"Sherpăria", gospodărie internațională. Program non-stop, 09:00 - 12:00
Collapse
X
-
FCD in ADN. Sa sune careva in anumite cartiere MARGINASHE ale capitalei sa verifice anumiti indivizi, sa nu fie CORENTATI din cauza dozei de bere (posirca) infipte in plasma...fuge ambulantzele mai ceva ca la cazul COLECTIV ca le zvacneste PIPOTZICA. Hai, v-am pupat!
Last edited by PCH; 22 November 2015, 23:32.
-
Credeam ca a depus juramantu' suprem cu atatea explicatii :| .
In rest, totu-i in regula, doar s-tem' sherpi.
Leave a comment:
-
Fă-te, bă, om!Originally posted by dsign View Post
Marș la spovedanie, ACUM!!!
A, și mai taie-ți unghiili!Singura frustrare pe care o am acum este legata de faptul ca pantofii ma cam strang.Last edited by Niki; 20 November 2015, 11:09.
Leave a comment:
-
Pe mine m-a impresionat postul lui Mihai pana la lacrimi si inapoi.
Dizaine, fii, mai nene, uom, las-o dreacu de treaba! Ranesti suflete nevinovate pacilea...
Leave a comment:
-
Doamne fereste. Le creste salaru' la unii de p'aci de o sa se duca cu roaba la bancomat.
Leave a comment:
-
Ce e ala Passat? Parca o "masina" :| N-am mai vazut una din aprilie, cand am fost in Romania
)
Leave a comment:
-
Citez: "Într-un alt raport, din anul 1956, cu privire la primirea şi executarea contribuţiei în muncă, în vederea reparării drumurilor comunale, se face referire la acţionarea în jude-cată a 33 proprietari de atelaje din Peştiş, care nu au pus la dispoziţia autorităţilor atelajele proprii, necesare pentru această lucrare."
D-asta n-avem autostrazi.
Leave a comment:

Leave a comment: