aseara cand mergeam prin oras, la demaraj mai in forta intra esc-ul combinat cu asr-ul si limita patinarea rotilor si deraparea, chiar l am simtit ca pe un ajutor
azi, am parcat masina intr o zona cu zapada mare , deloc curatata de cand a inceput sa ninga, zilele acestea, - pot sa zic ca s a comportat exemplar, m am bagat unde nu se bagau alte masini, chiar se uitau alti soferi sa vada daca ma inpotmolesc
eu unul sunt foarte multumit de sistemele electronice de asistenta, dar sunt sigur ca a ajutat faptul ca am anvelope michelin de iarna, aproape noi
Functia ESP pe LOGAN 2
Collapse
X
-
Nu ai nevoie de dump ci doar de derelek, mult mai simplu, o bifă.
Leave a comment:
-
ASR asta e un fel de diferential (auto)blocant ( electronic ), dar asta din urma e pentru masini scumpe, nu e de nasul la Dacia -Reno.
Si apropo de ESP, daca cineva are destul timp si suficienti bani pentru cercetari, se poate obtine un dump de ABS cu ESP oprit. Daca cineva n-are ce face, poate scoate un dump fitilit cu ESP off.Last edited by bogdan_cr; 30 December 2014, 13:21.
Leave a comment:
-
Faptul ca nu zice, nu inseamna ca in practica unele elemente de siguranta nu te incurca in unele cazuri.
Majoritatea marcilor au ESP OFF, Dacia nu are pe Logan, poate nici nu va avea.
Soferii De Logan 2/Sandero2 sa stea deoparte de zapada, noroaie, daca nu au niste pasageri care sa coboare si sa le impinga masina.Last edited by mr.K; 30 December 2014, 12:02.
Leave a comment:
-
"parca asa zice Dacia" sursa oficială?
Descrierea oficială (din dosarul de presă) în poză. Scrie ceva de ASR, plecatul de pe loc sau buton de off?Last edited by t0rquemada; 30 December 2014, 11:47.
Leave a comment:
-
Marcile enumerate au buton de ESP OFF, doar nu vrei sa compar cu Dacia 1310.
ASR-ul compenseaza lipsa butonului ESP OFF, parca asa zice Dacia.
Leave a comment:
-
Sunt functii soft diferite configurabile via ddt+derelek, iar ASRul poate fi oprit via buton dedicat - trebuie configurat special.
Daca pleci de pe loc cu rpm pana in 2000 nu intra ASRul - dar asta presupune sa ai un X52, nu sa faci diverse comparatii cu laguna, skoda, ferrari hummer etc
Leave a comment:
-
Topicul e despre ESP.
ESP-ul la Logan e separat de ASR?
Hahahahah, da, era LED-ul aprins.Ai omis să precizezi: "piesa" fiind pe ON în ambele cazuri!
Leave a comment:
-
Laguna 2 n-a plecat din zapada/noroi fara a dezactiva ESP-ul. Deci e un lucru bun ca are buton de OFF.
Si ca sa nu mai apara unul care tot comenteaza pe aici ca e de vina piesa dintre volan si motor, precizez ca era aceeasi piesa, si cu ESP activ si cu ESP OFF.
Last edited by mr.K; 30 December 2014, 10:38.
Leave a comment:
-
la octavia de la serviciu egzista buton asr off, esp n-are
am incercat diferite combinatii si niciodata nu s-a descurcat mai bine fara asr
bine, nu comparam octavia fie ea si 2004 cu loganul ... e totusi altceva
Leave a comment:
-
Problema apare ca un Logan fara ESP se comporta mai bine pe zapada mare, decat unul cu ESP.
De aici si dorinta unui buton ESP OFF. Nu are legatura cu cerinta de a concura un Touareg, pe zapada.
Probabil ca Dacia va introduce acel buton la modele viitoare, odata ce se va aduna un teanc mare de plangeri.
Leave a comment:

Leave a comment: