Stiri auto de tot felul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CostiC
    replied
    stie / a primit careva dintre voi vreo notificare de la Dacia pentru aceasta problema?

    Leave a comment:


  • abc
    replied
    Rechemare in service pentru inlocuire airbag

    Leave a comment:


  • Gabi GL
    replied
    Asa au spus , ca acest motor il va inlocui pe actualul 0.9 TCe . Acum ramane de vazut daca il vor mai monta pe Logan 2 sau il vor lansa o data cu Logan 3 . Sa speram ca va fi un motor reusit, fiabil . ;)

    Leave a comment:


  • aris86
    replied
    Grupul Renault, care deţine uzina Dacia de la Mioveni, a demarat în uzina de motoare de pe platforma industrială producţia unui nou motor pe benzină, de 1,0 litri cu numele de cod IG-T100 şi este un motor complet nou. În prezent motorul IG-T 100 de 1,0 litri şi 100 CP se regăseşte pe modelul Nissan Micra.

    “Producţia noului motor a demarat în decembrie. Vorbim despre un motor nou pentru Alianţa Renault-Nissan. Acesta foloseşte o tehnologie nouă prin care „cămaşa” pistonului este pulverizată, astfel încât este mai uşoară şi uniformă şi permite obţinerea unui grad de fricţiune mai mic şi o răcire mai eficientă”, a spus Christophe Dridi, directorul general Automobile Dacia şi director general Group Renault România.



    În curând poate îl vor pune și pe X52, înlocuind 0,9 TCe.

    Leave a comment:


  • gecmc94
    replied
    Some residents have responded to Waymo’s autonomous vehicle project by slashing tires, pelting vans with rocks and even drawing a gun on a vehicle.


    O stire auto pe care o anticipam si care ne va arata natura conflictelor sociale din viitorul apropiat. In orasul Chandler, localnicii ataca, vandalizeaza si conduc periculos in preajma masinilor "fara sofer". Este orasul in care o femeie a fost ucisa de o astfel de masina Uber. Iar articolul prezinta si opinia unei femei care spune si despre copilul ei care s-a ferit din calea unei astfel de masini. Localnicii sunt suparati din mai multe motive, acute sau cronice:
    - cel acut, omorarea unui om de catre un robot
    - cel cronic, de substanta, oamenii nu isi vor ceda drepturile asupra proprietatii lor, publice, soselele, unor roboti care le iau locurile de munca

    Asta a fost si parerea mea spusa cand discutam despre masinile fara sofer. Tehnologia nu este gata, dar va fi peste vreo 10 ani. Cand va fi gata, oamenii se vor rascula si vor limita utilizarea acestei tehnologii care reduce rolul omului si ii ia painea de pe masa. Va fi o lupta pe drepturile constitutionale ale omului in fata robotului.

    Leave a comment:


  • gecmc94
    replied
    Vreau sa va atrag atentia asupra unei chestiuni pe care o cred importanta. Dupa Sandero, masina low-cost de 4 stele, Dacia s-a oprit. Noul Duster a dat inapoi la siguranta desi s-a scumpit. Insa Mitsubishi a preluat torta de la Dacia si cred ca ne-a dat cea mai accesibila si sigura masina din lume. Volvo, Mercedes, ... Voi urmari acest model si cred ca il voi avea in viitorul mai indepartat. A fost declarata masina anului 2019 in Japonia.

    Mitsubishi Eclipse Cross SUV awarded RJC Car Of The Year 2019

    Mitsubishi Motors Corporation (MMC) today announced that the Eclipse Cross SUV has been selected as the "RJC Car of the Year 2019" run by the Automotive Researchers' & Journalists' Conference of Japan (RJC) after final judging on November 13
    safety.jpeg
    Last edited by gecmc94; 17 December 2018, 23:56.

    Leave a comment:


  • t0rquemada
    replied
    You Can Now Buy A Dacia Duster With A 147HP Turbo Engine In The UK

    https://www.carscoops.com/2018/12/ca...rbo-engine-uk/

    Leave a comment:


  • gecmc94
    replied
    Fiat Panda 0 stele EuroNCAP. 45% pasager adult. Protectia copiilor 16%, cel mai mic scor din istorie. Acelasi scor de 0 stele precum Fiat Punto, primul astfel de vehicul. Foarte ciudat. In 2011, Fiat Panda luase 4 stele, cu 82% protectie pasageri.
    Jeep Wrangler, 1 stea, 50% pasager adult.

    Peugeot 508 este o surpriza foarte placuta, egaland Volvo S60 cu 96% protectie pasager adult.
    Last edited by gecmc94; 5 December 2018, 23:35.

    Leave a comment:


  • Fanez
    replied
    Originally posted by Seba View Post
    ...nu stiu la tine cum e , dar eu nu vad posturile complete, doar franturi, in special la alea cu link-uri. in continut
    La fel si la mine. Daca vreau sa pun un link imi arata o alta postare si cu link-ul facut varza.

    Leave a comment:


  • Seba
    replied
    ca ide, in maroc ii costa 20% cat in romania, au fabrica langa portul din tanger, noi n-am fost in stare in 14 ani sa le dam o sosea sau o cale ferata pe unde sa scoata masinile din tara...probabil vor urma si renuntari din cauza asta, cum au fost cele cu motorul 1.2tce care nu se incadra la wlitp...pe ghosn is pe care sa-l "ascunda" japonezii, n-o fi chiar usor in viitorul apropiat.
    in alta ordine de idei, nu stiu la tine cum e , dar eu nu vad posturile complete, doar franturi, in special la alea cu link-uri. in continut

    Leave a comment:


  • Fanez
    replied

    Leave a comment:


  • Fanez
    replied
    Altceva voiam sa postez dar am gresit link-ul. Cand am observat era tarziu. Deocamdata merge cam ciudat forumul dar trebuie sa ma si obisnuiesc cu noutatile.despre asta voiam sa zic:
    " Grupul Renault a decis să oprească producţia SUV-ului Duster echipat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC,
    Last edited by Fanez; 19 November 2018, 13:52.

    Leave a comment:


  • Seba
    replied
    e devenit de mult deja. acu doua luni am fost eu la ei pt un duster si il aveau deja in showroom

    Leave a comment:


  • Fanez
    replied
    [QUOTE] Dacia Duster trece și la un motor nou. Clasicul motor 1.5 dCi va deveni 1.5 Blue dCi pentru că a primit
    Last edited by Fanez; 18 November 2018, 18:21.

    Leave a comment:


  • abc
    replied
    In China polueaza enorm industria. Chinezii sunt campioni la achizitia de masini electrice.


    Despre Ford Romania

    Producţia uzinei Ford de la Craiova a urcat în primele nouă luni ale acestui an la aproape 104.400 de SUV-uri EcoSport, de două ori şi jumătate mai multe maşini decât în perioada similară a anului trecut când în producţie era monovolumul B-Max.
    Last edited by abc; 20 October 2018, 06:22. Reason: Automerged Doublepost

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google