de F1
              IPJ Buzău a anunţat că un şofer în vârstă de 32 de ani din Bucureşti a fost surprins prins conducând cu 185 de kilometri/oră pe drumul naţional (DN) 2 E85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău.

              Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, a declarat că bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 1.125 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

              Un număr de 24 de şoferi au fost amendaţi joi, în decurs de patru ore, în urma unei acţiuni derulate cu un aparat radar montat pe o maşină neiscripţionată, pe DN 2 E85.**


              Sancțiunile sunt mult prea blânde pentru asemenea viteze.
              Last edited by aris86; 26 November 2016, 09:18. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • Nu e vorba de sanciuni. E vorba de educatie.

                Comment


                • Fanez da...este vorba de o lipsa crasa de bun simt si de 7 ani de acassa...plus frustrari (probabil o are mica).
                  Dar din nefericire la noi romanii cu vorba nu se poate face educatie...doar cu parul...si nici asta nu-i sigur. Suntem o rasa...hai sa nu ne comparam cu babuinii...s-au vazut multe cazuri in care babuninii ne dau lectii de civilizatie.

                  Comment


                  • Saptamana trecuta am fost in Chisinau cu serviciu, si vreau sa spun ca dupa ce treci Buzau parca intri in zona crepusculara pe sosea. In constiinta populara soferii din Bucuresti sunt cei mai agresivi, fac cele mai riscante depasiri, etc, dar ce am vazut in partea aia a tarii (de la Buzau in sus) intrece orice asteptare. Depaseau unii tiruri fara niciun stres desi vedeam ca venim spre ei si nu au timp de am fot obligati de cateva ori sa franam noi.

                    Comment


                    • Pacat ca n-ai mers si tu odata pe DN1, ca nu ti se mai parea asa crepuscular DN 2.



                      Pe DN1 va fi făcută o linie de tramvai, ca să poată şmecherii să se bage în faţă.

                      Comment


                      • Originally posted by Fanez View Post
                        Nu e vorba de sanciuni. E vorba de educatie.
                        Educația s face cu parul ca în vestul Europei, ca nu se civilizau aia de drag. Pana nu au scos banu din buzunar, nu s-au potolit.
                        Cel mai aiurea segment de drum mi se pare București - Tisita, apoi e un pic mai relaxat pana la Bacău. Drum aglomerat mai este DN1: Sebeș - Cluj, DN7: Deva - Arad, se circula îngrozitor pe DN66: Deva - Oradea, șantiere neterminate cu anii. Drum lejer și plăcut la condus: DN66: Craiova - Tirgu Jiu, mai este porțiunea Tirgu Jiu - Râmnicu Vilcea (DN79), Arad - Oradea (E671) -SatuMare (DN 19/E671). Satu Mare - Baia Mare - Dej (E58/DN1C). Iarăși e aglomerat porțiunea Dej - Bistrița (E58). Liber și plăcut la condus mai este Bistrita - Reghin - Faragau - Mocis - Apahida.

                        Comment


                        • Saptamana si accidentul pe DN2 (E85)

                          Comment


                          • Batranii astia sunt dezastru... Nu mai vad, nu mai au reflexe, dar ei se incapataneaza sa conduca... Asa a fost un frate de-a lu bunica, pana nu a facut praf 2 masini in decurs de 6 luni, nu s-a lasat.
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

                            Comment


                            • kubala7 si cu toate astea...riscurile ca un tataica sa faca accident este incomparabil mai mic decat un pustani de 25 ani.

                              Comment


                              • Cum vrea Japonia sa rezolve cu soferii bosorogi.
                                Politia din Japonia incearca sa convinga soferii in varsta sa renunte la permisul de conducere oferind mese ieftine, tara confruntandu-se cu o crestere ingrijoratoare a accidentelor in care sunt implicati batrani, scrie The Guardian.


                                La noi ar trebui sa le dea reducere la tigai si galeti inscriptionate politic gratis.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google