Off: Dacă cineva a intrat cu alt cont e "clonă" și se pedepsește conform regulamentului secț.2 pct.3.
Chiar trebuie recuperată taxa?
Stiri auto de tot felul
Collapse
X
-
În altă ordine de idei, care v-ați recuperat banii pe taxa auto?
Eu cică îi voi primi din septembrie 2018 încolo. E vorba de 1500 lei fără 16 lei, doar că unii spun că aceștia se vor da în rate, alții că îi vom primi pe toți, într-o singură tranșă.
La voi, dacă a fost cazul, cum s-a întâmplat?
Leave a comment:
-
Prometheus, dacă te gândești la o comparație între Mirai și un Zeppelin care ardea ca o torță, experții spun că nu au nicio legătură. Eu aș zice că sunt mai sigure decât Teslaurile. Nu ai hidrogen decât echiv a 18 l de benzină iar în caz de pericol, sistemul eliberează gazul și în câteva secunde, gata, s-a ridicat foarte repede în atmosferă.
Pe forumul Dacia se discută și despre mașinile viitorului: electrice cu acumulator Li sau cu celule hidrogen. Cum K pare că este nemulțumit că discuția nu se limitează la 10 000 €/$, bugetul unui daciot, păi eu zic să punem punct acestui delir. După cum v-am mai spus, mașini electrice un daciot nu va vedea până în 2030 și după. Doar acumulatorul costă și va costa cât Dacia de astăzi. Cine mai menționează cuvântul "electric" va fi electrificat. Eu zic să revenim la măcar 4 stele pentru un Sandero sau Duster.
Leave a comment:
-
Cu 52.000 euro iti cumperi un apartament...multi isi fac credit la aceasta suma pe 10-15 ani lejer ! nu stiu cati sunt dispusi sa plateasca suma asta pe o masina care o poti face praf in 2 secunde.
Masinile pe hidrogen sunt periculoase , ramane de vazut daca vor prinde mai mult teren fata de cele electrice , eu nu cred !
O stire interesanta , este un sambure de adevar .
Leave a comment:
-
Pana va fi eliminat dieselul la acest tip de transport va mai dura. Acestea oricum nu prea intra prin orase (prin tarile dezvoltate) si nu prea influenteaza calitatea aerului. In orase se vor scoate motoarele diesel sau cel putin cele cu cilindree mare (> 1.6L) si norme sub E6 pentru moment.Originally posted by B997NDL View Postiar in transportul public si de marfa, motorina e indispensabila.
Leave a comment:
-
vom vedea. deocamdata viitorul electricelor nu arata prea bine din diferite motive. mai degraba vor prinde cele pe hidrogen, desi si alea costa de la 100 de mii in sus. iar in transportul public si de marfa, motorina e indispensabila.
Leave a comment:
-
Trendul de cumparare s-a inversat. Tinand cont ca la ei ciclul de schimbare al masinii este de 3_5 ani se va inversa si raportul diesel vs. benzina/hibride/electrice.
Leave a comment:
-
nema diesel" în Hamburg.[/QUOTE]
[QUOTE=Catalin S.;1795775]Altfel spus, cum majoritatea mașinilor sunt sub Euro 6, cam "au voie sa circule E5 si 6, nu doar 6. si la un moment dat vor renunta sa mai interzica dieselul, avand in vedere ca, in germania, majoritatea sunt diesel.
Leave a comment:
-
Germanii au obiceiul să se arunce cu capul înainte și apoi să strige "au". Mai au și planul să elimine total energia nucleară până în 2022. Toate bune, dar vor face asta înlocuind energia nucleară cu cea obținută prin arderea gazului metan. De la ruși, prin North Stream 2 pe care nu îi lasă americanii să îl facă.
Leave a comment:
-
Altfel spus, cum majoritatea mașinilor sunt sub Euro 6, cam "nema diesel" în Hamburg.
La anul cred că vor schimba indicatoarele. Vor pune Euro 6... ori se va găsi un nebun de activist ecologist cu mașină electrică care să transforme 5-ul în 6.
Leave a comment:
-
Cum spune si indicatorul (e din Hamburg): interdictia se aplica doar pana la Euro 5/V inclusiv (pentru moment; am confirmarea din zona :-)).
Leave a comment:

Leave a comment: