Recunosc ca m-am repezit la taste si am scris ce mi-a venit prin minte cind am ajuns acasa si am desfacut pachetul. Simteam ca explodez de nervi cind am vazut ca e un carenaj noname din ala la 50 ron ( eu am cerut original) care mai are si aripioarele rupte.... probabil de la transportul......
Am discutat cu axscu si o sa-mi primesc banii inapoi iar eu returnez produsul.
Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by usr1 View PostAM CUMPARAT DE LA AXSCU un carenaj de logan ph2 pe dreapta. Individu mi-a spus ca e original si ca mi-l trimite prin posta la pretul de 90 de ron.
Vazind ca este o oferata tentanta am acceptat si am primit prin posta un carenaj CONTRAFACUT (care la mine in localitate se vinde la magazinele de piese cu 60 ron) si cu aripioara de prindere din partea superioara rupta.
Vedeti pozele cu teapa care mi-a dat-o. AXSCU daca nu-mi dai banii urgent inapoi ai cuvintul meu ca maiine dimineata fac reclamatie la OPC ca vinzi ilegal produse pe forum si la politie fac reclamatie pentru inselaciune.
Dupa cum puteti observa pe carenaj nu se poate vedea niciun element in care este specificat numele producatorului data si anul fabricatiei etc...
AXSCU Chiar nu ma asteptam sa te bucuri la milionul meu!!!!!
Nu discut daca e adevarat sau nu ce zici, insa convinge-ma ca ai incercat sa discuti cu colegul nostru si acesta nu ti-a raspuns. Dupa felul in care te exprimi (faci amenintari cu OPC pt tranzactii pe forum) sunt convins ca in momentul in care ai vazut piesa, te-ai repezit la taste si ai scris, in loc sa suni...
Repet, convinge-ma si imi retrag cele spuse, plus imi dau BAN singur 1 saptamana.
Cand o sa invatati sa va purtati ca niste oameni, nu ca niste animale, si cand o sa incercati sa fiti amabili in tot ceea ce faceti? Poate ca vanzatorul habar nu are ca a primit de la furnizorul sau o piesa dubioasa... Hai, fa pace, ca sigur nu se bucura AXSCU la marele tau milion.Last edited by skandal; 13 June 2013, 22:59.
Leave a comment:
-
Salut,regretele sunt tardive acum (chiar daca nici macar nu l-am vazut,ambalat si expediat eu).
Ti-am trimis pm cu rezolvarea situatiei.
Accept ban cu''bucurie'' din partea moderatorilor.
Leave a comment:
-
AM CUMPARAT DE LA AXSCU un carenaj de logan ph2 pe dreapta. Individu mi-a spus ca e original si ca mi-l trimite prin posta la pretul de 90 de ron.
Vazind ca este o oferata tentanta am acceptat si am primit prin posta un carenaj CONTRAFACUT (care la mine in localitate se vinde la magazinele de piese cu 60 ron) si cu aripioara de prindere din partea superioara rupta.
Vedeti pozele cu teapa care mi-a dat-o. AXSCU daca nu-mi dai banii urgent inapoi ai cuvintul meu ca maiine dimineata fac reclamatie la OPC ca vinzi ilegal produse pe forum si la politie fac reclamatie pentru inselaciune.
Dupa cum puteti observa pe carenaj nu se poate vedea niciun element in care este specificat numele producatorului data si anul fabricatiei etc...
AXSCU Chiar nu ma asteptam sa te bucuri la milionul meu!!!!!Last edited by skandal; 13 June 2013, 22:59.
Leave a comment:
-
....
probabil colegul b 83 rmj vinde masina si numai este atat de interesat daca se rupe distributia .sau nu este atat de sigur ca distributia era contrafacuta.
va spun eu o distributie contrafacuta de 1.4 ,1.6 mpi a tinut cel mult 20.000 km. asa ca sunt zeci de mii de loganuri care fac km astia intr-un an .
deci dragi colegi e clar ca cele mai mari tepe pe net se trag .
sfatul ar fi sa ne informam bine de la cine cumparam si prin ce metoda .
Leave a comment:
-
Ce spanac de PM sa dea? Tu ai curaj sa crezi ce zic baietii astia?
Unu' care habar n-are ce e aia o factura si ce rol are ea din punct de vedere fiscal:
Si altu' care a auzit el de la cineva caruia i-a spus mama lu' tata lu' un var de-al lui, cum ca piesele sunt contrafacute.Originally posted by neajiji View PostLasa ca sunt pe forum membri "renumiti" care vand piese contrafacute si ii lauda lumea pe aici fara sa stie ca au cumparat chinezarii sau alt exemplu fara sa dea bon fiscal desi au magazin virtual care emite o hartie fara valoare drept factura.
Sa fim seriosi...Originally posted by B 83 RMJ View Postin primul rand nu am dat nume nu stiu ce acuzatii vezi, si oricum am martor mecanicul de la service-ul autorizat, daca el nu-mi zicea eu si in ziua de azi eram convins ca e ok.
Eu inteleg ca fiecare vrea sa se faca remarcat intr-un fel, dar nu pot sa inteleg de ce unii aleg sa iasa in evidenta prin ridicol.
Leave a comment:
-
Xaby - 1 luna pe bara. - e clar ca ai facut-o lata.
Care e ala de vinde porcarii?
Ce dracului stati ca muierile in dosul curtii?
Dati si voi un pm, ca i-o trag repejor.
Leave a comment:
-
Eu unul sunt relativ retinut in a cumpara produse de pe internet.
De curand am achizitionat un AC de cca 2500 lei si cand mi-au sosit coletele am cautat documentele. Surpriza: nu avea certificatul de garantie!
Dupa mail-uri in care sustineau ca l-ar fi pus si nu m-am uitat cu atentie, apoi ca l-au expediat cu Posta Romana si a fost luat de aripile vantului, am cerut expres completarea, scanarea si expedierea documentului cu un curierat rapid, fiecare operatiune cu termen-limita. Nu e placuta deloc experienta!
Cand mi-am procurat roti de iarna, imi trebuiau si prezoane. La magazin l-am intrebat de trei ori pe individ, daca-s bune. Si da...mi-am bulit filetul butucului fata (nu am realizat cand infiletam ca...strangeam ce nu trebuie).
Dupa cateva mail-uri cu userul chroma, am cumparat intr-un final, ce trebuia. Multumesc!
"Distributia" am cumparat-o de la Daciashop; nu ii cunosteam (nici acum nu pot spune ca ii cunosc-nu ii stiu fizic) insa prin felul in care au procedat, mi-au sporit increderea. Le multumesc si lor! Nu le fac reclama (nu am nici un castig), doar povestesc strict din pozitia de simplu user (nu moderator!).
Concluzie: intotdeauna exista un risc in tranzactiile electronice si intr-adevar, unele produse ar fi foarte indicat sa fie predate individual, probate chiar!
Leave a comment:
-
Oameni care se coiesc 3 luni sa achizitioneze un produs de 10 lei si cand il primesc, nu le mai place... Inventam un defect si gata, hop cu el la "feedback". De aia prefer sa montez eu, personal, tot ce vand.
Leave a comment:
-
hmmm
sunt profund mahnit si dezamagit.
oare face parte din vreun clan mafiot de nu vreti sa dati nume.
are dreptate design ....nu sunteti barbati......
Leave a comment:
-
Sincer sa fiu nu stiu ce s-a intamplat si ce nu, dar iti spun ca la mine a functionat perfect. Nu am raspuns la tel ca am fost la lucru cand am ajuns acas l-am si sunat inapoi. Din moment ca a fost desfacut eu nu-s prost sa-l mai iau inapoi. Am mai vandut alte lucruri dar inca nu mi sa intamplat sa patesc asa.
De acum incolo daca mai vand ceva o sa fie numai cu predare personala.Last edited by X@by; 6 June 2013, 15:57.
Leave a comment:
-
X@by
In primul rand: produsul a fost ridicat de la posta, in timpul zilei, a venit cu el la servici (era in timpul serviciului), mi l-a aratat, mi-a precizat ca a fost foarte bine ambalat (nu are importanta cum, ci faptul ca a fost gandit ambalajul sa protejeze produsul!)
S-a dus cu el la masina, a fost montat si cand sa-i faca proba si pe CD a auzit zgomote suspecte si a crezut ca este un CD in magazie (nu a introdus discul sau in aparat!)
Atunci a fost primul apel catre tine, pe care nu l-ai preluat.
In mod logic, a plecat cu el la doua persoane dupamiza, incercand sa descopere cauza iar unul dintre ei i-a confirmat faptul ca avea angrenaj cu dinti lipsa.
Atunci a urmat convorbirea efectiva cu tine.
Iarasi e logic faptul ca dintii nu puteau sa danseze si sa sara conform vointei proprii, in coletul atat de bine ambalat, care nu prezenta urme de "sifonare".
Daca era cutia suspecta, ca si mod de manipulare a postei,,,era cu totul alta discutie.
Acesta a fost tot firul povestii...triste.
Leave a comment:
-
Eu am pus pe posta un produs functional, atat partea de radio cat si partea de player.Originally posted by 77sky View PostEste prima data cand postez aici, in calitate de intermediar, o cunostinta de-a mea cumparand de la X@by un cd-player mp3.
In anuntul sau a specificat faptul ca functioneaza foarte bine, a fost intrebat telefonic daca este in stare buna, a ajuns luni la noi in Buzau, excelent impachetat (cu multa hartie pe post de airbag), insa...mecanismul ejector este defect (o rotita avand dinti lipsa).
Sincer, nu ma asteptam din partea lui, la un asemenea gest, mai ales cand iti pui obrazul pentru o cunostinta.
Trist, sa ne "faultam" intre noi!
Poza a fost facut in ziua cand am facut thread-ul cu produs. Se poate observa ca este introdus si citeste un cd. In legatura cu impachetarea nu ai fost sincer ca nu era impachetat numai in hartie ci hartia a fost langa sa nu se miste. Cand ma suna dansul imi spune ca nu merge cd-playerul si ca a fost desfacut de 2 persoane. Daca trimiteam defect atunci imi tineam gura.
Leave a comment:
-
Sau, cum zice popa la nunta: cine are ceva de zis, sa zica acum sau sa taca pe vecie!
Topicul asta exista pentru a-i lauda pe cei de incredere si a le da la gioale celor neseriosi.
In momentul cand se arunca o "pastila" in genul celei de mai sus, nu stiu care sunt asteptarile aruncatorului? Sa para interesant?!
Am rugamintea ca in momentul in care descoperiti probleme la reperele comercializate de anumiti useri pe forum, sa specificati clar si concis care sunt acestea, expunand motivele care v-au condus catre concluzia respectiva. Fara balarii ca ne suparam!
Leave a comment:

Leave a comment: