Intrebari Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gil26
    replied
    Salut.
    Poate “suna” putin a “cliseu” dar erorile citite cu programe \aplicatii generice multimarca gen Pxxxx de cele mai multe ori NU sunt relevante, doar ca info Definition of check engine code P018B: Generic (Common for all car manufacturers): Fuel pressure sensor B – circuit range/performance

Sugestia mea este sa faci o diagnoza conforma cu un program dedicat Dacia\Renault sau macar derivate ale acestora ori cu un tester multimarca dar profesional si sa se citeasca eventualele erori sub forma DTCxxxxxx sau DFxxx.

Leave a comment:

• sorin boy
    replied
    Salutare.va adresez și eu o întrebare.masina în cauza logan 2,motorizare 1.2 16v.eroare pe senzor benzina p018B.are senzor de presiune benzina?și unde este poziționat?mulțumesc frumos.

Leave a comment:

• bogdanmardare
    replied
    Originally posted by bogdanmardare View Post
    ...
    Am primit becurile H7. În cutie sunt 2 stickere de la Osram cu tipul becului și 2 stickere de la RAR cu numărul de omologare. Tot în cutie este și certificatul de omologare RAR și declarația de conformitate a producătorului. Acestea din urma se pot descarca in format pdf verificand codul unic al produsului pe site-ul Osram.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Evident ca depinde de caroserie, ex pentru MCV este K iar pentru Sandero \Sandero Stepway este B, apoi pentru blocul \comutatorul lumini tinut cont ca masina cu acel VIN este fabricata in 14.06.2017, are stergator spate, cu faruri ceata fata PROJAB si fara ajutor la condus SACVIT (fara regulator viteza RV).

Leave a comment:

• Maiorul1230
    replied
    Spune mi te rog și tip vehicul ...ca un exemplu K8M1 cum este la mine, probabil este vorba de caroserie.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    LE: plus faruri ceata fata PROJAB.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Pentru acest VIN este un Sandero B52 fabricat in 14.06.2017, motor 0.9 TCe H4B408, transmisie manuala BVM5 JH3, norma poluare E06R, ESS, PHAS2, SAN913, versiune conversie SAN613, cu ROU01, ABS, S&S, Electronic stability program ESPHSA (cu ESP si HSA), aer conditionat CA01, radio RAD28C, fara navigatie, nivel de echipare E1, oglinzi RET01, geamuri electrice fata LVCIPE (sofer one-touch electric /pasager - single electric), geamuri spate LVARMA (manual), oglinzi RET01, remote control deschidere usi SOP01B, LED daytime running light FDIU1, sensor temperatura TETA si layout electronic AVARC2 -T4VS, stergatoare SALEVA (without automatic wiper and without automatic headlighting), indicator directie AVREPL, etc. …iar mai departe poti extrage ce doresti.

Leave a comment:

• Maiorul1230
    replied
    Stii ca in dialogys iti apare sa iti incarci masina si sa ii adaugi toate caracteristicile de productie , ma rugase cineva sa ii gasesc exact codul blocului de lumini ...poti gasiti tu mai repede cu VIN-ul UU15SDL1457959483 ? Multumesc.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Ce anume te intereseaza (mai exact)?

Leave a comment:

• Maiorul1230
    replied
    Unde mai poti cauta dotarile unei masini dupa VIN?.... la un momendat se gasea pe https://carinfo.kiev.ua/cars/vin
    Sau daca poate sa-mi trimita cineva ptr VIN UU15SDL1457959483.
    Multumesc

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Dar in acelasi timp pe site-ul Osram;
    Cu NIGHT BREAKER LED, OSRAM introduce o lampă LED legală pentru farurile mașinii dvs. ca produs de înlocuire pentru lămpile cu halogen.

se scrie ca becurile NightBreaker LED au fost omologate si in Romania, dar mai jos si ca lista este in prezent este valabila pentru Islanda, Danemarca si alte cateva tari.
    Iar in documentul (din iulie 2024):

​pentru Dacia X90 apare H4-LED iar pentru X52 H7-LED (asa cum bine a scris si colegul bogdanmardare ), XJI nu apare in lista.
    Probabil ca trebuie actualizat atat site-ul cat si documentul.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    La intrebarea daca becurile LED produse de Osram sunt omologate RAR si pentru modelele Dacia X52 (Logan&Sandero II) pe site-ul http://rarom.ro "Chatbot RAR" a raspuns:

Îmi pare rău, dar nu am informații despre acest subiect. Dacă ai alte întrebări, te rog să le adresezi și voi fi bucuros să te ajut.
    si desigur ca ramane de vazut \citit despre asta.

Leave a comment:

• bogdanmardare
    replied
    Eu am E1 3398 pe Sandero2 ph1 SL 10 ani cu bec H7 pe faza scurta.
    Pe de alta parte, nu s-a omologat H4 Led pe Logan2/Sandero2, doar pentru Logan1 ph2.
    Aspad mi-a raspuns pe mail: odata cu becurile Night Breaker Led Smart, se primeste si certificat de omologare RAR + stickere emise tot de RAR, ce se lipesc pe faruri. Asta pe lângă cele care vin în cutie, date de Osram.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Legat de "subiectul" acesta sunt multe discutii pe forumuri, unele chiar "aprinse" , dar eu pana acum nu am vazut vreun document (comunicat, link, etc.) oficial RAROM ca sa fie omologate si legale ex si pe Dacia in Romania, plus ca poate mai trebuie modificata si legislatia referitoare la asta ...

Leave a comment:

• alexbadescu
    replied
    Va salut! Avand in vedere isteria creata de cei de la osram, am si eu o intrebare. Exista vreunul dintre voi cu faruri omologate E1 3398 pe logan 2? Farurile romanesti elba sunt toate E19. Am impresia ca doar au pus la fenta acea omologare ca noi sa picam in plasa si sa le comandam, nefiind aprobate pe farul de logan romanesc.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google