, m-am grabit si am calculat gresit!
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rovineta imi luam pentru o saptamana si expirase la 23.59 in ziua anterioara
, m-am grabit si am calculat gresit!
-
Camerele mobile pentru rovignietă sunt de obicei montate pe un mic trepied, operate din niște Fiat Doblo ale CNADNR sau ultima fiță, în zona sediilor CNADNR localizate pe diverse DN și DJ unde au și buclele inductive de măsurare* a traficului, scot camera cu trepied la marginea drumului mașina fiind în curte.
*prezente de exemplu pe:
Cioranca, DN2/E85 , 44.984068° 26.715744°
Vernești, DN10, 45.196151° 26.741191°
etc
Leave a comment:
-
Camerele mobile nu sunt pe MCV-uri, ci pe niste Doblo ale CNADNR si pe niste Transit-uri ale ISCTR.
Ca sa stai linistit, ia si tu o rovinieta pe 12 luni, nu e o avere, e 125 de lei, cat jumatate de amenda.
Leave a comment:
-
Da, multumesc. Sper sa scap, cert este ca erau si doua MCV-uri in cascada, dar nu m-a oprit nimeni. Va tin la curent
Leave a comment:
-
sunt patru camere orientate catre Marasesti, Focsani, Tecuci si Panciu doar pentru supraveghere trafic
Leave a comment:
-
Cauta si tu in lista.
Leave a comment:
-
Salut, stie cineva daca acele camere din giratoriul de la Tisita (Vrancea) sunt si pentru rovineta? Mi-am furat-o cam acum o luna si tot astept.
Leave a comment:
-
Revenit acasa,dupa ce am facut rovinieta, inainte de a iesi din Brasov. Multam mult pt raspuns!
Leave a comment:
-
In municipii nu e nevoie de rovinieta pe DN-urile care strabat care strabat acel municipiu.
Poti circula fara grija prin Brasov fara rovinieta. Cum apare indicatorul cu sfarsit localitate Brasov, ai nevoie de rovinieta.
Leave a comment:
-
Salut!Am ajuns in Brasov. Rovinieta valabila. A expirat dupa ce am ajuns . Pot sta fara pana ies din oras?Ca as castiga niste zile... Multumesc!
Leave a comment:
-
camerele mobile pe ce sens filmeaza?..te iau din fata sau din spate sau ambele?
Leave a comment:
-
O sa-ti vina o singura amenda.
Iti spun din propria experienta.
Anul trecut am uitat de termenul de valabilitate al rovignetei uneia dintre masini si am circulat din iunie pana in octombrie,cand mi-a sosit amenda, ca altfel circulam asa pana in decembrie.
In tot acest timp cred ca am trecut de cel putin 20 ori prin fata camerelor de inregistrare.
Leave a comment:
-
Am o intrebare, tot asa, am uitat de rovinieta si m-a luat camera probabil pe A2 de 2 ori , odata la dus si o data la intors, in interval de 4 zile. Ce nelamurire am: o sa-mi vina 2 procese verbale?
Stiu ca e in lege ca nu te poate amenda decat o data pe luna, deci ei tin cont de treaba asta, adica la a doua trecere, sistemul sa vada ca am deja o amenda si sa nu mai faca alt proces verbal, sau le trimite pe amandoua si trebuie sa-l contest eu pe al doilea? Ca nu am inteles, multumesc.
Leave a comment:

Leave a comment: