stiu ce vorbesc ca am fost 8 ani pe vapoare si dadeam peste tot de ei ?una din asta mi-as lua, dedicatie pentru ecologisti.

stiu ce vorbesc ca am fost 8 ani pe vapoare si dadeam peste tot de ei ?
dar nu fa magarii cu anulare dpf, scos catalizator. bah, nu esti in stare sa intretii masina cum trebuie, n-o lua, mama ei de fier. meri dracu cu tramvaiu, daca nu-ti permiti sa tii masina asa cum a fatat-o fabrica.
otelariile krupp, siemens, bosch...folxvagin e unul din marii angajatori, e firma privata, in prima faza, apoi e firma privata ce beneficiaza de tot soiul de facilitati din partea statului, doar ca statul sa nu-si asume sutele de mii de someri care ar veni daca s-ar aplica legea si s-ar inchide fabrica de afumatori de carnati.

gasesti stirea pe net.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: