Stiri auto de tot felul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• abc
    replied
    Diesel la Dacia

Motor 1.5 dCi devine din acest an 1.5 Blue dCi și primește modificări care-i îmbunătățesc performanțele și emisiile de NOx. Versiunile de 90 și 110 CP vor avea de acum 95, respectiv 115 CP.

urmeaza Logan

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Si ale tale; e in fisa postului, daca imi dai voie.

Bun, hadeti totusi sa incetam cu povestile nemuritoare pe acest topic (este destul loc pe forum pentru astfel de indeletniciri) si sa revenim la Stiri auto.

Leave a comment:

• Catalin S.
    replied
    Păi se leagă de "știrile" de mai sus, dar dacă te-ai pus pe urmărit postările mele, este și logică dar și regulamentară observația ta...

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Asta da Stire auto, n-am ce sa zic. Chiar ma gandeam sa schimbam titlul si sa redenumim topicul:varza de ...orice fel.

Leave a comment:

• Catalin S.
    replied
    Apropos de volan pe dreapta și asigurări auto...

Am cunoscut un zugrav / zidar / faianțar în Napoli (în realitate desfundător de WC-uri) pe care l-am întâlnit anul trecut în concediu și care-mi vorbea de sus, neînțelegând că mai există și români care vin în Italia să-și petreacă vacanța. Individul era posesor de Fiat Punto ceva model străvechi, dar cu numere de România și lucra acolo de mai bine de 8 ani conducând aceeași mașină... Mi-a spus că dacă și-ar cumpăra alta, dar din Italia ori ar înmatricula-o pe a lui acolo (de Fiat era vorba și nu știu dacă ar fi fost posibilă a doua variantă), ar plăti asigurarea pe an de s-ar kk pe el.

Mai mult de atât, la finalul discuției, după ce a ținut să-mi spună că are un câștig fabulos, s-a lăudat că-și face concediile în România, nu ca noi care plecăm în alte țări, și.... ca să vezi, a doua zi urma să plece în țară la Bacău și să conducă non stop ca să nu arunce banii pe hoteluri. Sunt curios dacă el era șoferul dubei din Ungaria.

*da' vai, ce răutăcios am fost...

Deci faza cu Franța vs 30 de zile este ușor discutabilă dacă nu ești luat în evidență cumva, deoarece, la fel ca românașul nostru din Italia, oricine poate declara echipajului de poliție rutieră din acea țără că este turist.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Circulația e una deținerea e alta. E exact problema cu înmatricularea mașinii în altă țară decât cea de domiciliu ex: român cu mașină de RO stabilit în FRanța 30 zile să o înmatriculeze sau out(amendă) sau mai precis european cu mașină cu volan pe stânga stabilit în UK trece MOT din părți

Leave a comment:

• catalonia
    replied
    Mai e si Cipru.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Pai rămâne Irlanda și mai e și Malta. Nu poți să interzici deoarece sunt tari membre

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    nu e deloc greu fiindca nu mai e anglia in ue, si nicio alta tara din ue n-are circulatie pe stanga. cat erau englezii in ue, ii defavorizai, dar acum e ok.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Legat de volanul pe dreapta, cam greu de interzis atât timp cât suntem în UE. Eventual obligați să își pună oglinda periscopica sau ceva care sa le atenueze handicapul de a nu avea vizibilitate mai ales la depășiri

Leave a comment:

• Catalin S.
    replied
    Mă scuzați, dar aceasta nu este știre auto.
    Momentan este doar posibil proiect de lege.

*asta apropos de taxa auto unde exista deja lege

Sper că știți de glumă.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    au mai incercat, dar cat timp au fost in UE nu se putea pe motiv de libera circulatie.
    dar sa speram ca acum se poate.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Maşinile care au volanul pe partea dreaptă ar trebui interzise în România. Este propunerea unui deputat PSD care consideră că vehiculele sunt periculoase în trafic, pentru că nu le oferă şoferilor o bună vizibilitate. Pe stradă, mulţi cred că pericolul vine de la cel care conduce, nu de la maşină
    Aleşii vor să scape de maşinile cu volanul pe dreapta care circulă pe şoselele noastre, dar părerile şoferilor sunt împărţite.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    @catalonia cheia este aici "care restrâng sau estompează vizibilitatea sub limita legal admisă" , o camera DVR e foarte mica, nu are cum sa estompeze vizibilitatea. Eu o am montata langa oglinda in partea dreapta, abia daca se vede.
    Nu am cruciulite sau alte matanii dar cred daca ai ceva de bun simt, ca dimensiune, nu se va lua nimeni de tine.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    si taxa nu e auto ?! sau e "domeniul agro" ? domeniul auto cuprinde tot ce e legat de masini, inclusiv taxe si impozite, spalatorii auto...etc

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google