Cum Ne Reglam Instalatia GPL?Cu Ce Softuri?
Collapse
X
-
Salutare, am o instalatie stag 200+ pe o skoda octavia 2 motor 1.6 mpi azi după a 5-a vizita la service deoarece consumul era mare mi s-a schimbat plămânul pe motiv ca acesta ar fi de vina,s-a date autocalibrare și după 15 km rulați pe gpl am obținut. Deci ajutor!You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
-
Da am releu pe pompa benzina. Deaia nu merge calibrarea? Trebuie sa scot mufele din releu?
dar timpi de injectie nu sunt buni?
Leave a comment:
-
prima data cand mam conectata am avut 5 erori pe care la
e-am sters apoi am schimbat senzorul presiune si a reaparut o eroare.Am incercat sai dau autocalibrare dar mi se oprea in timpul calibrari motorul si se intrerypea calibrarea, am incercat de mai multe ori si tot asa. va multumesc si scuze pentru calitatea pozelor.
Leave a comment:
-
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 13 photos.
Leave a comment:
-
Am cumparat o interfata cu tot cu soft si ce trebuie si am reusit sa o conctez cu ajutorul unui pc vechi ( xp). aveam senzorul presiune pus in scurt si acum lam schimbat cu unul vechi. masina nu trage la deal si depasiri puternice plus consum mare. a fost montatat o rampa valtek t30 in locul la matrix. asa a instalato un tip din Craiova.
pun niste poze facute.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 5 photos.
Leave a comment:
-
Cind masina functioneaza pe gaz electrovalva este alimentata permanent.
Leave a comment:
-
Poate ai vreun contact imperfect la alimentarea calculatorului,plusul de la baterie.Sau electrovalva care merge cu intreruperi,am avut o problema cu una, fusesera montate invers firele plus si minus pe electovalva de pe vaporizator.
Leave a comment:
-
Eu am Stag si daca ceva nu merge bine da eroare credeam ca este la fel si la AGC.Incearca sa mergi cu laptopul cuplat la gpl si fa o inregistrare ca sa vezi ce cauzeaza trecerea pe benzina.
Leave a comment:
-
problemele au inceput in toamna...dupa ce stateam la un stop mai lung...cand placam trecea pe benzina...apasam de doua ori pe butonul interfetei..trecea pe gaz si erea ok...apoi a inceput sa treca mai greu pe gaz...iar acum dupa ce merg cam 10km pe gaz...trece dupa cateva incercari pe gaz...apoi nu mai vrea deloc pe gaz...Last edited by 77sky; 13 April 2019, 20:09.
Leave a comment:
Leave a comment: