REGIONALA ARGES 2012 - 13-14-15 Iulie
Collapse
X
-
Gresit, ASTA e ordinea !
Logan Club Kronstadt
1. nairod - 1 masina
2. alex125 - 1 masina
Logan Club Bucuresti
1. CGK + Cristina - 1 masina (100%)
2. Vampy - 1 masina
3. Matheo - 1 masina
4. Razvan Amza - 1 masina (cu hibridul sau SOS)
5. DNY - 1 masina
6. aleXpeed - 1 Distrigaz festina lente sau imi iau un taxi dci pana acolo (95% prezent)
7. CataFOF-1 masina (la cort daca sunt persoane de comitet, daca nu, cazare)
8. Fuguletz - 1 masina(la cort de preferat) daca nu cazare [pot veni de ex la cazare cu cainele?]
.....
69.
Logan Club Cluj/Timisoara
Razvy + Sefa casei + junioru - 1 Frigider
Leave a comment:
-
fofonea la cort cred ca vom fi aceeasi gasca ca intodeauna, nu cred ca ai de ce sa te cazezi la hotel...
Leave a comment:
-
cred ca ar trebui deschisa si lista celor care vor sa viziteze uzina...bafta in continuare la organizat
Leave a comment:
-
eu ajung de vineri, vreau sa vizitez uzina
alex125+raluka04 - Logan Club Kronstadt
Leave a comment:
-
Ar fi bine sa-i dam drumul la o mica lista, iar restul detaliilor o sa le aflati pe parcurs.......vineri pe data de 13.07.2012 cei care vor ajunge la Mioveni si vor putea vizita Uzina Dacia, dar pentru asta vom face o lista separata, ca sa stim cati doritori sunt
....... cu camparea cei care ati mai fost la regionala noastra poate uni stiti, a cam ramas tot lafel.....doritori cu cortul se pot campa la complexul Bemo unde este cea mai mare distractie, Valentino, Modern sau Apulum sunt micile nostre hoteluri unde va puteti caza, dar asta in funtie de doritori.........pentru ziua de sambata 14.07.2012 inca se mai lucreaza, dar o sa va astepte o gramada de surprize 
Logan Club Brasov
1.nairod - 1masina
2.alex125 - 1masina
Leave a comment:

Leave a comment: