Lukoil-ul de pe Fundeni si Lukoil de la intrarea in Pantelimon. Ar mai fi si MOL dar din ce a mai spus cineva de pe forum s-au cam stricat. Tablele de la care am pus pana acum s-au dovedit tepare toate din pacate pentru noi.
De Unde Alimentati Cu GPL?
Collapse
X
-
Rey eu de cand am GPL numai de acolo am alimentat (ai vorbit despre statie pe prima pagina, Autogaz parca ) si ma declar multumit. Nu am mai verificat de ceva vreme autonomia, dar la un plin depasesc 500 km.
Vad ca lumea e multumita oarecum de Luk.. acum un an se tot vorbea de pilitura si filtre imbacsite. Nu stiu ce sa zic.
Voi incerca si eu si o sa fac o comparatie a consumului intre cele 2 statii.
Apropo, am vazut undeva pe aici pe forum ca la Luk se acorda si o mica reducere, pe baza de card, are cineva idee cum sta treaba?
PS: Am intrat pe site la ei si am vazut asta.
Comment
-
Am alimentat de cateva ori la Autogaz unde am spus si in prima pagina si sunt cam tepari, si intra cam multi L in butelie...se consuma repede...deci autonomie mica.
am incercat si rompetrol de pe fundeni , se consuma cam repede si merg in continuare doar Lukoil.sigpic
Comment
-
Chiar m-ai facut curios cu astia de la autogaz. Tocma ce-am bagat plinul, merg pana consum tot, apoi ma duc la lukoil sa vedem. Logan 1.6Originally posted by Rey91 View PostAm alimentat de cateva ori la Autogaz unde am spus si in prima pagina si sunt cam tepari, si intra cam multi L in butelie...se consuma repede...deci autonomie mica.
am incercat si rompetrol de pe fundeni , se consuma cam repede si merg in continuare doar Lukoil.
Comment

Comment