Sigla Logan Club Timisoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mic15UTU
    replied
    pe cand le primim??sper sa arate bine....

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    pai sa vedem "live" cu sunt

Leave a comment:

• Mic15UTU
    replied
    in sfarsit avem si noi o sigla...abea astept sa le vad,cum iasa pana la urma.

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    comanda streulea ,11 normale 33 lei si 11 3d la 77 lei total 110 lei

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    iata si pretul #538

Leave a comment:

• Kiya
    replied
    Sigla 1 arata cel mai ok si tocmai pentru ca e SIMPLA.. asta e scopul unei sigle.. sa nu fie incarcata, sa fie cat mai usor de retinut si cat mai sugestiva.. cel putin eu asa vad lucrurile..

Leave a comment:

• Mic15UTU
    replied
    si mie,dar streu parca cum ai zis tu e pre simpla!!! mie imi place cum a facuto road emire....dar nici cealalta nu e rea!!! ce ziceti daca raman astea 2 sigle,si sa le votam....?????eu votez cu prima dar asa cum e.....

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    si mie imi place primul model

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    sa vedem, pana acum au fost nici mai mult, nici mai putin de 24 modele de sigle. inca mai vreti si alte idei?
    aici lipseste cineva care sa ia o decizie pe baza ideilor afisate. 40 useri, 20 de idei, 30de pareri si nici o decizie in acest sens.

mie personal mi-au placut 2 modele

prima imi pare cea mai ok din cele 2. a doua are prea multe detalii care ma indoiesc ca s-ar vedea prea bine avand in vedere ca produsul final va fi mai mic ca si dimensiuni. apropo de dimensiuni, sigla pe spate are 95mm x 72mm. adica cu 10mm mai mare decat poza atasata cand e deschisa.

sigla trebuie sa aiba impact si mai ales sa fie vizibila clar de la 3-4metri, distanta de la care nu se vad detaliile.

poate din sigla facuta de ROAD EMPIRE in postul #66,as elimina si textul logan, se stie ca e logan. am atasat ideea mea. nefiind o poza, stikerul se poate face foarte ieftin, maxim 5 lei bucata.
    textul se poate aseza in orice pozitie, la fel si masina.

orice decizie ati lua, eu raman la http://good-times.webshots.com/photo...01255169LwAPpo
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 21 April 2011, 14:38.

Leave a comment:

• Mic15UTU
    replied
    alooo...aici nu mai are nimeni idei pt sigla??? eu nu ma pricep,ca poate as face...

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    avem destul timp, problema este ca parerile sunt impartite

Leave a comment:

• Mic15UTU
    replied
    mrv,cand vom avea si noi o sigla L.C.TIMISOARA???

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    sa mai vedem si alte idei

Leave a comment:

• Mic15UTU
    replied
    pana la urma eu votez pt aia a lui ROAD EMPIRE din postul 66,e blana rau.....

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    si mie imi place aia lui ROAD EMPIRE din postul 66, la cei care se pricep v-a rog alte modele

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google