Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu il apreciez de ex pe userul ZFMFLORIN, de la care am invatat multe in aspectele de exploatare si intretinere ale masinii.
Leave a comment:
-
...
decat sa faci afirmatii rautacioase mai bine ai face sa ii faci cunoscuti pe acei useri ,, de rand'' cu calitati cum spui tu.
hai sa te auzim !
Leave a comment:
-
Aici vad ca se recomanda doar useri populari sau care fac bisnita pe forum. Cu ceilalti useri "de rand" cum ramane? Ei nu au calitati?
Leave a comment:
-
Recomand si eu pe userul planetara. Am cumparat de multe ori de la el, e baiat serios. Am primit exact ce mi s-a spus si e foarte prompt
Leave a comment:
-
Il recomand pe userul planetara, am cumparat de multe ori de la el, de fiecare data foarte prompt si amabil a trimis piesele cat de repede s-a putut, iar ultima data chiar am avut transportul prin curier gratis. Piesele de cea mai buna calitate, de origine, nu prostii.
Leave a comment:
-
+ pentru Evali Daniel pentru bascule si toate piesele !!!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
Leave a comment:
-
Un feedback pozitiv pentru evali_daniel. Pana acum nu am luat nicio teapa pe forum si sper sa nu se intample nici in viitor.
Leave a comment:
-
Nu recomand user-ul bobo$ tepar ordinar imi trimite 2 pneuri din care unul avea o taietura care pe langa ca nu se putea repara la 2 sapt s-a marit.
Propun ca cei cu peste 2 feed-back-uri negative sa fie bannati pe acest forum
Leave a comment:

Leave a comment: