De ce dealeri si service-uri sa ne ferim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Lasa, ca nici aia de la mecanica nu sunt mai buni.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

    Comment


    • #77
      Oare Verbita din Arad stie cineva cum e?

      Comment


      • #78
        De prin craiova nimic??? Io am de la Redac masina luata ,si din cate stiu mai e un dealer sau ala e doar service...
        Cum sunt baieti,ca prin alte partii gen Peugeot si Ford mama doamne )
        1.4 MPI Laureate Plus

        Comment


        • #79
          Originally posted by Red_Alin View Post
          Oare Verbita din Arad stie cineva cum e?
          Multe are Verbita asta pe la Arad.....
          1.4 MPI Laureate Plus

          Comment


          • #80
            Service cah!

            Buna,

            Nu stiu cati dintre voi sunt din Bucuresti dar asa cum unii au mai spus exista mai mulkte optiuni pe piata service-urilor.

            Personal am avut o experienta extrem de neplacuta cu cei de la SimpoTrans. De acolo am luat masina (cei de la vanzari par ok din vreme ce vor sa iti ia banii) si tot acolo am si facut prima revizie.

            In urma unui accident am dus masina la reparat tot acolo si asta a fost momentul in care experinta nefericita a inceput. Atmosfera din service nu se deosebeste cu nimic de cea de la batrana Automecanica de pe vremea impuscatului. Sunt o gramada de 'baieti' care taie frunza la caini si invariabil ti se spune ca 'dureaza pentru ca suntem foarte aglomerati'.

            Masina s-a perindat atat pe la atelierul de mecanica dar si in tinichigerie adunand un total de 3 luni de la momentul aducerii in service pana la ziua in care baietii au hotarat ca au reparat masina. De la acel moment au mai durat cateva sapamani pana am ridicat masina pentru simplul motiv ca facusera o treaba de o calitate cel mult slaba (vopseaua avea pe alocuri impuritati care se vedeau ca mici graunte sub vopsea, antena de radio disparuse complet, porbagajul prindea apa de la ploaie).

            A mai trebuit sa schimb si un disc de frana pe care mecanicii nu reusisera sa il gaseasca drept ovalizat in urma accidentului dar care facea un sgomot usor de reperat in mers. Evident ca devizul de CASCO fiind deja inchis nu au catadicsit sa ceara o confirmare aditionala motiv pentru care au facu reperatia pe garantie total 'e sub mana'. Spun asta deoarece am inteles ca discul de frana nu se schimba niciodata individual (ci doar ambele discuri odata; asa sunt vandute de fabrica). Angajatii SimpoTrans au reusit sa isi scoata un disc gratis de pe urma mea; eu nu stiam de acest lucru decat atunci cand de la alt service mi s-a spus de acest mod de lucru.

            La semnalarea fiecarei defectiuni consilierul de service imi spunea ca nu sunt probleme (doar ei se ocupasera de asta) si sa nu imi fac griji - fapt care pur si simplu iti insulta inteligenta indiferent de cantitatea detinuta. Accepta apoi sa le remedieze si mai devreme de 3-4 zile nu dureaza.

            Cu tot timpul pierdut pe cocoasa lor si cu micile atentii impinse atat consilierului, mecanicului cat si sefului de service atitudinea nu s-a schimbat.

            Pur si simplu va recomand sa ii lasati sa piara pe limba lor - Muriti!

            In cazul in care aveti si voi experiente similare cu acest service din Afumati va rog sa le impartasiti.

            Comment


            • #81
              Despre probleme pe partea mecanica nu pot spune nimic . Inca . Din doua Loganuri ( unul vandut la 13000 km pe care acum il folosesc la serviciu , are 35000 km ) nu am ajuns la service decat pentru revizii la unul si umplere cu freon si un semering la pompa de ulei la cel de-al doilea , ambele la Meridian in Berceni .
              Despre tinichigerie am ceva de zis :
              AMG ( Dacia papuc ) - cand am fost sa ridic masina , daca nu batea soarele din spate imi luam teapa pt ca nu era indreptata la fata . Cred ca au umplut-o cu chit pt ca a doua zi a fost gata .
              IPSO Baneasa - inlocuit bara fata , far dreapta , reparat aripa dreapta + revopsit capota ( au vopsit si armatura barii de dedesubt ; un + pt ei )
              MERIDIAN Berceni - inlocuit bara fata , far dreapta , reparat aripa , revopsit capota , revopsit bara spate , reparat usor capota portbagaj ( portbagajul nu se mai incuie , bara fata cu niste zgarieturi fine , partea neagra a barii fata stropita putin cu vopsea , preotectia de sub aripa stropita cu vopsea ) un mare - pt ei .

              SIMOTRANS Colentina , am fost incantat de agentii de vanzari comparativ cu AMG unde stai 10 minute langa biroul lor fara sa te bage in seama ( comparativ si cu multi altii , credeti-ma ca am experienta la cumpararea de masini , cu asta ma ocup ) .
              B -X X - DDF x 2

              :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

              Comment


              • #82
                Deci revizia poti s-o faci oriunde service Dacia sa fie? atata timp cat e pe garantie si mai stiu eu ce???
                1.4 MPI Laureate Plus

                Comment


                • #83
                  O poti face la orice service agreat Dacia ( Dealer in general pt ca toti au service ) , in Romania , Spania , Danemarca sau Angola . Garantia este asigurata de producator nu de vanzator ( dealer ) .
                  B -X X - DDF x 2

                  :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

                  Comment


                  • #84
                    Subscriu cu Vali007--orice dar EXCLUS EMILIAN SIBIU.....Am fost azi la ei si am un gust atat de amar incat nici nu va pot povesti..Cred ca si in Bucuresti as fi fost tratat mai omeneste si nu cred ca era pur si simplu FURAT de fata..Nu mai calc in viata mea la ei..Si le-am facut si reclamatie la VC. Poate am eu numere din BZ si nu SB sau nu le-am placut armata cand erau mici..Dar au fost sub orice critica! NU recomand emilian sub nici o forma! Imi pare rau pentru cei care credeau ca sunt seriosi si nu le port pica celor care m-au indrumat aici..SO zi buna tuturor!

                    Comment


                    • #85
                      Eu am luat masina de la Meridian, am avut un mic accident (nu din vina mea) unde a trebuit sa imi schimbe usa si geamul, usa a fost vopsita de zici ca avea bube pe ea, i-am dat 100 E si o sticla de Wisky baiatului care se ocupa de masina, cand m-am dus a doua oara sa iau masina daduse cu polish peste basicute si mi-a adus masina uda ca sa nu se mai vada , acum o luna am avut alt incident din cauza mea de data asta unde au trebuit schimbate bara fata far si proiector, cand m-am dus sa iau masina, farul era bara la fel cat despre calitatea vopsitului va spun ca oricare dintre noi legat la ochi o vopsea mai bine ,mi-sa spus ca mai dureaza o saptamana sa remedieze greselile, dupa ce i-am mascarit pe cei care lucrau acolo , mi-a un nene de acolo spus ca s-a suparat vopsitoru si nu mai vine la munca , maine ma duc sa iau masina de la ei , in plus prima data mi-a cerut cartea de identitate a masinii pentru a imi da masina pe motiv ca nu au primit ok'ul de la asigurare,ce m-a intristat si enervat a fost ca inca un nene care s-a strans la circul pe care l-am facut m-am contrazis cu el grila fata unde este emblema la modelul laureat nu este vopsita , Ciclop Giurgiului e service'ul, maine ma duc sa iau masina daca nu a iesit bine cred ca o sa vedeti service'ul la stirile de la ora 5

                      Comment


                      • #86
                        Imi pare rau sincer pentru bataia de joc la care ai fost supus..Fii linistit..Nu esti nici primul si nici ultimul...Sfatul meu este sa nu platesti porcariile pe care le fac acesti mesteri nemaipomeniti..Eu unul m-am hotarat sa-mi fac singur reviziile si reparatiile, doar daca e necesar, ma voi duce si la service ..Dar IN NICI un caz la d-aci-lea=dacia! Asta mi s-a reprosat de la VC cand le-am spus cat de nesimtiti au fost cei de la EMILIAN SIBIU..FERITI-VA DE EI!! In continuare pot sa zic ca cei de la BUZAU sunt deja niste domni in comparatie cu ei dar nici ei nu zic cat face si apoi zdrang cu factura!Atentie inainte sa le platiti sa nu semnati nimic caci nu mai aveti ce sa faceti!!BAFTA

                        Comment


                        • #87
                          Am si eu o problema.Am avut in mic incident in parcare.M-am trezit cu aripa stanga fata avariata(a intrat un bou in mine care n-avea loc sa parcheze mda).Si am fost la Casco-Omniasig etc.Acum trebuie sa ma duc la service.Am citit toate posturile.La ce service sa ma duc pana la urma.Eram pornit sa ma duc la Meridian dar dupa ce am citit pataniile voastre m-am razgandit.Astept un raspuns ms .
                          PS:Eu masina tot de la AMG am luat-o.Am avut acu 1-2 luni o problema.Mi se auzea un zgomot ciudat in fata la capota si nu stiam de la ce e.M-am dus la ei si sunt MAAAAAARI NESIMTITI.HABAR N-AU.Vine unu se uita pe acolo.Cica nu stie de la ce e.Cheama pe altul.Asta ia masina si se plimba cica aaa e scutul slabit.Intr-adevar era slabit o pune pe rampa si il strange.Cand plec surpriza iar se auzea.Ma duc din nou la ei.Astept din nou 1 ora sa termine ei de povestit(ca asta fac toata ziua singura diferenta e ca isi schimba mereu locul unde se petrece actiunea).Vine ala de s-a plimbat cu masina o pune din nou pe rampe si nu observa nimic.In final:n-are mah nimic asa sunt toate )....AM MURIT DE RAS.Am plecat dinauntru de la ei cu o mare injuratura(geamuri inchise sa nu se auda),si cu o galagie de toata frumusetea.In final mi-am bagat eu nasu si cu cumnatu si am gasit buba.Alarma era montata pe suportul ala de prindere si cand plecam trepida atingea caroseria si scoatea zgomotul acela.Am tras putin de ea am strambat-o putin si s-a rezolvat.In final vreau sa zic ca aia sunt bata de acolo.La ei nu mai ajung.Dsign se exclud persoanele de fata normal.Dar asta e adevarul. numai bine
                          Last edited by Pacco; 17 June 2008, 10:13.
                          sigpic

                          Comment


                          • #88
                            Eu am luat masina de la ADRAS am fost multumit cum s-au miscat cand am avut niste probleme si un service de care sa va feriti service NESTE, fratilor sa nu va duceti ca doar o sa iesiti de acolo si f....I si cu banii luati cel putin eu asa am iesit si nu sunt singurul.

                            Comment


                            • #89
                              Pacco ia zi nu cumva baitasul ala de la Omniasig dupa ce a facut pozele a facut o recomandare spre service NESTE la profesionistii (profesionisti a se citi ratati) aia.

                              Comment


                              • #90
                                Nu mi-a spus absolut nimic.Si mai ales ca stau langa NESTE.Stau in Berceni.Mi-a dat niste acte si mi-a zis sa ma duc la service.Si eu am zis care service?Si face orice service autorizat DACIA.Nu ma duc la NESTE am auzit si eu niste patanii pe acolo.Deci pana la urma cred ca ma duc la IPSO Baneasa.Hmm.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google