Sigla Logan Club Timisoara
Collapse
X
-
in sfarsit avem si noi o sigla...abea astept sa le vad,cum iasa pana la urma.
Leave a comment:
-
comanda streulea ,11 normale 33 lei si 11 3d la 77 lei total 110 lei
Leave a comment:
-
Sigla 1 arata cel mai ok si tocmai pentru ca e SIMPLA.. asta e scopul unei sigle.. sa nu fie incarcata, sa fie cat mai usor de retinut si cat mai sugestiva.. cel putin eu asa vad lucrurile..
Leave a comment:
-
si mie,dar streu parca cum ai zis tu e pre simpla!!! mie imi place cum a facuto road emire....dar nici cealalta nu e rea!!!
ce ziceti daca raman astea 2 sigle,si sa le votam....?????eu votez cu prima dar asa cum e.....
Leave a comment:
-
sa vedem, pana acum au fost nici mai mult, nici mai putin de 24 modele de sigle. inca mai vreti si alte idei?
aici lipseste cineva care sa ia o decizie pe baza ideilor afisate. 40 useri, 20 de idei, 30de pareri si nici o decizie in acest sens.
mie personal mi-au placut 2 modele
prima imi pare cea mai ok din cele 2. a doua are prea multe detalii care ma indoiesc ca s-ar vedea prea bine avand in vedere ca produsul final va fi mai mic ca si dimensiuni. apropo de dimensiuni, sigla pe spate are 95mm x 72mm. adica cu 10mm mai mare decat poza atasata cand e deschisa.
sigla trebuie sa aiba impact si mai ales sa fie vizibila clar de la 3-4metri, distanta de la care nu se vad detaliile.
poate din sigla facuta de ROAD EMPIRE in postul #66,as elimina si textul logan, se stie ca e logan. am atasat ideea mea. nefiind o poza, stikerul se poate face foarte ieftin, maxim 5 lei bucata.
textul se poate aseza in orice pozitie, la fel si masina.
orice decizie ati lua, eu raman la http://good-times.webshots.com/photo...01255169LwAPpoAttached FilesLast edited by crististreulea; 21 April 2011, 14:38.
Leave a comment:
-
alooo...aici nu mai are nimeni idei pt sigla??? eu nu ma pricep,ca poate as face...
Leave a comment:
-
pana la urma eu votez pt aia a lui ROAD EMPIRE din postul 66,e blana rau.....
Leave a comment:
-
si mie imi place aia lui ROAD EMPIRE din postul 66, la cei care se pricep v-a rog alte modele
Leave a comment:

Leave a comment: