Rovinieta

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Niki
    replied
    Originally posted by Dan_Ionut View Post
    Si daca la 20min dupa ce am trecut prin ele(fara rovinieta) mi-am luat rovinieta pe 7 zile, o sa primesc amenda?
    Nu, nu primesti.
    De asemenea, nici la un eventual control ISCTR, daca esti depistat fara rovinieta, dar o achizitionezi in cursul zilei respective, tot nu primesti amenda.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Originally posted by vitriol View Post
    Nu, nu primesti amenda. Rovigneta o faci pe 7 zile, iar daca o faci la ora 23:59 cu incepere din ziua care inca nu s-a terminat, tu poti sa fi trecut pe langa 70 de camere ca nu mai conteaza.
    Da, sa stii tu ca primesc ei plati retroactive.Si atunci de ce scrie ora pe rovinieta?

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Si daca la 20min dupa ce am trecut prin ele(fara rovinieta) mi-am luat rovinieta pe 7 zile, o sa primesc amenda?
    99%, da . Pe PVCC iti va aparea pozitia kilometrica, data, ora si minutul cand ai fost in dreptul camerei. O sa scrie ca proba se face cu foto:105101_20120.....................

Tu poti contesta acel PVCC si sa iti motivezi cum vrei actiunea, dar la ora si minutul fotografiei, tu NU aveai rovinieta valabila in sistem.

O cunostinta zeloasa avea rovinieta cap coada pe ani de zile, dar intr-o zi a cumparat rovinieta pe 12 luni la ora 16 dupa amiaza, rovinieta precedente expirand la ora 23:59 a zilei precedente. A primit PVCC cu ora 12,59 din ziua cand a cumparat rovinieta aia la ora 16.
    Last edited by mr.K; 7 October 2014, 08:09.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Se acorda un singur "premiu" la interval de 30 de zile.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Nu, nu primesti amenda. Rovigneta o faci pe 7 zile, iar daca o faci la ora 23:59 cu incepere din ziua care inca nu s-a terminat, tu poti sa fi trecut pe langa 70 de camere ca nu mai conteaza.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Da. pe rovineta e trecuta ora achitarii, la fel si pe poza.

Leave a comment:

• Dan_Ionut
    replied
    Originally posted by viorel993 View Post
    da. camere pentru control rovinieta.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by pedroo View Post
    Am intrebat la financiar. Mi-a zis lady de acolo ca ori ii instintez pe aia care mi-au trimis amenda sa o redirectionez catre ala, ori sa merg la politie sa le declar acolo ca am vandut si amenda a venit tot la mine.
    Doamna de la financiar e experta in PVCC-uri sau doar le incaseaza?

PVCC-ul nu ti-l anuleaza decat instanta, e a 3-a oara cand ti se spune asta.
    Pune mana si fa contestatie la PVCC, nu-l trimite inapoi, ca ramai cu el de plata oricum.

Leave a comment:

• viorel993
    replied
    In zona Albesti-Paleologu-Valea Calugareasca sunt 4 camere montate deasupra drumului, alea sunt de rovinieta?
    da. camere pentru control rovinieta.

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    Originally posted by leutzul View Post
    Nu greseste cu nimic mr.K, asa este lucrez in sistem si stiu cum este !
    Si unde vezi tu in link-ul dat de tine ca se gaseste radierea la vanzare-cumparare ?
    tocmai asta era ideea..... mai da-i acolo.

Leave a comment:

• Dan_Ionut
    replied
    In zona Albesti-Paleologu-Valea Calugareasca sunt 4 camere montate deasupra drumului, alea sunt de rovinieta?

Leave a comment:

• pedroo
    replied
    Am intrebat la financiar. Mi-a zis lady de acolo ca ori ii instintez pe aia care mi-au trimis amenda sa o redirectionez catre ala, ori sa merg la politie sa le declar acolo ca am vandut si amenda a venit tot la mine.

Leave a comment:

• leutzul
    replied
    Originally posted by sorin1983 View Post
    @IancuMIC : e eronat ce afirmi tu.
    R A D I E R E:

ca idee ca nu am stat sa caut...
    Nu greseste cu nimic mr.K, asa este lucrez in sistem si stiu cum este !
    Si unde vezi tu in link-ul dat de tine ca se gaseste radierea la vanzare-cumparare ?
    Last edited by leutzul; 2 October 2014, 14:51.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    E posibil sa gresesc, nu zic nu; ideea era ca am inmatriculat recent o masina, de aia zic.

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    @IancuMIC : e eronat ce afirmi tu.
    R A D I E R E:

ca idee ca nu am stat sa caut...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google