If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nici nu stiu ce sa mai cred...... Ce am scris mai sus mi-a fost comunicat de un nene, cu halat, care statea in spatele unui birou, cu un monitor in fata...
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
P. S. Avand in vedere factura postata, nici nu incape indoiala ca pretul e 65+tva. Acum intervine incompetenta domnului cu halat...
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Last edited by m3dic911; 17 March 2016, 15:14.
Reason: Automerged Doublepost
Cred ca este 100 ron cu piesele clientului
Daca te mai duci la ei ai sa vezi si scris undeva pe perete pretul manoperei
Acum sper ca nu au schimbat pretul
Ideea e ca Merdian este mai scump decat Cobalcescu
Si ma refer la piese nu la manoper
La Cobalcescu mai tot timpul te mai lipesti de o reducere
Eu la vechea masina faceam la Dacoserv Militari si din cate imi amintesc era undeva la 60lei/ora. La Meridian Nord nu am vazut scris pe undeva pretul/ora, dar recunosc, nu am cautat atent..... Am aruncat o privire, am identificat halatul, am intrebat
Si la meridian sud este tot 65 ron (fara tva) adica 78 ron. Anu trecut, cu tva 24% tariful era 75 ron (tva inclus) cu piese lor si 125 ron cu piesele tale.
La masina anterioara, reviziile le-am facut in a 2-a parte a vietii masinii, la Dacoserv Militari, prima parte a fost la Adras tot prin Militari, iar ultima a fost la Meridian Nord. Ca si experienta, vizuala cel putin, Meridian Nord este la eoni distanta de celelalte doua, iar de aici, s-ar putea sa fie si o diferenta in plus la pretul orei de manopera....,diferenta care se pare ca nici nu este asa mare cum am fost indus in eroare sa cred. Serus nu stiu cum este, si daca poate cineva sa ma ajute cu impresii, inputul va fi apreciat (cu conditia sa nu poluam topicul)
Am facut revizia de 80.000km la loganul meu de 1.5dci 90cp
am cerut sa mi se schimbe
- ulei
- filtru ulei
- filtru aer
- filtru motorina
- filtru polen
- distributia
Mecanicul mi-a schimbat si placutele de frana (de si nu era cazul, mai aveau 5-6mm de carne). Asta e, nu am vrut sa ma cert cu dansii.
Le-am dus voucherul cu 10% discount.
In total am platit 1296ron.
Atasez actele aferente.
Am facut revizia de 80.000km la loganul meu de 1.5dci 90cp
am cerut sa mi se schimbe
- ulei
- filtru ulei
- filtru aer
- filtru motorina
- filtru polen
- distributia
Mecanicul mi-a schimbat si placutele de frana (de si nu era cazul, mai aveau 5-6mm de carne). Asta e, nu am vrut sa ma cert cu dansii.
Le-am dus voucherul cu 10% discount.
In total am platit 1296ron.
Atasez actele aferente.
Eu zic ca este un pret bun pt o revizie cu schimb de ulei plus filtre, plus placute de frana, plus distributie
Am primit raspuns de la Dacia cu privire la cele doua filtre de ulei , pe masina a fost codul 152089599R iar la service acum s-a montat altceva cod 8200768927
Pe scurt raspunsul a fost ca cele doua filtre din ptc de vedere tehnic sunt identice si ca pe masini au fost montate cele doua in functie de lot.
Nu am stat sa ma mai contrez in mail-uri cu ei asa ca mi-am cumparat alt filtru cu codul corect si urmeaza sa il montez doar ca trebuie sa ajunga cheia pentru filtru.
Am luat o cheie la 15lei dar in secunda 2 s-a rupt piulita din afturi asa ca am comandat ceva serios pe emag(furnizor Unior).
De multe ori se schimba numai codul
Piesa ramane La fel
La fel si cu bujiile de 0.9
Am fost la reprezentant si au spus ca bujiile trebuie sa le comande
Am avut cel de al doilea cod si culmea acelea erau pe stoc
Aceleasi bujii difer doar codul
In cutie tot ngk cu aleas cod de ngk
Last edited by stoicanu; 19 March 2016, 16:54.
Reason: Automerged Doublepost
Problema este ca nu doar codul e schimbat si piesa la fel , aici sunt doua filtre diferite.
Cel cu codul 152089599R are inaltime 79 mm si este pentru gama Dci dupa 2012 practic pentru motoarele cu intervalul de revizie marit la 20000km ,
iar cel cu codul 8200768927 are inatime 65 mm si este pentru dci pana in 2012.
Teoretic ele fac acelesi lucru doar ca cel mai inalt are si suprafata elementului filtrant mai mare si de aici si intervalul mai mare de revizie, detaliile fac diferenta doar ca multi vad putini cunosc chiar si cei de la dacia.
La dacia in cluj, e 80 lei ora de manopera parca, dar prefer sa ma duc sa schimbe ei uleiul. Sa ma apuc sa schimb uleiul in fata casei nu imi place cum suna.
atunci platesti cat nu face daca nu iti place cum suna ) da adevarat nu suna bine ca e in fata casei.... dar in spatele casei e super ok ;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment