Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sa o stapanesti sanatos

    Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
    sigpic

    Comment


    • Mulțumesc, la fel.
      Kilometraj 292, refăcut plin cu GPL-17,56 litri. Posibil să-mi fi ,,mâncat" și benzină datorită start-stop. O să-l dezactivez și atunci voi vedea exact. Oricum medie orară 38 km și consum CB-7%. Dar din păcate văd că au început reducerile de costuri de producție : nu mai există becurile (2) din lampa de citit, precum și oglinda la parasolar șofer. O chestie bună - dezaburirea rapidă. Mergem înainte.

      Am instalată versiunea de navigație 8.0.5. Dar manualul media nav evolution dat de la dealer este pentru altă unitate. Unde găsesc un manual la pentru versiunea mea? Mulțumesc.
      Last edited by lucien_1001; 7 October 2017, 12:14. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Buns seara, sunt nou pe aici și nu am îndrăznit sa postez pana acum. Am și eu o mică teama. Pe 28 Septembrie am fost la reprezentanta Dacia și am primit un bon comanda, am efectuat aconto și pe 5 Octombrie am dus și dosarul pentru rabla. Aveți idee dacă sunt șanse sa ne bucurăm toți de cele 3800 vouchere scoase pentru program, mie mi se par foarte putine și îmi e sa nu rămân in pom și pomul in aer și as mai avea o întrebare ppt cei ce au luat prin rabla cât a durat pana le-a venit răspunsul și apoi cât au așteptat pt mașina? Eu am bon comanda și nu scrie nici un termen. Auto achiziționat L2 Prestige 0.9Tce pachetul SL prestige plus

        Comment


        • Raspunsul daca ai fost primit sau nu in program vine cel mai tarziu a doua zi de cand se deschide aplicatia de catre cei de la mediu pentru introducerea cererilor. Informatia asta o primesti de la dealer sau urmaresti pe site la mediu cand incepe.

          La mine a durat fix trei luni. Cand ai facut comanda si ai primit hartia pentru avans dealerul trebuia sa te informeze in legatura cu termenul de livrare estimat.

          Daca nu vei fi acceptat in program poti cere restituirea avansului. Daca totusi vrei cu orice pret masina nu lasa ca dealerul sa-si dea seama de asta. Fa "pe nebunul", cere banii inapoi, el cu siguranta va incerca sa te convinga sa iei totusi masina, iti va oferi o reducere samd. In mod cert nu o sa scoti un discount cat ai avea de la Rabla dar incearca sa storci cat mai mult.

          Comment


          • Dacă nu ma accepta aveam de gând sa vând mașina și tot cam In banii aia as iesi,dar mi-e groaza de samsarii care le au cu papagalul și am zis mai bine sa fac așa. Termen nu mi-a dat ca acela a zis ca mi se va comunica atunci când primesc nota de comanda sau nu știu care e diferența, oricum e un pont foarte bun asta cu ezitarea. Sincer și de Mi-ar da o alarma cu montaj cu tot m-aș bucura. Asta de o am Acu are ambele portiere îndoite de hoți idioți. Mulțumesc frumos

            Comment


            • Pe voi v-a anuntat ca exista un comision daca retrageti avansul? Dealerul din zona asa mi-a zis. (5-10% aprox 100 ron).

              Comment


              • Originally posted by fastbot12 View Post
                Pe voi v-a anuntat ca exista un comision daca retrageti avansul? Dealerul din zona asa mi-a zis. (5-10% aprox 100 ron).
                Nu. Ba chiar era o practica sa iti returneze avansul si sa faci plata iar cand se trecea masina pe programul RABLA ca atunci cand dadeai avansul se dadea pentru o comanda "normala". Acum judecand la rece cred ca Dacia da ar trebui sa iti opreasca din bani daca te razgandesti ca masina a intrat in productie insa dealearul nu are de ce sa ceara comision.

                Comment


                • Din ce am citit eu pe contractele acelea încheiate între mine și reprezentant scrie ca ar opri o suma din avans dar nu se specifica cât.


                  Și mie P sa îmi facă la fel dacă se accepta dosarul rabla? O sa îmi vireze avându ca sa îl dau iar? Wtf. Ca după poate pierd la suma x( in ziua aia făcuse calculele cu 1eur=4,62 (0,5 comision)
                  Last edited by b003zyyu; 13 October 2017, 16:43.

                  Comment


                  • Salutare!
                    A comandat cineva varianta de Logan Prestige SL la 8900 Eur? Se poate achizitiona prin programul Rabla, Dacia mai ofera vreun alt discount, de genul 600 Eur sau 5 ani fara griji sau alte reduceri?
                    Nu inteleg de ce , cu mai multe optiuni (cruise control si navigatie) e mai ieftin decat varianta Prestige standard care are pretul de 9450 Eur?
                    Multumesc.

                    Comment


                    • Originally posted by b003zyyu View Post
                      Și mie P sa îmi facă la fel dacă se accepta dosarul rabla? O sa îmi vireze avându ca sa îl dau iar?
                      Am zis că se practica, acum nu mai e cazul său cel puțin la concesionarul meu. Ideea era că programul lor de la Dacia și cel PSIPAN nu accepta sa schimbe comanda in RABLA și atunci cumva anulau comanda inițială dădeau banii înapoi și îți deschidea iar comanda dar de data asta cu RABLA. Acum nu a mai fost cazul și s-a făcut automat.

                      Comment


                      • Asteptarea a luat sfarsit

                        Originally posted by AdiR View Post
                        Am fost contactat de dealer acum doua zile. Se pare ca a ajuns MCV-ul meu (SL Plus 1.0SCe) comandat la mijlocul lui iunie.
                        Initial termen de fabricatie sfarsitul lui septembrie.
                        Am facut revenire (la dealer) la inceputul lui septambrie si mi s-a spus: termen de livrare inceputul lui octombrie.
                        Am primit avizul de plata pt. diferenta. Virat diferenta, acum asteptam sa apara si la ei in sistem.
                        Gata!
                        Asteptarea a luat sfarsit. Azi am intrat in posesia masinii.

                        Pentru cei care inca mai asteapta: "Rabdare si tutun"
                        Attached Files

                        Comment


                        • Originally posted by vali2008 View Post
                          Salutare!
                          A comandat cineva varianta de Logan Prestige SL la 8900 Eur? Se poate achizitiona prin programul Rabla, Dacia mai ofera vreun alt discount, de genul 600 Eur sau 5 ani fara griji sau alte reduceri?
                          Nu inteleg de ce , cu mai multe optiuni (cruise control si navigatie) e mai ieftin decat varianta Prestige standard care are pretul de 9450 Eur?
                          Multumesc.
                          Eu am comandat varianta respectiva, are acea echipare fiind Serie Limitată,echiparea fiind asemănătoare cu cea pentru Turcia,poate fi achiziționata prin programul Rabla.
                          Last edited by b003zyyu; 15 October 2017, 09:59.

                          Comment


                          • Sa o plimbi sanatos AdiR

                            Comment


                            • Sa ne spui și noua cum se comporta mcv cu 1.0 sce

                              Comment


                              • “...cele 3.800 de prime de casare rezervându-se în aproximativ jumătate de oră. “
                                Ma așteptam la asta

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google