Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bogdanmardare
    replied
    Salut, distribuția e cu lanț. In teorie este "pe viata" (viata masinii) daca te iei dupa fisa de intretinere. Nu se schimba decât când face zgomot la pornire / la relanti.
    Uleiul din cutie: in teorie doar se completeaza daca te uiti in fisa de intretinere. În practica il schimbi cum crezi tu de cuviință.

    Leave a comment:


  • negreu
    replied
    Salut!
    Am un logan 2 facelift 0.9 tce 90 easy-r din 2016, vreau sa stiu la cati km se schimba distributia si uleiul in cutie.
    Multumesc!

    Leave a comment:


  • Gil26
    replied
    Da, pentru modelul acesta X52 DACIA a produs multe masini bune \fiabile, iar daca acestea sunt intretinute corespunzator atunci doar atata trebuie: talpa si bataie

    Leave a comment:


  • nelu_242000
    replied
    Eu între 15-20k km. Dar mai mult la 20k. Am 115k acum, fără probleme!
    Apa, paie și bătaie!

    Leave a comment:


  • Gil26
    replied
    iar Loganul Negru te-a slujit fara probleme, destul de probabil ca si la 1.3 TCe 150 4WD Journey tot asa il vei face

    PS: si eu la tractorasul din semnatura cam tot la 10K km il schimb (si fac reviziile) tinand de modul \conditiile de exploatare, dar desigur ca fiecare procedeaza asa cum doreste.

    Leave a comment:


  • DannyMC
    replied
    Eu l-am schimbat mereu la maxim 10k.

    Leave a comment:


  • EmanuelO
    replied
    Salut!
    la câți km schimbați uleiul pentru un 0.9 Tce?
    Personal in jur de 15 k, dar as vrea sa știu și alte opinii.
    Mulțumesc

    Leave a comment:


  • Gil26
    replied
    LE2: am gasit si pozele prin fisierele din cei aproape 500 Gb, montajul a fost destul de simplu \usor iar userul respectiv a folosit o supapa de sens de la alte marci care o au montata ...
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Gil26
    replied
    LE: pentru spalare luneta pompa se alimenteaza pe pinul 1, pentru parbriz pe pinul 2, atasat mufa pompei si schema electrica (inclusiv cu motorasele stergatoare fata si spate), poate sunt de folos si altor colegi (in cazul unor probleme cu acestea).
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Gil26
    replied
    Silica nu am mai gasit pozele respective, au fost facute de un user care a montat supapa, poate sunt pe undeva sau le-am sters (dar mi-am mai adus aminte un motiv pentru care nu am montat: iarna aia a fost una geroasa, producatorii de lichid parbriz spun ca acesta e OK si la minus “enspe” grade insa nu eram sigur daca ramane pe furtun nu va ingheta asa ca am amanat, apoi uitat, acum am citit postul tau).
    Iti atasez totusi o captura din procedura de demontare \montare pompa chiar daca nu are multe detalii in care am inserat si poze cu vasul lichid si pompa, din cate tin minte furtunul este de 12.5mm, stiutul alb este pentru luneta, daca ambele sunt negre poti verifica usor dand “comanda” si vezi pe care iese lichid, intr-un sens este pentru parbriz, in celalalt pentru luneta, poate iti sunt de ajutor, iar supapa, furtun, stiut, mufe, etc. se gasesc (si scuze daca am uitat \gresit ceva, e ceva timp de atunci).
    Attached Files
    Last edited by Gil26; 25 June 2023, 11:24.

    Leave a comment:


  • Bibi79
    replied
    Salutare
    Revin cu instalatia... am vazut pe youtube la unii, nu de foarte mare incredere, dar, au "aruncat" modulul can, si au pus relee pe partea de semnalizare. Sa inteleg ca la semnalizare e problema cu oprirea luminilor de catre masina daca folosesti o instlaatie fara modul CAN?

    Leave a comment:


  • Gil26
    replied
    Salut, supapa de sens (una de acvariu poate sa fie OK pentru diametrul furtunului) se poate pune si la iesirea din pompita, daca tin bine minte furtunul cred ca este "mufat" in doua locuri, jos la usa sofer (dupa mocheta) si la aripa stanga spate (dupa capitonaj).
    Daca am timp si le (mai) gasesc pun si niste poze (si eu am vrut acum vreo 4-5 ani sa montez una dar nu am facut asta pentru ca "intarzierea" nu este prea mare, "sprituiesc" destul de rar luneta, mai mult sa verific daca circuitul si totul e OK, etc.), sau poate ceilalti colegi iti vor raspunde intre timp chiar mai bine\concret.

    Leave a comment:


  • Silica
    replied
    Stie cineva unde pot sa abordez convenabil furtunul spalator spre luneta (Sandero II) pentru montare valva sens?
    Multumesc anticipat!

    Leave a comment:


  • Midnighte
    replied
    Cumperi sistemul ( carlig, traversa, modul ) din afara reprezentantei si il montezi conform fisei de instalare, ori tu ori intr-un service. Astfel nu pierzi nici o garantie.
    Last edited by Midnighte; 21 June 2023, 12:41.

    Leave a comment:


  • Bibi79
    replied
    Salutare.
    Ma gandeam sa pun un carlig la MCV (2019). Intreb la Dacia, ca e inca in garantie, intreb si la service-ul.. de incredere: 2000 respectiv 1800 RON, fier, manopera, instalatie electrica. Dupa ce mi-am adunat fata de pe jos, imi explica oamenii ca instalatia e complexa, cu ceva modul care comanda luminile, ca altfel, masina "simte" ca luminile consuma prea mult (ca-s dublate practic pe spate) si nu ii place. Eu vreau carligul pentru suport de biciclete, care are lumini, dar, 2000 RON e o suma...

    Intrebare.. exista vreo varianta in care se poate face treaba asta fara modulul ala si cu care masina sa nu faca figuri? Ma gandesc ceva de geunl... LED-uri pe luminile de la suport, in asa fel incat masina sa "nu il simta"... sau orice varianta...

    Multam.

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google