Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plus ca tanti aia despteapta plagea cu lacrimi de crocodil acum hat timp ca are probleme cu pensiile, salariile si alte cele din cauza CSAT. Apoi a lalait-o.

    @ gecmc94. Departamentul de stat s-a interesat de asta. Se pare ca Partidul Democrat doreste investigarea. Dar hai sa vedem:
    Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a recunoscut că a fost plătit să trimită scrisoarea în care critica lupta anticorupție din România mai multor oficiali români. Pe de altă parte, Giuliani a precizat că a fost contactat de Departamentul de Stat în legătură cu această scrisoare şi că a discutat cu cel puţin un oficial român, fără a-l nominaliza
    Ce a spus Dragnea:
    O parte din problemele semnalate de domnul Giuliani își vor găsi rezolvarea în noile legi ale Justiției. Altele urmează să fie soluționate prin pârghii legale și constituționale. La fel este necesară o justă reabilitare a victimelor acestui sistem opresiv. Nu ne vom însănătoși ca țară, ca societate, ca națiune, până când nu vom condamna public toate aceste abuzuri și până când cei care le-au comis nu vor fi aduși să răspundă în fața legii. Aceasta e singura garanție că astfel de atrocități nu se vor mai repeta în viitor!
    Ce a spus Tariceranu:
    Scrisoarea lui Giuliani mi se pare foarte, foarte utilă... Am văzut că propune şi o amnistie. Sigur că problema amnistiei nu este o problemă nouă, este un instrument juridic care se utilizează în mod frecvent, s-a utilizat şi în România, şi în străinătate. Cei răuvoitori încearcă să pună scrisoarea lui Rudolph Giuliani în cheia unui lobby. Nu ştiu pentru cine face lobby, n-am auzit să fie lobbyst angajat pentru cineva din România, în aşa fel încât să se justifice în cel mai mic fel această afirmaţie
    Doi oameni josnici ce se jura ca nu au mancat usturoi.

    Puiu Popoviciu si clica de hoti pot sta linistiti. Vor fi salvati. Iar viitoarele tunuri nici macar nu vor mai fi cercetate.

    Puiu Popoviciu si sleahata de hoti pot fi linistiti. Au platit sa fie salvati, iar alianta asta frumoasa de la guvernare pentru asta a fost constituita.
    Iar pe viitor nu vor mai fi nici macar cercetati pentru ca procurorii vor sta drepti la comanda politica. De condamnare nici vorba, pentru ca nu vor mai fi legi care sa ii incrimineze. Lozinca PSD-ALDE: furati fratilor cat puteti si cat mai aveti ce.
    Last edited by Gil26; 8 September 2018, 19:12. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Departamentul de stat s-a interesat doar ca fapt divers, oricine poate scrie oricui, inclusiv jurnaliști români au scris către Trump și chiar un fost ministru român a scris un denunț către Departamentul de Stat acuzând corupția ambasadorului și a premierului Boc în cazul Microsoft. Oficialul român în cazul Giuliani este cel mai probabil ambasadorul Maior.

      Comment


      • Bine ar fi ca Senatul sa infiinteze acea comisie. Ar fi interesant de vazut caracatita coruptiei si manipularii.

        Asta a fost o scrisoare platita, servita si aservita.

        Dar hai sa vedem si alta fata a monedei (o scrisoare pierduta).
        Una dintre ultimele actiuni politice ale senatorului american a fost trimiterea unei scrisori premierului Romaniei, Viorica Dancila, scrisoare semnata alaturi de Cristopher Murphy, senator al Partidului Democrat.
        Mesajul a fost trimis in data de 2 august 2018, cu 23 de zile inainte de moartea senatorului McCain. Bineinteles ca destinatarul, Viorica Dancila, dar nici Liviu Dragnea, presedintele PSD, nu au facut vreun comentariu la adresa scrisorii oficiale venite din partea Senatului SUA.
        "Rezultatele doamnei Kovesi obtinute la conducerea DNA au fost recunoscute peste tot in lume ca o declaratie a Romaniei in ce priveste puternicul angajament de lupta cu coruptia. Concedierea ei, impreuna cu recentele modificari in sistemul de justitie si propuneri legislative care vizeaza dezincriminarea unor fapte de coruptie, ridica numeroase intrebari in ce priveste dorinta Guvernului de a pedepsi crimele financiare si de a mentine responsabilitatea oficialilor de rang inalt", se arata in scrisoarea trimisa de senatorii americani.
        Important e ca marii hoti sa fie scosi basma curata. Iar apoi sa se poata fura legal. Si toate eforturile trebuie depuse pentru asta. Restul nu conteaza.
        Last edited by Gil26; 8 September 2018, 21:46.

        Comment


        • Totusi asta mi se pare exagerat:


          Eu zi ca de data aceasta nu a fost gafa ei. Interesenta reactia lui tanti aia chiar de la inceput.

          Comment


          • Mda. Calinescu e tot Calinescu. Si restul
            La fel de posibil e ca tanti aia sa rada de o gafa precedenta sau orice altceva.
            Si spaniolul are partea lui de vina.

            Dar privirea tampa (mai ales de la 0:11 la 0:20) este caracteristica superpremierului nostru.
            Last edited by Gil26; 8 September 2018, 22:16.

            Comment


            • Mike are dreptate. Este evident ca barbatul gazdă a ales primul scaunul din stânga și l-a oferit pe cel din dreapta româncei. Mă întreb, oare ziariștii de la Adevărul și din alte zone chiar cred că se adresează unor îndobitociți? Pentru că atunci când minți în halul acesta, există riscul ca cititorii încă lucizi să se "trezească" și să se întrebe "băh, dacă mă minte în cazul ăsta, atunci cu ce altceva mă mai minte"?

              Comment


              • ... oare ziariștii de la Adevărul și din alte zone chiar cred că se adresează unor îndobitociți?...
                Raspuns: DA!

                Comment


                • @gecmc94 evident ca DA...din moment ce sunt inca omaeni care cred ca dragnea este un sfant...si ca trebuie sa credem ce spune el...nu ce se vede din avion (de exemplu, faptul ca o ducem din ce in ce mai prost)

                  Comment


                  • o ducem din ce in ce mai prost
                    Unii da. Majoritatea nu.

                    Comment


                    • Dupa cum spuneam

                      Comment


                      • Si pe tine te cred pana vad ca minti. Dupa aceea pun la indoiala tot ce spui dar si verific daca este sau nu adevarat. Daca m-ai mintit o data nu inseamna ca minti mereu.

                        Comment


                        • Foarte frumos spus.

                          Dar mai sunt si extremele. Cand cred totul fara sa verific. Sau cand cineva ma minte tot timpul.
                          Iar ceea ce cred eu ca este adevarat nu este neaparat adevarul pur.
                          Last edited by Gil26; 9 September 2018, 10:08.

                          Comment


                          • Originally posted by Gil26 View Post
                            Departamentul de stat s-a interesat de asta. Se pare ca Partidul Democrat doreste investigarea.
                            Pai s-o investigheze si pe "recidivista" asta, ia uite ce spune.
                            "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                            Comment


                            • Hmmm, cu multa intelepciune noi trebuie sa fim. Adevarul greu il vedem si greu ne dam seama care este. Vicleni sunt multi cei care ne fura si ne mint.

                              Comment


                              • @ gogeala. Eu am o vorba: timpul rezolva multe.
                                Sa nu ne grabim.
                                Aici cred se aplica ce a spus Mike putin mai devreme.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google