Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce ai scris mai sus nu demonstreaza ca ai 100 de argumente. Arata argumentele de care zici.

    Comment


    • Bolovan, te lauzi ca esti din IT si nu pricepi ce a spus tarii intregi seful STS, Marcel Opris? Tablete folosite la scanarea buletinelor, a CNP-urilor, au fost monitorizate live de STS. Atat de live ca atunci cand unei tablete i s-a descarcat bateria la 25%, un securist de la STS a sunat la operatorul tabletei sa il trezeasca din somn si sa o alimenteze. Despre ce naiba mai vorbim aici? Toate cele cateva incercari de vot multiplu au fost prinse.

      Comment


      • Da da da da...au fost prinse ...sunt convins.
        Lucrez in IT..iar o parte din job sunt niste elemente de securitate ciudate...prin urmare, in cunostinta de cauza pot afirma ca-i praf in ochi cum a fost facuta...ca sa lase iluzia de corectitudine....se pare ca tu nu din moment ce au reusit sa-ti vanda asta
        Cat timp nu se fac actualizari in timp real intr-io baza de date comuna...cat timp votul nu este controlat de un server cu o baza de date comuna. Sa-ti spun cate tablete nu erau conectate? Cate picate? Si ca s-a votat ca vedem dupa?

        Any way...
        In timp ce infractorii din PSD organizeaza referendumuri....si dau bani la catedrala neamului...noi nu avem un spital pentru copii bolnavi de cancer (care costa ceva mai putin decat referendumul p***)
        Diagnosticat cu cancer, Emilian are nevoie de sprijinul tău! Cred că una din suferinţele foarte greu de suportat este ca un părinte să-şi vadă copilul răpus la pat, de o boală cruntă.Au crezut că e un...

        Comment


        • Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport


          Tabletele sunt monitorizate in timp real. STS a avut 1000 de tablete de rezerva. Le-a inlocuit pe de urgenta duminica dimineata pe cele care au avut probleme. Doua cazuri in Hunedoara si unul in Maramures. Atat a raportat STS. Stii tu mai multe decat STS? Nu. Si da, erau conectate la o baza de date comuna si s-au colectat procesele verbale automat.

          Nu s-a furat nimic la alegeri. Pacat ca pierzi timpul cu aberatii.

          Comment


          • Aplicatia de pe tableta nu va scana intreaga carte de identitate, ci doar partea de jos, acolo unde exista acel numar MRZ inca re se regaseste si CNP-ul. Daca un alegator nu doreste scanarea cartii de identitate, CNP-ul poate fi introdus manual de catre operator, spun oficialii AEP. In rest, procesul de votare se desfasoara la fel, cu aceleasi liste in care fiecare alegator trebuie sa semneze ca a votat.

            In plus, procesele verbale dupa inchiderea urnelor vor putea fi introduse in sistem prin aceleasi tablete, iar rezultatele (cel putin partiale) vor putea fi publicate la doar cateva ore dupa.

            In ceea ce priveste tentativele de vot multiplu, sistemul va raporta instant daca CNP-ul a mai fost folosit si in alte sectii de votare, mesajele de alerta vor fi comunicate presedintelui de sectie ce va lua o decizie - va verifica cu sectia raportata daca persoana indicata chiar a mai votata, daca i se regaseste si semnatura in lista de vot si va alerta si organele de politie. In acelasi timp, MAI-ul va fi si el integrat in sistem de unde va putea primi informari in timp real.
            "Se va instala o extensie a sistemului la MAI, la centrul operativ de comanda si toate cazurile, tentativele de vot ilegal, cazurile de afluenta mare de alegatori care se pot intampla in ziua votarii pot fi semnalate cu promptitudine MAI, care prin echipajele mobile pe care le are dispuse in tara va lua masurile care se impun", a explicat Muhulet.

            "Daca avem un alegator care incearca sa voteze de doua ori, acesta se va intalni mai intai cu politistii de acolo din zona, care vor cerceta cazul respectiv si, daca se dovedeste prin cercetarile preliminare efectuate ca nu a mai votat, prin legatura cu sectia de votare de unde a venit mesajul respectivul alegator va fi lasat sa voteze. Nu recomand nimanui sa incerce sa voteze ilegal", a spus oficialul AEP.

            Comment


            • Si mortii? Ce facem cu mortii?
              Baza de date prevenea votul multiplu de pe acelasi CNP. Si daca are drept de vot...nu si daca-i decedat mortal.

              Primele incidente electorale! Procesul de votare este suspendat în mai multe secții de vot din comuna Vernești, județul, Buzău.

              Comment


              • Vorbim de alegeri generale, parlamentare, din dec 2016, singurele monitorizate oficial cu tablete de STS? Sau de alegerile locale din vara lui 2016? Vai de mine.

                Comment




                • 11 infractiuni constatate, ZERO VOTURI MULTIPLE.

                  Comment


                  • Sa lasam alegerile generale din 2016 ca au fost cele mai monitorizate din istoria Romaniei.

                    Sa vorbim despre Firea. S-a intamplat ca a pierdut la CAB iar hotararile de consiliu local prin care se infiintau companiile municipale au fost declarate ilegale. Deciziile cica trebuiau luate cu majoritate calificata de 2/3, nu majoritate absoluta de jumatate+1.
                    In acelasi timp, pe 9 nov a picat la CCR si Codul Administrativ ca neconstitutional in integralitatea lui. Pe motive de incalcarea bicameralismului (camera decidenta nu a votat toate articolele) si nu s-a cerut un aviz. In acest Cod Administrativ era o modificare ce ar fi permis folosirea majoritatii absolute. Deci se putea revota infiintarea. Dar acum nu.

                    Firea este intr-un dezastru greu de administrat. S-a bagat ca proasta in scandaluri politice, atrasa de golani politici din PSD (Tudorache, Stanescu), doar sa lupte pentru ciolan. O sa pateasca multe neplaceri politice.

                    Comment


                    • Interesanta si afirmatia primarului facuta vineri: ”Așteptăm cu interes motivarea. Chiar și așa decizia Curții de apel nu spune ce e de făcut. E ca și cum acum câțiva ani de zile s-a construit un pod, un pasaj și vine USR și atacă o hoărâre de consiliu și mergem cu toții să darâmăm podul”, a mai spus primarul general.

                      Imi aduce aminte de blocul Cathedral Plaza din Bucuresti pe care primaria nu vrea sa il demoleze. Probabil pe acelasi principiu... "ce daca s-a facut ilegal, asta este, nu il demolam".

                      Eu va zic, Firea are acum nevoie maxima de sprijinul partidului. Si nu il va avea pentru ca a facut pe primarita rezistenta. O sa cada daca va fi atacata de USR si PNL. Dar nu cu Busoi.... omul n-are nicio credibilitate.
                      Last edited by gecmc94; 24 November 2018, 14:28.

                      Comment


                      • Firea a crezut ca daca e printre lupi e si ea lupoaica.
                        In fine, jandarmeria franceza a constatat, din nou, ca multor protestatari li s-au infundat iar nana-urile. Deci le da iar aerosoli.
                        Se ofera chiar sa le faca si frectii la cocoasa sau unde doreste fiecare protestatar in parte.
                        Last edited by gogeala; 24 November 2018, 14:38.
                        "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                        Comment


                        • Aha, gogeala. Pfuaaa, ce vad eu aici. Valuri de parfum, ceata.... ba cred ca erau gaze lacrimogene. Nu in Romania, ci la Paris pe Champs Elisees.
                          Paris police use tear gas against 'yellow vest' protesters on the Champs Elysées, enforcing a perimeter around the Concorde and the Elysée Palace, as demonst...


                          veste.png
                          Last edited by gecmc94; 24 November 2018, 16:24.

                          Comment


                          • Nu e corect. Protestatarii violenți trebuiau extrași Nu trebuia udati cu apa toți de-a valma, trebuia să se ducă unu-doi jandarmi si sa-i stropeasca separat cu pistoale cu apă pe cei "încinși". La fel și cu gazele, trebuia să li se administreze "Rinofug" doar acelora cu nănăul înfundat Dar nu vă faceți griji, șefii jandarmeriei, ministrul de interne si prefectul (nu știu cum e la ei, dar echivalentul acestora) vor fi trași la răspundere. Dacă nu chiar în acest moment dau "cu subsemnatul" la nu știu ce parchet. De asemenea va pica guvernul ca doar e țară democrată, membră UE. Bieții protestatari nici macar n-au încercat să intre în sediul guvernului.

                            Comment


                            • Iar ma "induceti" in eroare. Nici urma de gaze, nici macar de esapament. Doar aerosoli si ceai cald pentru protestatarii infrigurati. Se si vede-n poza cum se tine protestatarul de nanaul infundat. Pe strazi se simte doar miros de iasomie si liliac.
                              Am auzit ca protesteaza impotriva cresterii pretului la carburanti. O fi de vina psd-ul, ca sigur nu are legatura cu cresterea pretului barilului de petrol crud.
                              "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                              Comment


                              • Ca sa nu fie intelese gresit mesajele noastre. Si protestul contra abuzurilor, protest autorizat, dar si cel din 11 aug, neautorizat dar pasnic, sunt manifestari democratice. Si ele nu au avut nicio treaba cu jandarmii. Protestul din 10 aug a fost o miscare nascuta violenta, proiectata astfel de organizatorii necunoscuti din online, meseriasii revolutiilor colorate. Ea si-a meritat soarta. Agentia France Press raporteaza in comentariul secventei de pe youtube ca "politia a folosit gaze lacrimogene pentru delimitarea unui perimetru in jurul Palatului Elisee atunci cand protestatarii au devenit violenti". Ca si pe 10 aug, protestatarii devin violenti, jandarmeria asigura un perimetru de securitate in jurul obiectivelor critice.
                                Last edited by gecmc94; 24 November 2018, 23:43.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google