Merge cu niște injectoare mai bune...
Fără check aprins etc...
Cum Ne Reglam Instalatia GPL?Cu Ce Softuri?
Collapse
X
-
Salutare baieti, de joi sunt posesorul unui Logan 2 din 2013, 1.2 16V cu vre-o ~73000 de km. Intentionez sa mut gazul de pe un Fiat Punto din 2006, un stag 200 Plus montat de mine acum 2 ani de zile de nou. Nu are multi km instalatia de GPL de pe Fiat, undeva sub 7000 de km.
Se pupa "ok" stag 200 Plus cu un Logan 2 din 2013, 1.2 16V ?!
Unde am montat instalatia pe fiat acum 2 ani de zile mi-au spus ca merge, nu or sa fie probleme, doar cu martorul "check" care o sa se mai sprinda si o sa se mai stinga din cand in cand. Am citit pe aici si ma sperie ca alti colegi au avut probleme cu "check"-ul si implicit cu ESP-ul si nu stiu ce sa fac...
Mentionez ca am mai avut un Hyundai Accent din 2007 cu GPL tomasetto stag 200, si in 3 ani cat am avut masina am facut peste 130000 de km fara probleme mari cu instalatia de GPL.Last edited by PrietenCuTine; 11 February 2018, 16:15.
Leave a comment:
-
Intr-adevar functioneaza cu vwmare , multumesc @alexander234 de pont.
Leave a comment:
-
În sfârșit am găsit o aplicație Landi Renzo Omegas în care să funcționeze toate funcțiile și pe instalații Omegas Evo instalate începând cu 2014. Urmăriți pașii de aici https://m.youtube.com/watch?v=M_8KLABaG1o
Am instalat driverele FTDI pe windows-ul gazdă și vmware player. Nu este greu dacă ai ceva cunoștințe PC și traduci ghidul din portugheză ��. Mai întâi instalați pe windows-ul gazdă, pe laptop, o aplicație Omegas v4 sau v3 și dacă merge, va funcționa și în mașina virtuala windows xp din arhivă descărcată.Last edited by alexander234; 29 January 2018, 22:08.
Leave a comment:
-
Am un Audi A4 cu motor 1,6, aspirat. Am montat GPL pe el acum un an. Tomasetto cu STAG 200 plus. Mergea foarte bine, dar consumul destul de mare. Un 12,7 mixt. Am hotarat sa fac reglajul singur. Am citit mai mult de jumatate din forum si am aplicat ce am inteles eu. Am facut update de firmware de la ultima varianta de soft de pe site-ul polonezilor. Atasez hartile si setarile. As dori o parere si un sfat, daca considerati ca mai trebuie modificat ceva. Multumesc anticipat.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Corect, temperatura gazului si a antigelului sunt in stransa corelare. Doar ca, senzorul care este infiletat in reductor citeste temperatura reductorului - care este data de antigel (de fapt este putin mai mica, o parte din caldura se pierde pentru vaporizarea GPL-ului. De exemplu, la mine cand ajunge apa la 40 de grade, GPL-ul are 12 grade.
Leave a comment:
-
Hm, ciudat. Ai gas temperature at calibration 20 de grade, dupa 60 de km trebuia sa ai mai mult. In fine. Eu as incerca cu o presiune de 1.2 Bar inainte sa maresc duzele. Duzele, odata marite, asa raman. Pe cand presiunea de 1.2 o poti cobora ulterior
. Intelegi ideea.
Leave a comment:
-
Antigelul era la 80-90 de grade, interventia am facut.o dupa un drum de 60 km, eventual sa fac diametrul la diuze mai mare?Originally posted by Dripci View PostPune presiunea la 1.2 Bar si da-i o recalibrare. Incearca sa recalibrezi cand e apa la 90 de grade. Actuala ta calibrare e cu gazul la 20 de grade, cam putin....sa fie la 40 macar.
Leave a comment:
-
Pune presiunea la 1.2 Bar si da-i o recalibrare. Incearca sa recalibrezi cand e apa la 90 de grade. Actuala ta calibrare e cu gazul la 20 de grade, cam putin....sa fie la 40 macar.
Leave a comment:
-
Multiplicatorul este inca foarte sus ...Originally posted by AMDx64 View PostSalutare, revin cu un update, am facut urmatoarele:
- reglaj presiune gpl la ~ 1 bar
- am inlocuit filtrele gpl (vezi foto cu depuneri ~ 13 000 km)
- am verificat duzele si erau de 1,75 mm, le-am ajustat la 2 mm cu un burghiu (duzele de 1,75 erau cele puse de montatorul autorizat)
Am refacut calibrarea si rezultatul este in poze.
Recomandari?
Multumesc
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Salutare, revin cu un update, am facut urmatoarele:
- reglaj presiune gpl la ~ 1 bar
- am inlocuit filtrele gpl (vezi foto cu depuneri ~ 13 000 km)
- am verificat duzele si erau de 1,75 mm, le-am ajustat la 2 mm cu un burghiu (duzele de 1,75 erau cele puse de montatorul autorizat)
Am refacut calibrarea si rezultatul este in poze.
Recomandari?
MultumescLast edited by AMDx64; 4 January 2018, 18:46.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Salut Moog!
Ai si pentru mine un comentariu, un sfat?
Am postat ceva harti mai sus!
Leave a comment:

Leave a comment: