Functia ESP pe LOGAN 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stoicanu
    replied
    Scoti un senzor de la abs si se anuleaza

Leave a comment:

• djxhouse
    replied
    Scuze. Atunci ASR-ul nu imi permite sa accelerez mai tare.
    Daca s-ar putea dezactiva ASR-ul atunci asi putea iesi din zapada, noroi.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Of...incepe sezonul topicului.....acusi postez si eu aici.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    @djxhouse În situații de genul încearcă să nu treci de 2000rpm și ASR-ul te lasă să patinezi dacă e cazul.

Leave a comment:

• ten
    replied
    la tine iti intra asr-ul de nu te lasa sa accelerezi, nu cred ca se dezactiveaza cu frana de mana.

Leave a comment:

• djxhouse
    replied
    Daca ridic frana de mana, doar cat sa se aprinda becul atunci nu mai este activ ESP-ul?
    Am ramas impotmolit ieri pe camp in noroi.
    Degeaba apasam acceleratia la maxim, rotile se invarteau foarte incet.
    Cu vechiul logan 1, puteam sa ies fara nici o problema.
    Cu noul logan 2, raman impotmolit foarte usor.
    Ce se poate face?

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Idem si la mine, daca derapez fara frana de mana, intervine, daca fac cu frana de mana, ma lasa sa fac ce vreau, nu am incercat sa derapez fara esp on, deci pe off nu stiu daca intervine mai tarziu sau deloc, dar voi incerca.

Leave a comment:

• Mike959
    replied
    Esp

Eu am intrat mai tare intr-un rond cu zapada si cand tindea sa derapeze a intrat esp-ul (clipea acea masina care arata derapajul) si se auzea un zgomot aproximativ identic cu zgomotul de la abs Am observat ca esp-ul nu intervine dar daca trag frana de mana sa ma rasucesc,altfel in orice situatie in care tinde sa derapeze intra prompt si isi face treaba ideal! Am testat pe zapada

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Se poate detalia?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Doar ASR se dezactivează cu impuls pe un pin din ABS-ESP (conform VISU).

Leave a comment:

• old_radu
    replied
    ...in conditiile acestea , pe coborare folositi frana de motor si poate usor ajutata de frana de serviciu
    ...nu bruscati comenzile , se observa ca la accelerare usoara "sistemul" isi face treaba

Originally posted by Oti View Post
    ....nu este bine sa te bazezi pe chestiile astea automate....au rolul lor, dar tot "piesa dintre volan si scaun" este baza...
    ...

Leave a comment:

• Tinuletz
    replied
    ai urcat bine cand ai dat sa pleci cu accelerare usoara , iar abs iti intra bine la coborare

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Mai pun un filmulet facut in sapt ce a trecut, pe undeva eugenmanea are dreptate... nu am testat, pentru ca nu am avut ocazia, la coborare cu un viraj pe gheata, cum lucreaza sistemul ASR+ESP, nu a am vazut sa clipeasca indicatorul......nu este bine sa te bazezi pe chestiile astea automate....au rolul lor, dar tot "piesa dintre volan si scaun" este baza..... https://www.youtube.com/watch?v=n3l6gpgYPjk

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Si mai trebuie inteles faptul ca pe un carosabil alunecos, chiar daca ai cele mai bune anvelope de iarna si toate sistemele active, legile fizicii nu pot sa fie anulate ;) Aderenta se rupe mult mai usor decat vara, iar inertiile se manifesta in voie, din acel moment, ESP-ul calculand si actionand degeaba.

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Intervine ASR-ul pentru ca pierzi aderenta pe tractiune si taie din cuplu
    Si face exact cu a explicat darksid3
    ESP-ul probabil este deja in lucru in acel moment.
    Dar trebuie inteleasa treaba ca AST-ul si ESP-ul sunt 2 lucruri diferite.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google