Sigla Logan Club Timisoara
Collapse
X
-
Tm80mat
Pareri , sugestii insusite de idei si argumente va rog !
Leave a comment:
-
mrv si tu si altii mai veniti cu idei de culori nuante .....orice ! unii vor colorate ...altii non culori ...ca de pus in aplicare se pot pune !
Leave a comment:
-
din pachate nu ma pricep la toate, dar cei care se pricep ii rog sa faca mai multe modele cu o viitoare sigla
Leave a comment:
-
paul, hai ca la tine doar o sigla cu violet ar mai drege situatia cu numarul de inmatriculare
dar si in cazul asta ai avea o problema: si in ar si in tm toti s-ar intreba de care parte a baricadei esti, iar pentru siguranta cred ca ai lua-o la o adica de la ambele tabere
Leave a comment:
-
E buna asta ultima ,eventual sa faci scrisul o idee mai mare sa poata fi citit mai usor sigla la Logan nefiind prea mare...si poate sa maresti contrastul ,distanta aia dintre Logan si Club pare a fi cam mare, Dar pe ansamblu e buna. Felicitari pt munca depusa . Daca nu va convine facem Bucovina sigla oficiala LC Timisoara !
Leave a comment:
-
culori care merg la orice !
Mai veniti si voi cu ceva idei ....impartasiti-leAttached Files
Leave a comment:
-
-
Asta îmi place cel mai mult! E tare faină.Originally posted by adikissu View Post[ATTACH]249559[/ATTACH] parerea mea
Leave a comment:
-
uite aici cum au siglele colegi din tara http://www.loganclub.ro/forum/siglel...2.html?t=12112
Leave a comment:

Leave a comment: