))
"Sherpăria", gospodărie internațională. Program non-stop, 09:00 - 12:00
Collapse
X
-
Ce mai faceti mah, munciti?! Munciti, muncimeatzi....nu vedeti mah ca munciti degeaba, fara spor?! Hai...va salut din orasul asta prost, aveti grija de buzunarele voastre
)
Leave a comment:
-
mersi de info, uite ca nu ma batuse niciodata gandul ca e pe net treaba.Originally posted by Niki View Post
'trăiț!
Mă scuzaț dă întârziere!
Dunarea e destul de scazuta din ce stiu, nu am mai ajuns pe la Zimnicea de vreo doua luni. Programul bac-ului nu este afectat, functioneaza normal.
Cand pleci la vacantzatziki?
inca nu stiu. pe 17 incepe conjé-ul...
LE: aaahaaaahaaaaaa abia acum am vazut ca e site ".bg"Last edited by skd_ozenel; 7 August 2015, 14:15.
Leave a comment:
-
Originally posted by aleXpeed View PostV-au intrat buzunarele-n moarte clinica? i-de' capu' vostru.Praduitorilor, v-ati DELEGRAT de la mic-dejunu' ala CORECT cu caviar la borcan d-ala... stiti voi, de mananca saracii gem din el... da caise, prune, ce mai creste prin copaci...Originally posted by Eu4yas View PostMai aveti ceva in frigidere?
Leave a comment:
-
Fii cuminte PRADUITORULE, ca daca iti dau mintea mea ti-o ia corpul razna!
Leave a comment:
-
Bai saracule, asa ca-n a 5-a zi de uichend, totul e locul lor, pa barosaneala corecta cum ne place noua, la miliardari. Hai, te pup, ai grija de corpul tau dezordonat!Originally posted by Eu4yas View PostHai noroc, ce faceti bai praduitorilor? Ati dat drumu la sprit corect?
Originally posted by skd_ozenel View Postcare este starea dunarii domnu' ? BAC-ul mai traverseaza?'trăiț!Originally posted by skd_ozenel View Postdomnu Niki?
Mă scuzaț dă întârziere!
Dunarea e destul de scazuta din ce stiu, nu am mai ajuns pe la Zimnicea de vreo doua luni. Programul bac-ului nu este afectat, functioneaza normal.
Cand pleci la vacantzatziki?
Leave a comment:

Leave a comment: