Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai că readuc topicul în actualitate ......
Mâine plec din oraș dar am numere provizorii. Printre altele, dealerul auto mi-a spus că autorizația provizorie de circulație plătită pe 3 luni include și vigneta auto. Bine, agentul de vânzări de la reprezentanță mi-a spus foarte multe pe motiv de făcut capul mare ca să vândă mașina, astfel că este posibil să mai fi confundat unele chestii.
Unde vreau să ajung?
Aveți idee dacă pot circula în afara orașului fără să plătesc vigneta?
Am căutat pe net dar nu m-am lămurit pe deplin. Legile se anulează una pe alta... Mai mult, din păcate m-am trezit prea târziu să sun dealerul deoarece programul de lucru se incheiase.
Important!
Nu mă doare să dau 15-20 lei pentru 7 zile, dar nici n-aș vrea să o plătesc degeaba să umflu altora buzunarele.
Mulțumesc.Last edited by 77sky; 8 March 2018, 23:55.
Leave a comment:
-
Pe principiul asta functiona si taxa pe "fumarit" acum 2-3 sute de ani, daca scoti fum pe cosul casei platesti, de atunci se ocupau guvernele de emisiile de CO2, ce viziune de viitor aveau atunci...
Trimis de pe al meu V2_Viper_X_plus folosind TapatalkLast edited by liviunvl; 12 December 2017, 20:39.
Leave a comment:
-
ce se face anti poluare cu banii aia? Eu ziceam de pnl-ul bratienilor dar deja am gresit topicul.asta e norma europeana... poluezi platesti...
Leave a comment:
-
asta e norma europeana... poluezi platesti
uite ca ue nu a venit numai cu miere si lapte...
Leave a comment:
-
Sorin1983, "gandirea liberala" este sa platesti pentru orice. De exemplu "taxa pe cosul de la casa". Prin asta ti se dadea dreptul sa-ti faci focul in soba. Pai vrei sa traiesti "pe gratis"? Ei din ce sa huzureasca?
Leave a comment:
-
pentru ce se platesc contributiile la sanatate? pentru ce se platesc taxe la electrica? de ce platim apa de ploaie? ce se intampla cu banii aia?
si multe alte intrebari fara raspuns...si lumea se plange ca se modifica legile pe furis dar suntem furati pe fata
Leave a comment:
-
Pentru ce se plateste rovineta? Taxa de drum e bagata in pretul carburantilor de basescu. "Acciza" din carburanti tot pentru drumuri se plateste. Pai de cate ori platim aceeasi taza si ce se intampla cu banii aia?
Leave a comment:
-
lumea vrea moca ca pe timpul lu' nea Nicu... dar in schimb ies la protest pentru democratie si capitalism... asa ar trebui sa nu se mai plateasca multe chestii de care nu prea beneficiem sau beneficiem la standarde scazute.
Leave a comment:
-
Deci tu ti-ai luat masina pentru a fi talharit, nu pentru a circula. Ca rovinieta e o taxa pentru a putea circula pe reteaua de drumuri nationale.
Eu as pune rovinieta obligatorie, ca si RCA-ul.
Oriunde te indrepti cu masina, calci un asflat care nu e privat, e tot din banii publici.
Leave a comment:
-
Ce inseamna "pret real"? Cine nu vrea sa plateasca rovigneta, o pateste. E un fel de taxa de protectie perceputa de talhari la drumul mare..
Trimis de pe al meu V2_Viper_X_plus folosind Tapatalk
Leave a comment:

Leave a comment: