Sa le fie de folos, ca sigur m-a prins, am trecut de mai multe ori. Cat e premiul, estimativ?
Iancule, ma sperii, adica daca am trecut 5 zile, am 5 surprize?
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intr-o singura zi; alta zi, alta distractie.O sa primești un singur PV chiar dacă ai trecut de mai multe ori printr dreptul lor.
Leave a comment:
-
Dacă ai primit un bonus, nu de la miliție o sa afli.
O sa primești PV de la CNADNR, miliția n-are treba cu camerele amplasate de AND, nu ei emit amenda.
O sa primești un singur PV chiar dacă ai trecut de mai multe ori printr dreptul lor.
În cazul în care nu-ți vine acasă, o s-o gasesti la anul la fisc, când o sa plătești impozitul pe masina/casa.Last edited by Kojak; 27 October 2014, 22:01.
Leave a comment:
-
Si pot afla daca am asemenea premiu? Apare in baza de date a Politiei?
Leave a comment:
-
Daca imi permiteti, adresez si eu o intrebare cunoscatorilor . Am circulat vreme de 2 saptamani pe E81 fara rovinieta, pur si simplu nu mi-am dat seama ca uitasem sa o refac. Stiu sigur ca 1 drum cel putin l-am facut pe sub telecamerele de la Valcele ( Cluj). In cat timp ma pot astepta la o amenda? Se primeste o singura amenda chiar daca am trecut de mai multe ori? Pot afla de la Circulatie daca am vreo amenda pe rol?
Leave a comment:
-
Poti sa schimbi si numarul de inmatriculare, rovinieta ramane valabila daca ce am bolduit e adevarat.Daca cumpar o masina si fostu proprietar mai are valabila rovinieta 2 luni,este valabila si pe mine daca ramane tot acelasi nr de inmatriculare ?
În cazul schimbării numărului de înmatriculare al vehiculului pentru care a fost achitata rovinieta,aceasta îşi menţine valabilitatea numai în condiţiile în care la emiterea acesteia numărul de identificare al vehiculului a fost înscris corect.
În orice altă situaţie utilizatorul va solicita CNADNR - S.A., în scris, efectuarea modificării numărului de înmatriculare în baza de date a SIEGMCR.
Pentru efectuarea modificării utilizatorul se va prezenta la unul dintre punctele de lucruale CNADNR - S.A. (lista acestora se gaseste la www.cnadnr.ro, sectiunea Roviniete –Puncte de schimbare a numarului de inmatriculare) , cu următoarele documente:
a) cerere scrisă, conform formularului-tip care se regăseşte la www.cnadnr.ro, sectiunea Roviniete - ,,Formulare – Cerere schimbare numere inmatriculare”
b) cartea de identitate a autovehiculului în copie şi original
Odată cu modificarea numărului de înmatriculare, în baza de date se va elibera, prin intermediul SIEGMCR, un document care atestă efectuarea modificării şi valabilitatea rovinietei pentru noul număr de înmatriculare, în două exemplare identice, dintre care:
a) unul va fi ştampilat de către CNADNR - S.A. şi va fi înmânat solicitantului;
b) unul va fi semnat de către solicitant şi va rămâne la CNADNR - S.A.Last edited by mr.K; 21 October 2014, 08:38.
Leave a comment:
-
Daca cumpar o masina si fostu proprietar mai are valabila rovinieta 2 luni,este valabila si pe mine daca ramane tot acelasi nr de inmatriculare ?
Leave a comment:
-
Da, in localitatea de domiciliu.Sa inteleg ca ,,locale" inseamna acolo unde domicilieaza contravenientul
Acolo faci contestatia, daca doresti, la judecatoria pe raza careia ai fost depistat.nu in localitatea sau judetul unde te-a inregistrat camera ?
Leave a comment:
-
Stie cineva unde se plateste amenda pentru lipsa rovinieta?
In procesul verbal primit scrie ca la ,,casieriile administratiei locale sau ale altor institutii publice abilitate sa administreze bugetele locale,ca venit la bugetul local"
Sa inteleg ca ,,locale" inseamna acolo unde domicilieaza contravenientul, nu in localitatea sau judetul unde te-a inregistrat camera ?
Leave a comment:
-
In 15 zile puteai face contestatie.
Probabil ca scrie undeva asa ceva:
Prezentul PVCC neatacat în termen de 15 zile de la data comunicării, devine potrivit legii, titlu executoriu fără investire sau altă formalitate şi cu privire la obligaţia de plată.
Leave a comment:
-
Ok, am înțeles. Problema ar fi ca procesul verbal are mai mult de 25 de zile.de când a sosit. Mai pot face contestație?Originally posted by mr.K View PostDoamna de la financiar e experta in PVCC-uri sau doar le incaseaza?
PVCC-ul nu ti-l anuleaza decat instanta, e a 3-a oara cand ti se spune asta.
Pune mana si fa contestatie la PVCC, nu-l trimite inapoi, ca ramai cu el de plata oricum.
Leave a comment:
-
In termen de cel mult o luna de la data aplicarii acesteia.
Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor.
Leave a comment:
-
la cat timp primesti ameda acasa daca esti prins de o camera fixa pentru rovinieta
Leave a comment:

Leave a comment: