Functia ESP pe LOGAN 2
Collapse
X
-
Nu stiu ce sa zic, fara ASR mai mult ca sigur in strand pierdeam controlul, la rampa, ASR+ESP m-a ajutat sa tin controlul si din inertie am reusit sa o urc, cand am oprit masina pe varf (posibil ca unghiul sa fi fost de 20 grade - nu mai am curaj sa fiu categoric) si am vrut din nou sa urc ASR mi-a taiat din putere, eu acceleram ca disperatu in tr1, cred ca daca adoptam alta strategie as fi putut sa urc si in conditile alea, la un moment dat era cat pe ce.....
-
Intrebare
Daca nu avea ASR ai fi reusit sa pleci in rampa aia asa cum nu ai reusit sa pleci nici cu ASR?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
gata...am reusit sa fixez camera foto pe bord. m-am speriat degeaba, la 7000km parca sa produs un declic la masina sau in capul meu, merge mai bine. Dificultatea traseului este sub 50% fata de ce intalnesc pe drumurile comunale, un incepator le face fara probleme, zapada este de grosime aprox 5cm, temp ext -2-3 grade, deci am portiuni de zapada inghetata de grosime mai mare si portiuni de gheata (polei) sub zapada de azi. Primul film este versiunea cu partile importante, filmul 2 este versiunea integrala. In fotografii luate de pe google maps este locul unde am fost azi, cine le are ochiometric sa spuna ce unghi are panta mai ales in partea finala.
film1: https://www.youtube.com/watch?v=q56wLyl2pCw
film2: https://www.youtube.com/watch?v=PKrBNvE6h3c
Leave a comment:
-
Am ramas si eu sambata impotmolit in zapada ca am intrat in zapada destul de mare...cam 20-25cm si asr + balans m-au ajutat foarte mult. Deci ASR+ESP sunt foarte bune pe masina si chiar am simtit cum ASR-ul infrana rotile pentru a ajuta.
Leave a comment:
-
A inceput sa ninga in Piatra Neamt, poate am noroc cand ies cu masina sa nu gasesc curatata zapada la strand sa fac o proba, de data asta iau camera cu mine.....Attached Files
Leave a comment:
-
Un test ca lumea se face atunci cand ai nevoie de puterea maxima a motorului, turatie joasa ca sa nu intre ASR sau mare ca sa actioneze , deci o panta cu zapada, nu mare, suficient 10-20cm, dar sa fie afanata, pufoasa, nu inghetata ca atunci ai aderenta mai mare, dar pana la urma e bine sa fie orice fel de zapada, e bine pentru inceput unghiul pantei sa fie in jurul a 10grade (asa "vad" eu mai bine "ochiometric" inclinarea). Bafta.....daca stiti o alta situatie cand ai nevoie de putere mare si din cauza aderentei nu iese treaba.....asa, pe orizontala ai mai multe sanse.....
Leave a comment:
-
Am sa ma inzapezesc sa vedem unde e problema
Unde am facut eu testul era gheata nu zapada batatorita dar cred ca a prins putina aderenta partea dreapta si a aruncat masina afara din gaura.
Fara ASR nu mai arunca nimic
Leave a comment:
-
15cm e exact garda la sol a L52, (probabil zăpadă mare înseamnă 50cm-1m condiții în care doar cu un Kamaz te mai miști).
Leave a comment:
-
Eu pana acum am reusit sa ma catar cu masina pe toti nametii de pe locurile de parcare necuratate (cam 15cm de zapada cel mult). Deci unde e problema?
Leave a comment:
-
Dacă lumea se plange de plecarile din zapada mare înseamnă că lumea nu stă la oraș ci în pădure.
În care oraș găsești strat de zapadă așa de mare, exceptând locul de parcare că pentru ăla ai lopată, de nu poți pleca de pe loc?
Leave a comment:
-
Problema e ca lumea se plange de plecarile din zapada mare, nu strada aia cu zapada batatorita.
Leave a comment:
-
Pai nu avem ce face
Ca altfel nu ne crede lumea
Abia astept sa se usuce panta care dupa mine are 45% inclinatie si ma duc sa ma joc cu ea
Leave a comment:
-
Panta de incercari e plina de zapada
Inca
Leave a comment:

educativ filmul......
Leave a comment: