Originally posted by bogdan_cj
View Post
Functia ESP pe LOGAN 2
Collapse
X
-
Nu degeaba preturile la cauciucuri sunt pe categorii. Oricum nu e mare diferenta la pret intre Debica si altele din clasa mijlocie, dar evident ca la calitate este diferenta mare.
Leave a comment:
-
Ai dreptate mr.K
Daca nu erau aia inca aveM dotarile de 1300 din 72'
Fara dezaburire luneta ,oglizi laterale si daca nu ma insel nici avarii si lumina de mers inapoi nu aveau.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Oricum cred ca pe langa ESP + ASR conteaza si cauciucurile de iarna, adica unul care nu e din gama low cost probabil ajuta mai mult. Am avut pe Sandero-ul dinainte Debica Frigo si acum am pe Logan GoodYear UltraGrip 9 si e foarte mare diferenta intre ele.
Leave a comment:
-
Sa dam un acatist ceva, la biserica, pentru aia de la UE care au decis obligativitatea.
Leave a comment:
-
HSA era de ajutor acolo la plecare
Masina nu mai pleca in spate ca tu sa fi nevoit sa pleci in fortza.
Una peste alta ASR-ESP sunt bine venite pe Logan chiar daca nu are buton de OFF.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
De functia HSA nu am simtit nevoia, cand esti singur pe drum...., daca eram la semafor cu o masina in spate........
Cauciucurile sunt Debica noi, am mers pe marca asta pentru ca am avut "noroc" cu ele cand au fost pe Matiz.
Leave a comment:
-
@ Oti: În concluzie e bun sistemul ESP-ASR (era bine dacă aveai activat și HSA) ?
Leave a comment:
-
La diperare incerci orice, daca va spun ca in varf cand am dat un pic cu spatele si am pus frana, am simtit cum masina se duce la vale ca o sanie, ma luat toate alea....., stiam de grilajul de fier ca o sa ma opreasca, daca va uitati la film obs ca nu era nici o urma de masina, am urcat vara pe drumul acela, iarna nu am mai facut-o pana acum.
Leave a comment:
-
Mai e o metoda daca ramaneti blocat pe undeva eu am folosit-o la manastirea Prislop pt ca nu puteam nici sa mai urc, iar in spatele meu era un maldar de zapada, drumul era f ingust.
Am tras frana de mana si am virat dreapta si masina a intors ca un carucior de la kaufland
Leave a comment:
-
A ambreiaj poate?
Ideea e clara: cel putin pe gheata fara ASR rotile se duc in van...accelerezi si dai in ea degeaba rotile se invart in gol (sau cel putin una din ele..stiti ca daca o roata se invarte in gol, cealalata nu are cuplu deloc pe ea).
In schimb cu ASR rotile se invart uniform si amandoua odata- si asa ai mari sanse sa iesi din belea.
Imi aduc aminte de raposatul Oltcit care avea frana de mana pe fata. Dc cumva o roata era pe gheata si se invartea in gol, cealalalta stand...trageam la jumatate frana de mana si aveam un 'ASR manual 'Last edited by eugenmanea; 6 January 2015, 15:18.
Leave a comment:
-
Gata cu testele iarna asta....am profitat de pretul benzinei, in plus a inceput sa miroase a ceva ars prin masina
, filmele urmatoare o sa fie din activitatea de zi cu zi.
Leave a comment:

Leave a comment: